Valla ben burda her geçen gün bir şey duyar oldum bakalım daha neler öğrenicemEvet tip değiştirme diye birşey yoktur
Öyle birşey yok kesinlikle fazla bilgi kirliliği var burada herkes duydugunu yazıyor aslında biraz araştırıp yazmalıyken:)Valla ben burda her geçen gün bir şey duyar oldum bakalım daha neler öğrenicem
Ben kaç doktor gezdim doktorlarda duymadıklarımı burda duyuyorum kızıyorum kendime okuma diye doktorlar önemsemiyor bile çok önemli olsa uyrıtlar her konuda diyorum ama merak işte ya ağız diyrm okuyrm makat diyorum okuyrm ahh ben ahh :))Öyle birşey yok kesinlikle fazla bilgi kirliliği var burada herkes duydugunu yazıyor aslında biraz araştırıp yazmalıyken:)
Yazınızda kesinmiş gibi yazmışsınız o yüzden kaynak belirtin diye belirttim ben burda genelde doktorumdan duydum ya da okuduğum siteyi söylüyorum açıkçası. Uykuda olan bir tipi kapabilirsin eşinden ama tek eşliysem eşinde hangi tip varsa sende de o vardır tipin mutasyona uğrama gibi bir durumu söz konusu değil o zaman hsv 1 de mutasyona uğrayıp hsv 2 olsunniye amacım korkutmak olsun, bir şey öğrenmek için sürekli okuyorum doktor geziyorum hoş doktorlardan bir şey öğrenilmiyor da. bağışıklık virüsle savaşınca virüs mutasyon geçiriyor ve tip değiştiriyor diye biliyorum kaynağı da hatırlamıyorum açıkçası, 2000 sayfa görüş var kimsenin de kaynak belirttiğini bunu şu doktordan öğrendim dediğini görmedim. burda önemli olan bir tipe bağışıklık kazansanız bile başka tipe enfekte olabilirsiniz. başkasından kapmaya gerek yok neticede hepimiz bu illeti erkeklerden kaptık ilk ilişkimiz bile olsa. erkekte uykuda bir tip bulaşır başka tip pozitif oluruz. onlar bizim kadar önemsemiyor zaten.
hsvlerle ilgili hiçbir fikrim yok ancak virüsler mutasyon geçirebiliyor her sene grip virüsünün dirençli hale gelmesi ve aşısının değişmesi mantığı gibiYazınızda kesinmiş gibi yazmışsınız o yüzden kaynak belirtin diye belirttim ben burda genelde doktorumdan duydum ya da okuduğum siteyi söylüyorum açıkçası. Uykuda olan bir tipi kapabilirsin eşinden ama tek eşliysem eşinde hangi tip varsa sende de o vardır tipin mutasyona uğrama gibi bir durumu söz konusu değil o zaman hsv 1 de mutasyona uğrayıp hsv 2 olsun
grip virüsü farklı bir şey aynı ortamı solumaktan bile bulaşıyor bu virüs diye bu da öyle olucak diye bir şey yok bence sonucta cinsel yolla bulaşan hastalıkların bir kısmı virüs adı altında hsv gibi hiv gibi onlar nasıl mutasyona ugramıyorsa hpv nin de uğradığını düşünmüyorum bunu bizzat doktoruma da sordum böyle bir şeyin olmayacağını söylemişti. İnternet kirli bilgilerle dolu lütfen negatiflere odaklanmayalım. Benim konuştuğum başka bir doktora da çarşaftan bile bulaşma görülmüş dedi mesela bunlar çok ekstra durumlarhsvlerle ilgili hiçbir fikrim yok ancak virüsler mutasyon geçirebiliyor her sene grip virüsünün dirençli hale gelmesi ve aşısının değişmesi mantığı gibi
Erkek arkadasımda farklı bende farklı tip var doktorum mutasyon gecirip bende farklı oldugunu söyledi. Bagısıklıkla savasarak mutasyon gecirip daha yüksek yada dönüs bir tipe dönüsüyorAfedersiniz ama size bu bilgiyi kim verdi? Hpv tip değiştirmez tip 6 ise tip 6dır. Ancak başkasından başka tip kapabilirsiniz. Bunu bizzat doktorum söyledi. Bilgi verirken kaynak gösterin lütfen ya da insanları korkutmayın
Erkek arkadaşında 2 tip vardır uykuda olan tip sende çıkmamıştır. Ona bakarsanız kiminin erkek arkadası negatif çıkıyor ilk ilişkisi ama tip 6 çıkıyor erkek ya atmış ya da baskılamış oluyor. Siğillerin hepsi hpv dir elde ayakta çıkan da elde çıkan neden mutasyona uğramıyor da genitaldeki uğruyor ya da yıllarca tip 16 olan bir anda 18 e dönmüyor? Mutasyona uğrama diye bir şeyin olduğunu asla düşünmüyorum :)Erkek arkadasımda farklı bende farklı tip var doktorum mutasyon gecirip bende farklı oldugunu söyledi. Bagısıklıkla savasarak mutasyon gecirip daha yüksek yada dönüs bir tipe dönüsüyor
ese ne tedavsii uyguluyorlaki anlamdim bize bile sadece takiote kalicaksin diyolar tedavi yook diyorlar bagisiklik icin bile sunu bunu kullan demiyorlar doktorlar kendiai yenebiir diyo ben dedim takviye ne önerirsiniz hic biseye gerek yok ama interneten burdan okudugumda alip biseyker kulknaiyorumaynı tipten pozitif olmazdı işte bu yüzden eşlerle tedavi olmak önemli diyorlar bence. erkekten sürekli aynı tipi alıcaksak ve o tipe bağışıklığımız varsa neden partnerinizle tedavi olun densin
sayfaya baktimda yabanci dil.oldugu icin anlayamadim tam olaram ne diyo arkadaslardoktorlar gelir kazandığı için uğraşıyor yoksa meksikada çaresi bulunmuş diyorlar https://www.firstpost.com/tech/scie...-cancer-after-20-years-of-trying-6063031.html he kesin çözüm budur ama bu sefer koterdir leeptir tipleme testleri vs bunlar yüksek maliyetli şeyler ve hastalara para gözüyle bakıldığını düşünürsek yaygınlaşır ve uygulanır mı muallak
kesinlikle jiletle almamalısın.Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs yada lazer? Ben jiletle alıyorum acaba bi zararı olur mu gerçi doktorum onu bile yapma makasla kisalt demişti ama içim rahat etmiyo temiz olsun istiyorum
sigil yoksa ?kesinlikle jiletle almamalısın.
sigil yoksa ?
Korunmasız çok kez ilişkimiz oldu onda 16 var bende 16 yok ben anlayamadım nasıl oluyor. Dr bagısıklık ile savasıp farklı tür olabilir dedi. Daha önceden 16-18 tasıyıp sonradan 6-11 e dönen arkadaslar vardı. Bu konuda cok kaynak yok tam bir bilgiye ulasamıyoruz malesef. Ben olabileceğini düsünüyorum canım ama umarım olmuyordur tabi :)Erkek arkadaşında 2 tip vardır uykuda olan tip sende çıkmamıştır. Ona bakarsanız kiminin erkek arkadası negatif çıkıyor ilk ilişkisi ama tip 6 çıkıyor erkek ya atmış ya da baskılamış oluyor. Siğillerin hepsi hpv dir elde ayakta çıkan da elde çıkan neden mutasyona uğramıyor da genitaldeki uğruyor ya da yıllarca tip 16 olan bir anda 18 e dönmüyor? Mutasyona uğrama diye bir şeyin olduğunu asla düşünmüyorum :)