Yok canım gidemedim testimi sisteme gec girmişler 15 gun sonra çıkacakmış alınca gidecem artikcanım gittin mi doktora ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım gidemedim testimi sisteme gec girmişler 15 gun sonra çıkacakmış alınca gidecem artikcanım gittin mi doktora ne dedi
bende sağlıkcıyım bunları da okudum, ama koterden cok korkuyorum acıkcası ve ic kısım icin genisletir dediği icin prof. vazgeçtim. Condylox solüsyon %0.5 podofilin içeriyor. Cok eser bi miktar. Denemek istedim sadece siğillere sürdüm( normalde hastanede uygulanıyor) ve su an nüks etmedi. Evde uygulanabilir basit bi yöntem oldugu icin tercih ettim. Bi cogu aldara icin de geçerli ic kısma önerilmiyor ilk aldara recete edilmisti kullanmadım. Siz bilirsiniz. Ben bu şekilde kurtuldum vajina kücük dudaklarımın icinde ve girisinde cok yogun vardıToksisitesinden dolayı podofilin anal kanaldaki, makat etrafı ve vajina iç kısmındaki siğillere tatbik edilemez. Lokal komplikasyonları cilt nekrozu,anal fistül,dermatit ve anal stenozdur. Yüksek dozlarda kullanıldığında hepatik,renal,respiratuar,gastrointestinal ve nörolojik problemlere neden olabilir. Bulantı,mental durum değişiklikleri, ve kemik iliği depresyonu da yapabilir. Gebelikte teratojenik etkilerinden dolayı kullanılmaz. Podofilin siğillerde karsinoma in situ dan ayırt edilemeyecek histolojik değişiklikler oluşturabilir. Bu değişiklikler uygulamadan sonraki 4 hafta içinde geriye döner. Podofilin % 77 hastada tedavi edicidir ancak 12 ayda nüks % 65 olarak bildirilmektedir. Eksizyonda, koterizasyonda ise tedavi oranı % 93, nüks ise % 29 dur.
Böyle bi yazı var ama doğruluğu nedir bilmiyorum. Dediğim gibi bana hiç podofolin öneren olmadığı için araştırmamıştım
Canim sendeki sigilmiydi kac gunde gectiHa
bende sağlıkcıyım bunları da okudum, ama koterden cok korkuyorum acıkcası ve ic kısım icin genisletir dediği icin prof. vazgeçtim. Condylox solüsyon %0.5 podofilin içeriyor. Cok eser bi miktar. Denemek istedim sadece siğillere sürdüm( normalde hastanede uygulanıyor) ve su an nüks etmedi. Evde uygulanabilir basit bi yöntem oldugu icin tercih ettim. Bi cogu aldara icin de geçerli ic kısma önerilmiyor ilk aldara recete edilmisti kullanmadım. Siz bilirsiniz. Ben bu şekilde kurtuldum vajina kücük dudaklarımın icinde ve girisinde cok yogun vardı
gunluk ped yada pecete tarzu birsey kullaniyomusun akintin varsa benimde gecen haftakarda elime boyle bisey geldi aynayla.baktim ucu beyamzsi galiba mantardi cunku hpv yi ogr3digimden beri surekli.gunluk ped ve pecete coknkoydum havasizliktan oldugunu dusundum cikardim.bi kac gun bidaha da bisey birakmadim kendiliginden gectiBu gorseldeki gibi
Yara tarzi miydi seninkide kasinti vs yaptimi pecete de kullaniyorum gunluk pedde bir anda cikti oyle kasinti yapmadı ama akintim oluyoca
gunluk ped yada pecete tarzu birsey kullaniyomusun akintin varsa benimde gecen haftakarda elime boyle bisey geldi aynayla.baktim ucu beyamzsi galiba mantardi cunku hpv yi ogr3digimden beri surekli.gunluk ped ve pecete coknkoydum havasizliktan oldugunu dusundum cikardim.bi kac gun bidaha da bisey birakmadim kendiliginden gecti
