Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sende hangi tipi var

Bahsetmek istedigim de o mesela esinde 16/18/6 olan birinde sadece 6 olabilir vucudu digerlerini yenmistir ama 6 yi yenemeyip sigil cikrmistir burdakiler de ilk basta 16 cikip sonra 6 cikmasinjb sebebi mutasyon degil birden cok tip alip sadcee 1 inin kalmis olmasi

Resmen bu durumdan dolayı kafayı yemek üzereyim dua edin inşallah ben kendim yanlış görmüşümdür kızlar sizlerin yazılarınızı okuyarak kısmen rahatlıyorum ama yinede kafayı yicem :'(

Resmen bu durumdan dolayı kafayı yemek üzereyim dua edin inşallah ben kendim yanlış görmüşümdür kızlar sizlerin yazılarınızı okuyarak kısmen rahatlıyorum ama yinede kafayı yicem :'(
sende ne vardi canim bu durum derken hpvyi kastediyosun sanirim

Yaklaşık 5 sene öncesinde 1 dk bile sürmeyecek bir ilişki oldu (arkadan), önemsemedim ama beni psikolojik anlamda çok etkiledi. Hastalığım var mıdır diye. Hıv negatif ama hpv sonradan araştırınca gördüm. Herhangi bir siğilim yok belirtim yok. Hasta değilimdir dimi?

Arkadaslar carsamba gunu cok iyi bir docente gidecegim butun sorulari yoneltecegim hpv ile ilgili ve burda paylasacagim bakalim ne diyecek ayrica rahim agzimda yara ve ciddi enfeksiyonum var..allah belami vermis..bekarim ve cocugumda yok..mahvolmus durumdayim

cannim sen kendin nasil anladin yara oldugunu anlamadim

cannim sen kendin nasil anladin yara oldugunu anlamadim
Ben anlamadim canim 3 ay once gittigim doktor var dedi bnde gecmeyen enfeksiyon var bu nedenle yarada gecmiyor yarayi donduralim dedi ama cocugum yok kararsizim ayrica hpv derdi cikti birde stresten olecem

arkadaslar bende imnnueksle probolis kullaniyorum ama vucudumda bazi yerlerde kasintiyla kabariklik oluyor daha once yoktu boyle bisey probolis alerji mi yapti boyle bir sorun olan varmi yada stretsen mi oluyor anlamdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…