- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
sende hangi tipi varKorunmasız çok kez ilişkimiz oldu onda 16 var bende 16 yok ben anlayamadım nasıl oluyor. Dr bagısıklık ile savasıp farklı tür olabilir dedi. Daha önceden 16-18 tasıyıp sonradan 6-11 e dönen arkadaslar vardı. Bu konuda cok kaynak yok tam bir bilgiye ulasamıyoruz malesef. Ben olabileceğini düsünüyorum canım ama umarım olmuyordur tabi :)
Yapılan test ayrıntılı değildi 16-18 haric yüksek riskli oldugunu söylüyor sadece 16-18 değil ama yüksek baska bi tip sahibiyimsende hangi tipi var
peki ne dedi doktor size takipmi yoksa herhangi bir islem.yapildimiYapılan test ayrıntılı değildi 16-18 haric yüksek riskli oldugunu söylüyor sadece 16-18 değil ama yüksek baska bi tip sahibiyim
Takip artıkpeki ne dedi doktor size takipmi yoksa herhangi bir islem.yapildimi
Bahsetmek istedigim de o mesela esinde 16/18/6 olan birinde sadece 6 olabilir vucudu digerlerini yenmistir ama 6 yi yenemeyip sigil cikrmistir burdakiler de ilk basta 16 cikip sonra 6 cikmasinjb sebebi mutasyon degil birden cok tip alip sadcee 1 inin kalmis olmasiKorunmasız çok kez ilişkimiz oldu onda 16 var bende 16 yok ben anlayamadım nasıl oluyor. Dr bagısıklık ile savasıp farklı tür olabilir dedi. Daha önceden 16-18 tasıyıp sonradan 6-11 e dönen arkadaslar vardı. Bu konuda cok kaynak yok tam bir bilgiye ulasamıyoruz malesef. Ben olabileceğini düsünüyorum canım ama umarım olmuyordur tabi :)
sende ne vardi canim bu durum derken hpvyi kastediyosun sanirimResmen bu durumdan dolayı kafayı yemek üzereyim dua edin inşallah ben kendim yanlış görmüşümdür kızlar sizlerin yazılarınızı okuyarak kısmen rahatlıyorum ama yinede kafayı yicem :'(
Evet hpv yi kastediyorum Henüz birşey yok canım Dr A gidemedim kendi kendime kuruntu yapıyorum bu hafta gideceğim inşallah yoktur birşeysende ne vardi canim bu durum derken hpvyi kastediyosun sanirim
cannim sen kendin nasil anladin yara oldugunu anlamadimArkadaslar carsamba gunu cok iyi bir docente gidecegim butun sorulari yoneltecegim hpv ile ilgili ve burda paylasacagim bakalim ne diyecek ayrica rahim agzimda yara ve ciddi enfeksiyonum var..allah belami vermis..bekarim ve cocugumda yok..mahvolmus durumdayim
Ben anlamadim canim 3 ay once gittigim doktor var dedi bnde gecmeyen enfeksiyon var bu nedenle yarada gecmiyor yarayi donduralim dedi ama cocugum yok kararsizim ayrica hpv derdi cikti birde stresten olecemcannim sen kendin nasil anladin yara oldugunu anlamadim
hpvnin hangi tipi varki sende galiba sigil varfi diye hatırlıyorumBen anlamadim canim 3 ay once gittigim doktor var dedi bnde gecmeyen enfeksiyon var bu nedenle yarada gecmiyor yarayi donduralim dedi ama cocugum yok kararsizim ayrica hpv derdi cikti birde stresten olecem
Arkadaşlar immunex bağışıklık güçlendirici kullanın.hijyene ekstra dikkat edin.ayrıca sabah akşam siğilli bölgeye çay ağacı yağı sürün we asla kaşımayın el temasından kaçınınİnşaallah Allah razı olsun rabbim herkeze sağlık versin
Canim sonuc bekliom tipini bilmiom henuz ama baska bi doktorada gorunecem istehpvnin hangi tipi varki sende galiba sigil varfi diye hatırlıyorum
Icerdeyse nasil surecez cay agaci yaginiArkadaşlar immunex bağışıklık güçlendirici kullanın.hijyene ekstra dikkat edin.ayrıca sabah akşam siğilli bölgeye çay ağacı yağı sürün we asla kaşımayın el temasından kaçının
Ben 1 ay immunex kullandim faydası olmadıArkadaşlar immunex bağışıklık güçlendirici kullanın.hijyene ekstra dikkat edin.ayrıca sabah akşam siğilli bölgeye çay ağacı yağı sürün we asla kaşımayın el temasından kaçının
insallah guzel.haber alirsin canimCanim sonuc bekliom tipini bilmiom henuz ama baska bi doktorada gorunecem iste