bende lavaboya gittim boyle elime kabarik bisey geldi silerken de kanadi bi damla aynayi tuttum baktim ucu beyazimsi sivilce gibi bisey ama surekli gunluk ped pecete den dolayi zaten tahris yanma hissediyodum ogunden sonra bidaha birakmadim gecti o tahris hissedde gecti gunluk pedler havasız birakiyor nemli kaliyorno bolge surekli bakteri olusuyor ondanda kaynaklanmis olabilri bnecr bekle bikacvgun gecer belkiYara tarzi miydi seninkide kasinti vs yaptimi pecete de kullaniyorum gunluk pedde bir anda cikti oyle kasinti yapmadı ama akintim oluyo
Yüksek risklilerde sigil olmazmış diye okumuştum burda ama sizde sigil varmıKızlar bugün tipleme sonuçum çıkmış. Maalesef yüksek risk 66. Çok kötüyüm ne yapacam,(
Tip 66 yapiyormus sigil. Bende sasirdim. Dusuk riskli cikar diye bekliyordum. Ama maalesef yuksek ciktiYüksek risklilerde sigil olmazmış diye okumuştum burda ama sizde sigil varmı
Ben yaktırmıştım hatta klitorisin yakınındaydı bir şey olmadı çok şükürHerkese merhaba arkadaşlar. Size bi sorum olacaktı. 3 tane farklı doktora gittim 3 üde farklı tedavi önerdi. Bende hpv tip 6 11 ve 18 var. Siğillerimde var.siğiller için 1 i dış tarafı yakarız iç dudakları yakamayız aldara kullanırsın dedi ki daha önce aldara kullandım tahriş yaptı ve etkili olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Diğeri hepsini yakmamız lazım iç dış dedi. Lezyon oldukça nüks artar dedi. Diğer doktorda dış tarafı yakarız iç tarafı dondururuz dedi. İç taraflar kanama yapar dedi. Sizlere sorum iç dudak arasındaki siğillerini lazerle yada koterle yaktıran oldu mu. İyileşme Süreci nasıl ilerliyor?
Yüksek riskli çıkınca doktor ne tedavi verdi sana ?Tip 66 yapiyormus sigil. Bende sasirdim. Dusuk riskli cikar diye bekliyordum. Ama maalesef yuksek cikti
Yüksek riskli çıkınca doktor ne tedavi verdi sana ?
Uç ayda bir smear yapacam, kendine dikkat et, vücuttan atacaksin tedavisi yok dedi gönderdi
aldara krem 179 tl canim arkadasim aldi kullandi sigil vardi ondan ozel alinan krem devlet karsilamiyo arkadaşımda sigil vardi kullandi ilk gunler fayda etmiyo gibi oldu ama sonradan gecti sigilleri sende sadece sigil yapan tip mi varArkadaşlar ben devlet hastanesinde smear yaptırdım ama tipleme yapilmiyomus orda.bana doktor aldara krem kullanabilirsin dedi ama yazmadı reçetesiz alinabiliyormu.başka şey konuşurken sormayı unuttum.yani kullanabilirmiyim demekmi istedi.aldarakremi faydası varmi kac ay kullaniliyor ?
Aşı tedavisi ne canım hiç bulaşmadan önce aşısı var ondan mı bahsediyorsun inş hiçbir sorun çıkmaz güzel haberler alırsın Allahım yardımcın olsun senin ve hepimizinArkadaşlar dua edin yarın bende gidicem inşallah bir sorun çıkmaz, Allahım herkese şifa versin inşallah araştırdım hpv aşı tedavisi var arkadaşlar hiçbir zaman moral bozukluğu olmasın
insallah canim guzel olur hersey senin ve herkes icin hayirli sonuc alirisin inslalahArkadaşlar dua edin yarın bende gidicem inşallah bir sorun çıkmaz, Allahım herkese şifa versin inşallah araştırdım hpv aşı tedavisi var arkadaşlar hiçbir zaman moral bozukluğu olmasın
bizide bilgilendirinsallah canim guzel olur hersey senin ve herkes icin hayirli sonuc alirisin inslalah
İyileşme süreci nasıl oldu peki ağrı acı bişey oluyor muBen yaktırmıştım hatta klitorisin yakınındaydı bir şey olmadı çok şükür
Siğil var bende aldarayi nekadar sure kullancaz acabaaldara krem 179 tl canim arkadasim aldi kullandi sigil vardi ondan ozel alinan krem devlet karsilamiyo arkadaşımda sigil vardi kullandi ilk gunler fayda etmiyo gibi oldu ama sonradan gecti sigilleri sende sadece sigil yapan tip mi var