- 21 Mart 2019
- 1
- 0
- 40
Propolis kullan hergun onu içeceksin... Birde çay ağacı yağı al mavi bir şişenin içinde onu hergun düzenli kullandığın taktirde 1 hafta 10 gün içerisinde hicbirsey kalmadığını göreceksiniz. Propoliside mutlaka kullanin vucut bu virüsü atıyor. Ve ayrıca dip not: cinsel yolla geçen bir hastalık değil sadece. Havuz, havlu, wc gibi yerlerdende geçebiliyor. Cinsel hayatı sıfır olan ben ( erkek arkadaşım bile yoktu ve hiç cinsellik yasamaisken) dahi çıktı. Bu konuda yurt dışındaki doktorlara bile gittim. Iciniz rahat olsun.arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Peki yaktirdiktan sonrada bulasirmi bilginiz varmi?Siğilin varsa yüzde yüz bulaşır. Ama onlar sigilse hemen yaktir.sigil oldukça hpv
Canım bence sen ağız içindekileri patolojiye gönder ve için rahat olsun ağızda tehlikeli diye biliyorum. Inss değildir ama bekleme bence
peki bu surecte korundunuzmu kondommu kullandiniz oral seks normal bir sekilde devam ettinizmi ben kondomla korunuyorm su anda doktor bana bu sekilde dedi ama baska biseu demedi size bir uayrida bulundularmi
doktorlar dogru duzgun bilgi vermiyolar bazilari onemsiz gibi davraniyo bazilari tuhaf bir surat ifadesiyle karsiliyoarlar bazilari onemli olaa biz zaten soykerdik diyo internet dolduryo.szii.okumayin diyo yani tuhaf bir durum eczaneye gittim hpv asisini soruyum bil.bilgi.aliyim diye kadin donuk ifadeyle saskinlikla yakilasiyo anlamiyorum bu insanalri gercektenBana uyarı yapmadılar .prof.bile korunmam gerektiğini söylemedi.burada okudum oral yapmıyorum.ben doktora sorduğumda korunmanın mümkün olmadığını sürtünme tenin tene teması halinde bile virüsün buluşacağını soyledi
evet bende anlamiyorum bebekleri olan kadinlar var habersiz olanlar bu rahatsizliktan yada kucuk yigeni kardesi olanlae var yani kimse kimsesden habersiz surekli bulasirdi ben gittgim hic bir doktor iliskode yasak koymadi hic bir uyarida bulunmadi vucuttan atar bircsure sonra okadar ben soruyoruk ust uste yani onlarin biz sormadan uyarmalari gerejmezmi zaten bunu soylyince biz size hic bir uyarda bulunmuyiruz hala tedirgin olman anlamsuz dedi orali kastederek bir zarari varmi dedim bu vakalar cokk kucuk bir olasilik dedi bizik ulkemizdr deil yurtdisinsa olan bisey dedi senin psiklojin boxukmus seni psikologa gönderelim bence ben sana normal.iliskinr hayatina drvam et diyorum sen hala souyirusun diye kizdi hala anlamiyorum doktorlarda net bisey bilmiyormu yoksa baslarindanmi atiyor cozemedum ama sunuda soyledi ben dedimki habersuz bebekleri olan open kadinlar var olsa ciddu bir salgin olurdu diyoki iste sana onemli bisey yok diyirum bisey oolmiyo dedu gonderdi beniHiçbir doktor bana da demedi oral yapmayın fln ben sorunca bir tanesi oral yapmayın diye uyarıyoruz ağızda da çıkabiliyor ya da boğazda dedi ya geçmişse dedim geçtiyse geçmiştir zaten artık yapacak bir şey yok dedi ben anlamıyorum o kadar korunmasız ilişki yaşayan insanlar vardır illaki herkesin ağzında yaygın olmaz mı böyle ağıza geçmesi kolaysa arkadaşlar ya
