Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ben çok yeni tanıştım bununla ama öncelikle bunun utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. İkincisi zaten evlenene kadar bunu vücudumuzdan atmış olacağımıza çok inandığım içiiin hiiiç sorun dahi etmiyorum bu durumu ^^ Kendimi gergin hissettiğim zamamlardaysa kendime sürekli vücuduma ve bağısıklığıma güvendigimi bunu günün birinde atacağını bu konuda beni üzmemesini hatırlatiyorum hep. Bunun geçecek bir şey olduğunu bilmek beni rahatlatıyor

Aynen canım benim eşimde ciddi ir şey olsa ben rahat eder miyim hiç kaç doktor gezdik testini düzenli yap takma o kadar insanda var diyor doktor insanlar bunu takıp önmilem bile almıyor sen önlem aldığın halde bu kadar hayatı niye çileye çevirdin anlamıyorum diyor

Maşallah sana hep böyle düşün caanım test yapmayıp pozitif olup haberi olmadan test yaptığında negatif alan çok insan olduğunu düşünüyorum ben

javs ben kusura bakmasan anlayamadim.sizin durumunuzu sizde et beni cikti hpv simir yaptirdiniz onun sonucnu bekliycektiniz bugun birden rahimi aldirmaya karar verdiniz nasil gelisti bu olay anlayamadim

Kpss geldi bu zamana kadar düşünmekten hiçbir şey yapmadım bu kadar dersi düşünsem atanmıştımilerde de unutunca eminim yıllarım boşa gitti kpss çalışamadım diye üzülürüm ah ah

Biz galiba tek yere odaklanıyoruz ki gerçekten çok kişide var.benim zaten bu aralar psikolojim bozulmaya doğru gidiyordu bu haber tam üzerine geldi.ama ben nedense ben ameliyat da olsam bunun peşini bırakmayıp atıcam vücudumdan.inanırsak bence yenicez bu pislik virüsü

javs ben kusura bakmasan anlayamadim.sizin durumunuzu sizde et beni cikti hpv simir yaptirdiniz onun sonucnu bekliycektiniz bugun birden rahimi aldirmaya karar verdiniz nasil gelisti bu olay anlayamadim
Canım maalesef aynen.2 dr.a gözüktüm.tahliller yapıldı ama ikisinin de demesi çocuk düşünmüyorsan alalım çünki senin psikolojin devamşı tahlilleri kaldırmaz.rahimde miyom,rahim ağzında yara ve sol yumurtalığımda kist var.

Maşallah sana hep böyle düşün caanım test yapmayıp pozitif olup haberi olmadan test yaptığında negatif alan çok insan olduğunu düşünüyorum ben
Valla umarım bende 6 ay içinde negatifi göreceğim.. Bulaştırma faktörü olarak düsündugum ev arkadasım artık hayatımda yok. Ki o bile ben evden ayrılmadan 1 ay oncesinde hala çok eşliliğe devam etmesi ve hiçbir takviye falan almamasına rağmen atlattı bu durumu. Tabi ki biraz daha uzun zaman aldı onun vücudundan atması ama o dahi attıysa herkes yapabilir

hpv yok yani sizde madem cocugum var boyle bunu surekli stres altinda olucagima aldiriyim daha iyi diye dusundunuz anladigim kadariyla yani doktorlar size kotu birsey soylemedi yani

Canım onun sadece siğil yapan tip miydi ben yaktırdım yeni merak ediyorum çıkar mı diye inş benimde son okur bebiş istiyoruz çünkü

sen bekarmisin canim
Canım ben eşimden ayrıldım 23 yaşındayım ayrılma sebebim hpv bulaştırdığı için her gün kavga sınır krizleri onu affedemeyesim ve git gide ondan nefret edisim.. zaten anksiyete hastasiyim ben yıllarca bununla mücadele ettim ilaç kullandım ölüm korkusu sebebiyle derken kanser tehtidi ile yasamayi kaldıramadım.. psikolojim çok bozuldu aids oldum yok frengi oldum başka şeyler oldum diye kendimi çok yıprattım doktor doktor gezdim anksiyetem tetiklendi çünkü.. hergun ağlama krizleri ağzımda aftlar çıkmaya başladı.. esimden ayrıldım yalvarmasina rağmen ve işimden de ayrıldım.. ogretmenim bu arada... şimdi iyi olmaya pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ilerde napacam eşim olursa nasıl açıklarım naparim düşününce mahvoluyorum

hpv yok yani sizde madem cocugum var boyle bunu surekli stres altinda olucagima aldiriyim daha iyi diye dusundunuz anladigim kadariyla yani doktorlar size kotu birsey soylemedi yani
Canım hpv var maalesef.tiplemesi için bu gün tahlil yapıldı

