:) inşallah geçer dua ediyorum. Hocaya bile gittim sakinleştirmek için kendimi. Dua okudu psikolojim bir az düzeldi. Zamzam suyu verdi ondan içiyorum:)uzulme yani uzulmemeye calis bukdar cok kadinda varmiski artik sokakta yanimdan gecen butun kadinlarda hpv vardir diye dusunuyirum))
Canim şeker herşeye zarar gecmiyen bir enfeksiyon ve mantar varsa beslenmeni değişeceksin.seker sakincalimi bu durumda ben seker kullanmiyrum ama adet doenminde oldugum icin tatli tuketiyorim seker kadin vajineasina zarar veriyormu
Benim siğillerim beyazdı yarın bi kadın doğuma git canım belki de alerjik ya da mantar kaynaklıdırkizlarr vajina girisimde alt kisminda beyaz birsey var bunun gibi bbirseyle karsilasan oldumu bir anda cikti lutfen yardim edin
Evet bıraktımdemekki bendede o yapti sabah 10 aksam 10 kullanıyodum boyle kasinti kabarijlik oldu sabah teke düşürdum siz sonrasında biraktinizmi probilisi
Tam olarak nerdeydi seninki kasinti vs yaptimi hicBenim siğillerim beyazdı yarın bi kadın doğuma git canım belki de alerjik ya da mantar kaynaklıdır
Siz psikologa gidinBu gorseldeki gibi
Canım ic tarafa koter falan genisletiyormus ic dudakları ben podofilin kullandım onlar icinHerkese merhaba arkadaşlar. Size bi sorum olacaktı. 3 tane farklı doktora gittim 3 üde farklı tedavi önerdi. Bende hpv tip 6 11 ve 18 var. Siğillerimde var.siğiller için 1 i dış tarafı yakarız iç dudakları yakamayız aldara kullanırsın dedi ki daha önce aldara kullandım tahriş yaptı ve etkili olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Diğeri hepsini yakmamız lazım iç dış dedi. Lezyon oldukça nüks artar dedi. Diğer doktorda dış tarafı yakarız iç tarafı dondururuz dedi. İç taraflar kanama yapar dedi. Sizlere sorum iç dudak arasındaki siğillerini lazerle yada koterle yaktıran oldu mu. İyileşme Süreci nasıl ilerliyor?
Podofolin dediğiniz asit mi oluyo? Hiçbiri podofolin demedi bana amaCanım ic tarafa koter falan genisletiyormus ic dudakları ben podofilin kullandım onlar icin
Cerrahpaşa da prof. bi hocam önerdi. Bende kullandım. Conylox solüsyon diye geciyorPodofolin dediğiniz asit mi oluyo? Hiçbiri podofolin demedi bana ama
Canım sende mantar var bu bariz mantar görüntüsü acil doktora git sadece su ile yıla ilacsiz gecmezBu gorseldeki gibi
Mantar boyle yara gibi oluyo mu sivilce gibi degil yara olmus gibi beyazCanım sende mantar var bu bariz mantar görüntüsü acil doktora git sadece su ile yıla ilacsiz gecmez
herpes de olabilirBu gorseldeki gibi
canım gittin mi doktora ne dediArkadaslar carsamba gunu cok iyi bir docente gidecegim butun sorulari yoneltecegim hpv ile ilgili ve burda paylasacagim bakalim ne diyecek ayrica rahim agzimda yara ve ciddi enfeksiyonum var..allah belami vermis..bekarim ve cocugumda yok..mahvolmus durumdayim
Acıyor mu ? Acıyorsa herpes tir doktora gittin miMantar boyle yara gibi oluyo mu sivilce gibi degil yara olmus gibi beyaz
Yok acimiyo oyle kasintisi da yok ama beyaz sigil desem sigil beyaz olur mu ona da pek benzetemedimAcıyor mu ? Acıyorsa herpes tir doktora gittin mi
Toksisitesinden dolayı podofilin anal kanaldaki, makat etrafı ve vajina iç kısmındaki siğillere tatbik edilemez. Lokal komplikasyonları cilt nekrozu,anal fistül,dermatit ve anal stenozdur. Yüksek dozlarda kullanıldığında hepatik,renal,respiratuar,gastrointestinal ve nörolojik problemlere neden olabilir. Bulantı,mental durum değişiklikleri, ve kemik iliği depresyonu da yapabilir. Gebelikte teratojenik etkilerinden dolayı kullanılmaz. Podofilin siğillerde karsinoma in situ dan ayırt edilemeyecek histolojik değişiklikler oluşturabilir. Bu değişiklikler uygulamadan sonraki 4 hafta içinde geriye döner. Podofilin % 77 hastada tedavi edicidir ancak 12 ayda nüks % 65 olarak bildirilmektedir. Eksizyonda, koterizasyonda ise tedavi oranı % 93, nüks ise % 29 dur.Cerrahpaşa da prof. bi hocam önerdi. Bende kullandım. Conylox solüsyon diye geciyor