Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Öyle birşey yok kesinlikle fazla bilgi kirliliği var burada herkes duydugunu yazıyor aslında biraz araştırıp yazmalıyken:)
Ben kaç doktor gezdim doktorlarda duymadıklarımı burda duyuyorum kızıyorum kendime okuma diye doktorlar önemsemiyor bile çok önemli olsa uyrıtlar her konuda diyorum ama merak işte ya ağız diyrm okuyrm makat diyorum okuyrm ahh ben ahh :))

Yazınızda kesinmiş gibi yazmışsınız o yüzden kaynak belirtin diye belirttim ben burda genelde doktorumdan duydum ya da okuduğum siteyi söylüyorum açıkçası. Uykuda olan bir tipi kapabilirsin eşinden ama tek eşliysem eşinde hangi tip varsa sende de o vardır tipin mutasyona uğrama gibi bir durumu söz konusu değil o zaman hsv 1 de mutasyona uğrayıp hsv 2 olsun

hsvlerle ilgili hiçbir fikrim yok ancak virüsler mutasyon geçirebiliyor her sene grip virüsünün dirençli hale gelmesi ve aşısının değişmesi mantığı gibi

Sadece şöyle bir
hsvlerle ilgili hiçbir fikrim yok ancak virüsler mutasyon geçirebiliyor her sene grip virüsünün dirençli hale gelmesi ve aşısının değişmesi mantığı gibi
grip virüsü farklı bir şey aynı ortamı solumaktan bile bulaşıyor bu virüs diye bu da öyle olucak diye bir şey yok bence sonucta cinsel yolla bulaşan hastalıkların bir kısmı virüs adı altında hsv gibi hiv gibi onlar nasıl mutasyona ugramıyorsa hpv nin de uğradığını düşünmüyorum bunu bizzat doktoruma da sordum böyle bir şeyin olmayacağını söylemişti. İnternet kirli bilgilerle dolu lütfen negatiflere odaklanmayalım. Benim konuştuğum başka bir doktora da çarşaftan bile bulaşma görülmüş dedi mesela bunlar çok ekstra durumlar

Erkek arkadasımda farklı bende farklı tip var doktorum mutasyon gecirip bende farklı oldugunu söyledi. Bagısıklıkla savasarak mutasyon gecirip daha yüksek yada dönüs bir tipe dönüsüyor

Erkek arkadasımda farklı bende farklı tip var doktorum mutasyon gecirip bende farklı oldugunu söyledi. Bagısıklıkla savasarak mutasyon gecirip daha yüksek yada dönüs bir tipe dönüsüyor
Erkek arkadaşında 2 tip vardır uykuda olan tip sende çıkmamıştır. Ona bakarsanız kiminin erkek arkadası negatif çıkıyor ilk ilişkisi ama tip 6 çıkıyor erkek ya atmış ya da baskılamış oluyor. Siğillerin hepsi hpv dir elde ayakta çıkan da elde çıkan neden mutasyona uğramıyor da genitaldeki uğruyor ya da yıllarca tip 16 olan bir anda 18 e dönmüyor? Mutasyona uğrama diye bir şeyin olduğunu asla düşünmüyorum :)

benim doktorumunda soyledigi suydu bende hpv 16 var bu bende negatif oldu diyelim ama erkek arkadasimda var sonucta hala ondan tekrar bulsirmi diye sordum oda bana tip 16ya bagisiiklik kazaniyosun tekrar aynisi bulasmasz ama farkli bir tip bulasma olasigili var

aynı tipten pozitif olmazdı işte bu yüzden eşlerle tedavi olmak önemli diyorlar bence. erkekten sürekli aynı tipi alıcaksak ve o tipe bağışıklığımız varsa neden partnerinizle tedavi olun densin
ese ne tedavsii uyguluyorlaki anlamdim bize bile sadece takiote kalicaksin diyolar tedavi yook diyorlar bagisiklik icin bile sunu bunu kullan demiyorlar doktorlar kendiai yenebiir diyo ben dedim takviye ne önerirsiniz hic biseye gerek yok ama interneten burdan okudugumda alip biseyker kulknaiyorum

Tipin mutasyon geçirmesi diye birşey yok mümkün değil hicbir kaynakta yazmıyor böyle birşey ve zaten mantıksız

sayfaya baktimda yabanci dil.oldugu icin anlayamadim tam olaram ne diyo arkadaslar

Kızlar eşler için tedavi siğil varsa yakılır. Yoksa eşinizde bagisiklik guclendirecek. Sigara alkolü bırakacak. Ahcc beraber kullanacaksiniz tedavi süresince hijyene dikkat edip prezervatif kullanacaksiniz

Korunmasız çok kez ilişkimiz oldu onda 16 var bende 16 yok ben anlayamadım nasıl oluyor. Dr bagısıklık ile savasıp farklı tür olabilir dedi. Daha önceden 16-18 tasıyıp sonradan 6-11 e dönen arkadaslar vardı. Bu konuda cok kaynak yok tam bir bilgiye ulasamıyoruz malesef. Ben olabileceğini düsünüyorum canım ama umarım olmuyordur tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…