Canım onun sadece siğil yapan tip miydi ben yaktırdım yeni merak ediyorum çıkar mı diye inş benimde son okur bebiş istiyoruz çünkü
Valla onda cin1 olmuştu sanırım. Benimde burda yana yakıla soru sorma sebebim o zaten. Hem siğilim yapan tipi hemde riskli tipi vardı yanılmıyorsam. Ancak cin1 de herhangi bir işlem ya da tedavi görmedi. Hatta şoyle ki cin1 i öğrendikten sonra 2 yıl falan asla kontrollere gitmedi hayatında da hiçbir seye dikkat etmedi. Korunmasız ilişkiye devam etti ve devamlı partner değistirerek yaptı bunu -bence çok düşüncesiz bir davranış- Temizlenmesini jilet ve lazer epilasyonla devam ettirdi ki hpvde ikiside önerilmiyor negatif alınana dek. Bağışıklık güçlendirmek adına falan da herhangi bir şey yapmadı. 2 yılın sonunda yine genital bölgesinde bir şey çıkmış o da siğil diye yaktırmaya gitti ama siğil değilmiş başka bir şeymiş. Smear ve hpv testinden de temiz sonuçlarla döndü. Yani inan o atabildiyse gerçekten bizim atamamamız çok enteresan olur gibi geliyor bana..

Hay maşallah o nasıl bi ev arkadasiymis öyle

İnşallah bu defa gerçekten seni anlayan birisi çıkar karşına.o kadar dert etme derim.seven bunu zaten umursamaz.ben 16 yaşında evleneceğim sevgilimle beraber oldum.evlenmeyi beklerken annesi sen şehir kızısın seni oğluma almam dedi.tabi ki benim sevgilide anneye tamam dedi.eşimle tanıştım evlenicez dendi ben bunu söyleyemedim.aylarca içim içimi yedi bitirdi:sonra ne olursa olsun artık söyledim.o kadar rahat kabullendi ki ben bile şaşırdım.yani seven için böyle şeyler dert değil

Ay rahatladım valla demek ki stres yapıp takmayınca atıp kurtuluyor insanlar bencede düşüncesizce olmuş yazık diğer insanlara da geçiyor sonra da böyle yayılıyor işte ilk ilişkisini eşiyle yaşayanlarada benim smear temiz Hpv dede yüksek tip çıkmadı yine de nasıl büyüttüm anlatamam orale ayrı takıyorum ömür boyu ağzımı düşünücem diye üstelik bırakmama rağmen

Çok üzüldüm adına anksiyete sorunu bende de var 19 yaşında bana ikinci kez lösemi dediklerinde çilgın bir anksiyete başlangıcına adım atmıs oldum. Ancak gerçekten bu konuda canını sıkmana gerek yok elbet vücuttan giden bir virüs bu. Anksiyeteninde -sadece boşanman için söylemiyorum yanliş anlama bu senin hür iraden- hayatını bu denli mahvetmesine izin vermemelisin.. Çünkü düsündükçe içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor. İstersen bu konuda yardımcı olmaya çalısabilirim. Çünkü ben anksiyete belasını kendim minimum düzeye indirdim. Uzun ve yorucu olsa da tüm hayatımı mahvetmektense birazcık üstüne gitmeye değer..

ortak kullanım yerlerinden bulaşması zor bir virüs bu çünkü kılıfsız ve canlı konak hücreye ihtiyacı var açık alanda canlı kalamaz

Oral konusunda ben bugün dilimi görünce bir miktar telaşlandım ama şöyle bir durum varmış. Ağız içinde çok nadir tutunabiliyormuş bu virus çünkü ağız çok sık yeniliyormuş kendisini. Boğaz kısmından çok çekiniyorsan bir kbb uzmanına görünebilirsin. Ben bugün dilimden korktuğum için yarın gidip içimi rahatlatacağım. Ben oral ilişki falanda yaşamadım ama nedense ellerimle bunu her yere bulaştırıyormuşum gibi geliyor. Ellerimi ne kadar yıkarsam yikayayım pis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…