- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Sadece diger tiplerine karşı korurmus aşıAmin inşallah canım çok teşekkür ederimArkadaşlar virüs buluşsada yapılıyormuş youtube Doktorlar sitesinde Prof Dr Süleyman Engin Akhan hpv ile ilgili bir sürü açıklamaları var içime su serpti resmen hocayı dinleyince :)
inanki net bilmiyorum ama benim arkadasim sigilleri kuruyana kadar surdu her vucut belki farkli tepki gosteriyordur ona ilk gunler etki etmedi 10 15 gun sonra etksiini gosetrmeye basladiSiğil var bende aldarayi nekadar sure kullancaz acaba
Hiç hatırlamıyorum üç sene oldu ama çok sancılı olsa hatırlardım diye düşünüyorum. İçeride ıslak bölgede bir iki tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ankaradaysan doktor önerebilirimİyileşme süreci nasıl oldu peki ağrı acı bişey oluyor mu
Yok ankara da değilim. Çok teşekkür ederimHiç hatırlamıyorum üç sene oldu ama çok sancılı olsa hatırlardım diye düşünüyorum. İçeride ıslak bölgede bir iki tane vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ankaradaysan doktor önerebilirim
Canım negatif yazacak işte temizseKizlarr smear test sonucu anlayan varmi
Negatif yaziyorCanım negatif yazacak işte temizse
Ama negatif yaziyor sanirim onemli olan buyduHe yqnlş bilgi veriyim bilmiyorum canım belki enfeksiyon vardır doktorun yorumlaması daha mantıklı
Canım yani bilmeden çok konuşmak istemiyorum negatife kötü yönde bir değişiklik yoktur demek ki inş.Ama negatif yaziyor sanirim onemli olan buydu
Doktor sitesi diye bisite var oraya yazmıştım sormuştum ben faydalı bir siteNegatif yaziyor
Ama tanimlamada erozyon bulgulari ve zeminde bol polimorfonukleer lokosit yaziyor
Hemen donus oluyormu canimDoktor sitesi diye bisite var oraya yazmıştım sormuştum ben faydalı bir site
Gözün aydın canım bizi duanda unutmaArkadaşlar merhaba çok mutluyum çok şükür bende siğil değilmiş enfeksiyon dedi Dr m tedavi verdi sadece ama yinede hpv tetkiki yaptıracağım içimin tam anlamı ile rahat etmesi için inşallah sizlerinde tamamen iyi olduğunuzun haberlerinizi alalımmutlu kalın tekrar görüşmek üzere
3 gun içindeHemen donus oluyormu canim
Gözün aydın canım bizi duanda unutma
[/QUOTE
Gayecim çok teşekkür ederim unutmam şifa Allahtan
Amin n sağ ol canımEzhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame
“Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.” (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19