- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Banada alerji yapmıştı propolis.kaşıntı kizariklikten acile gitmiştimarkadaslar bende imnnueksle probolis kullaniyorum ama vucudumda bazi yerlerde kasintiyla kabariklik oluyor daha once yoktu boyle bisey probolis alerji mi yapti boyle bir sorun olan varmi yada stretsen mi oluyor anlamdim
demekki bendede o yapti sabah 10 aksam 10 kullanıyodum boyle kasinti kabarijlik oldu sabah teke düşürdum siz sonrasında biraktinizmi probilisiBanada alerji yapmıştı propolis.kaşıntı kizariklikten acile gitmiştim
Merhaba aynı şikayettem bende tedavi oldum uzun bir dönem kanama oldu tedavi olduktan sonra herşey temiz cıktı şu an bir sorun yaşamıyorum inşallah tekrarlamazAynı şeymi bilmiyorum ama benim de rahimde "polip" vardı etbeni gibi küçük bi et parçasıymış, anesteziyle kesilerek alındı yakılmadı, bir ay oldu daha tekrar çıkarmı bilmiyorum inşallah çıkmaz
Rahat ol canım bağışıklık güçlendir düzenli kontrolleri yaptır bisey olmayacaktirKızlar bugün tipleme sonuçum çıkmış. Maalesef yüksek risk 66. Çok kötüyüm ne yapacam,(
Ben anlamadim canim 3 ay once gittigim doktor var dedi bnde gecmeyen enfeksiyon var bu nedenle yarada gecmiyor yarayi donduralim dedi ama cocugum yok kararsizim ayrica hpv derdi cikti birde stresten olecem
[/QUOTE
Canım oncelikle yaranın tedavisini yaptırmaz isen enfeksiyon geçmez.tabi bide şekeri tamamen hayatından çıkarman gerekli bende aylardır kokudan ve enfeksiyondan şikayetçiyim ama 1 aydır şekeri bıraktım ve kokudan eser kalmadı.inss bidaha olmaz .ayrıca yara dondurmasıyla çocuğun ne ilgisi var yaranı dondur hiç birşey olmaz.pozitif düşünmeye bakın yoksa bunu bu şekilde atamazsınız.
/QUOTEBen anlamadim canim 3 ay once gittigim doktor var dedi bnde gecmeyen enfeksiyon var bu nedenle yarada gecmiyor yarayi donduralim dedi ama cocugum yok kararsizim ayrica hpv derdi cikti birde stresten olecem
Teşekkür ederim, kanser olacam diye korkuyorum.. Çok stres yapiyorum, kendimi yedim bitirdimRahat ol canım bağışıklık güçlendir düzenli kontrolleri yaptır bisey olmayacaktir
canim kolposkopi falan yaplidimi en dedilerKızlar bugün tipleme sonuçum çıkmış. Maalesef yüksek risk 66. Çok kötüyüm ne yapacam,(
Smear yatırmışim temiz çıktı, uç ay sonra yine yapacam dedi doktor. Başka bir şey demedicanim kolposkopi falan yaplidimi en dediler
takip olucak ozaman sakinn ol bagisikligini guclendirici seyler kullan sorun ciimaz onemlin olann simirin temiz zaten iliskin varsada koondom la korun doktor ne dedi bilmiyorim ama kondomla surekli bulas olmaz enzanindanSmear yatırmışim temiz çıktı, uç ay sonra yine yapacam dedi doktor. Başka bir şey demedi
seker sakincalimi bu durumda ben seker kullanmiyrum ama adet doenminde oldugum icin tatli tuketiyorim seker kadin vajineasina zarar veriyormu/QUOTE
Canım oncelikle yaranın tedavisini yaptırmaz isen enfeksiyon geçmez.tabi bide şekeri tamamen hayatından çıkarman gerekli bende aylardır kokudan ve enfeksiyondan şikayetçiyim ama 1 aydır şekeri bıraktım ve kokudan eser kalmadı.inss bidaha olmaz .ayrıca yara dondurmasıyla çocuğun ne ilgisi var yaranı dondur hiç birşey olmaz.pozitif düşünmeye bakın yoksa bunu bu şekilde atamazsınız.
YapilmaSmear yatırmışim temiz çıktı, uç ay sonra yine yapacam dedi doktor. Başka bir şey demedi
Evet bağışıklıgi güçlendirmem lazim, ama stresten sigara çok içmeye başladım. İlişki yok artik, olmayacak galiba çünkü başkasına bulaşmasın.. Moral verdiğiniz için teşekkür ederim.takip olucak ozaman sakinn ol bagisikligini guclendirici seyler kullan sorun ciimaz onemlin olann simirin temiz zaten iliskin varsada koondom la korun doktor ne dedi bilmiyorim ama kondomla surekli bulas olmaz enzanindan
Tip 66 olan varmı aranızda kızlar?? Lütfen cevap verin. Doktor dedi tedavisi yok vücudun yener, millionlarca kadında var, normal hayatına devam et dedi. Ama içim rahat değil..Yapilma
Evet bağışıklıgi güçlendirmem lazim, ama stresten sigara çok içmeye başladım. İlişki yok artik, olmayacak galiba çünkü başkasına bulaşmasın.. Moral verdiğiniz için teşekkür ederim.
sigil varmiydi sende canimYapilma
Evet bağışıklıgi güçlendirmem lazim, ama stresten sigara çok içmeye başladım. İlişki yok artik, olmayacak galiba çünkü başkasına bulaşmasın.. Moral verdiğiniz için teşekkür ederim.
uzulme yani uzulmemeye calis bukdar cok kadinda varmiski artik sokakta yanimdan gecen butun kadinlarda hpv vardir diye dusunuyirum))Evet vardı yaktirdim onlari , şuan temiz gibi görünüyor.
belki cok eskiden beri olan bisey ama testi yoktu kimsenin haberi yoktu bircok kadin atlatti duye dusunyormuzulme yani uzulmemeye calis bukdar cok kadinda varmiski artik sokakta yanimdan gecen butun kadinlarda hpv vardir diye dusunuyirum))