Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba blakc eşim için birşey demedi.cinsel yollabulasir dedi.esimin gelmesine gerek varmi dedim yok dedi.bir dahada eşim konusu açılmadı normal yaşantıma engel bir durum yok dedi
ya anlamadigim bu vurus este var yani atlatinca ondan yine bulasicakmi surekli kondomla korunmak gerekiyor

Evliyim canım tek eşkiyim umarım almam
tek eşli olsanız bile bir tipe bağışıklık kazansanız ve o tip tekrar bulaşınca bu sefer tip değiştirebiliyor bu sefer yine pozitif olursunuz.
tabi ki hepimiz negatif çıksak çok güzel olur inş negatif çıkarız tek tek. bilgilenmek, bilmek önemli diye düşünüyorum insan bilmediği şeyden korkar. mesela ben smear sonucumda görmeden hpv diye bir şeyin varlığını bilseydim dikkat ederdim sonuç pozitif gelince aman noluyoruz diye bir panik yaptım ama öğrendikçe çok yaygın herkesin geçirdiğini görünce rahatladım.

Afedersiniz ama size bu bilgiyi kim verdi? Hpv tip değiştirmez tip 6 ise tip 6dır. Ancak başkasından başka tip kapabilirsiniz. Bunu bizzat doktorum söyledi. Bilgi verirken kaynak gösterin lütfen ya da insanları korkutmayın

niye amacım korkutmak olsun, bir şey öğrenmek için sürekli okuyorum doktor geziyorum hoş doktorlardan bir şey öğrenilmiyor da. bağışıklık virüsle savaşınca virüs mutasyon geçiriyor ve tip değiştiriyor diye biliyorum kaynağı da hatırlamıyorum açıkçası, 2000 sayfa görüş var kimsenin de kaynak belirttiğini bunu şu doktordan öğrendim dediğini görmedim. burda önemli olan bir tipe bağışıklık kazansanız bile başka tipe enfekte olabilirsiniz. başkasından kapmaya gerek yok neticede hepimiz bu illeti erkeklerden kaptık ilk ilişkimiz bile olsa. erkekte uykuda bir tip bulaşır başka tip pozitif oluruz. onlar bizim kadar önemsemiyor zaten.

Ben bunun tip değiştirdiğini fln hiç duymadım kapıyorsan tekrar ancak onu alırsın bağışıklık kazanınca tipi değişecekse neden bağışıklık kazanıyoruz ya da doktorlar neden uğraşıyor yüksek tipe çıksın diye mi olur mu hiç öyle şey Allah korusun tipi neyse o kalır ama tekrar başka tip almayacağının garantisi yok tabi

doktorlar gelir kazandığı için uğraşıyor yoksa meksikada çaresi bulunmuş diyorlar https://www.firstpost.com/tech/scie...-cancer-after-20-years-of-trying-6063031.html he kesin çözüm budur ama bu sefer koterdir leeptir tipleme testleri vs bunlar yüksek maliyetli şeyler ve hastalara para gözüyle bakıldığını düşünürsek yaygınlaşır ve uygulanır mı muallak

Evet yeni bulundu dendi haberim var inş. Bir an önce buraya da gelir canım ama o tip değiştirme olayı olsa evli birçok kadın negatif alamazdı sürekli tekrar alıp tip yükseltirdi mantıken

Evet yeni bulundu dendi haberim var inş. Bir an önce buraya da gelir canım ama o tip değiştirme olayı olsa evli birçok kadın negatif alamazdı sürekli tekrar alıp tip yükseltirdi mantıken
aynı tipten pozitif olmazdı işte bu yüzden eşlerle tedavi olmak önemli diyorlar bence. erkekten sürekli aynı tipi alıcaksak ve o tipe bağışıklığımız varsa neden partnerinizle tedavi olun densin

aynı tipten pozitif olmazdı işte bu yüzden eşlerle tedavi olmak önemli diyorlar bence. erkekten sürekli aynı tipi alıcaksak ve o tipe bağışıklığımız varsa neden partnerinizle tedavi olun densin
Çünkü aynı tipi sürekli tekrar kapıyorsun atamıyorsun eşli tedavi olmazsan ya da siğiller geçmiyor ama hiçbir tane bile tip yükselen örnek görmedim ne burda ne başka yerde

Evet tip değiştirme diye birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…