Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sadece diger tiplerine karşı korurmus aşı

Kizlar sigil kasinti yapiyor mu bir de ne renk oluyor benim bartholin apsem var mecburen jilet yaptim o gun hic bisey yoktu bi an farkettim v

He yqnlş bilgi veriyim bilmiyorum canım belki enfeksiyon vardır doktorun yorumlaması daha mantıklı

Arkadaşlar merhaba çok mutluyum çok şükür bende siğil değilmiş enfeksiyon dedi Dr m tedavi verdi sadece ama yinede hpv tetkiki yaptıracağım içimin tam anlamı ile rahat etmesi için inşallah sizlerinde tamamen iyi olduğunuzun haberlerinizi alalım mutlu kalın tekrar görüşmek üzere

Gözün aydın canım bizi duanda unutma

Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame

“Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.” (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19

Amin n sağ ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…