evet bende anlamiyorum bebekleri olan kadinlar var habersiz olanlar bu rahatsizliktan yada kucuk yigeni kardesi olanlae var yani kimse kimsesden habersiz surekli bulasirdi ben gittgim hic bir doktor iliskode yasak koymadi hic bir uyarida bulunmadi vucuttan atar bircsure sonra okadar ben soruyoruk ust uste yani onlarin biz sormadan uyarmalari gerejmezmi zaten bunu soylyince biz size hic bir uyarda bulunmuyiruz hala tedirgin olman anlamsuz dedi orali kastederek bir zarari varmi dedim bu vakalar cokk kucuk bir olasilik dedi bizik ulkemizdr deil yurtdisinsa olan bisey dedi senin psiklojin boxukmus seni psikologa gönderelim bence ben sana normal.iliskinr hayatina drvam et diyorum sen hala souyirusun diye kizdi hala anlamiyorum doktorlarda net bisey bilmiyormu yoksa baslarindanmi atiyor cozemedum ama sunuda soyledi ben dedimki habersuz bebekleri olan open kadinlar var olsa ciddu bir salgin olurdu diyoki iste sana onemli bisey yok diyirum bisey oolmiyo dedu gonderdi beni
yani mesela doktor demedi ama sen interneteen okuduuklarinla dikar ediyodun korkuyosun okumasan normal hayatina devam edicen bende ayni sekilde doktora gitmesem test yaptimasan normal devam edicem korunmadan tedirgij olmadanHiçbir doktor bana da demedi oral yapmayın fln ben sorunca bir tanesi oral yapmayın diye uyarıyoruz ağızda da çıkabiliyor ya da boğazda dedi ya geçmişse dedim geçtiyse geçmiştir zaten artık yapacak bir şey yok dedi ben anlamıyorum o kadar korunmasız ilişki yaşayan insanlar vardır illaki herkesin ağzında yaygın olmaz mı böyle ağıza geçmesi kolaysa arkadaşlar ya
bu arada bu alya arkadas bu formu acabn alyami ahcc getittiren yoksa baska miPropolis kullan hergun onu içeceksin... Birde çay ağacı yağı al mavi bir şişenin içinde onu hergun düzenli kullandığın taktirde 1 hafta 10 gün içerisinde hicbirsey kalmadığını göreceksiniz. Propoliside mutlaka kullanin vucut bu virüsü atıyor. Ve ayrıca dip not: cinsel yolla geçen bir hastalık değil sadece. Havuz, havlu, wc gibi yerlerdende geçebiliyor. Cinsel hayatı sıfır olan ben ( erkek arkadaşım bile yoktu ve hiç cinsellik yasamaisken) dahi çıktı. Bu konuda yurt dışındaki doktorlara bile gittim. Iciniz rahat olsun.
Hiç bilmiyorum canımbu arada bu alya arkadas bu formu acabn alyami ahcc getittiren yoksa baska mi
Canım yaptırdıktan sonra vücutta varsa diğerine geçer. O virüse karşı bağışıklık kazanıyormuşuz ve kabul etmiyebiliyormis vücut.fakat siğil varsa siğilin değmesi teması ilede geçer.vede vücut atmaz onu sigili önce yok etmek gerekPeki yaktirdiktan sonrada bulasirmi bilginiz varmi?
Allah razı olsun canım duyunca rahatlıyorum iyice delirdim galiba ortak salata fln yerken geçer mi o boyutlara geldim :)Kızlar benim doktorum öpmeye filan kesinlikle geçmez dedi .cinsel temsla geçer diyorlar.benimde çocuklarım var önce tedirgin oldum.hayir öyle bisey olmaz dediler
sen de ve esinde sigil olup agzindadami arkadaşımKızlar benim doktorum öpmeye filan kesinlikle geçmez dedi .cinsel temsla geçer diyorlar.benimde çocuklarım var önce tedirgin oldum.hayir öyle bisey olmaz dediler
Merhaba blakc eşim için birşey demedi.cinsel yollabulasir dedi.esimin gelmesine gerek varmi dedim yok dedi.bir dahada eşim konusu açılmadı normal yaşantıma engel bir durum yok dedibemboo merhaba sendede tip 16 var ya doktor esin icin bir sey dedimi sana yada erkekler icin vurus bulasinca noluy9r bilgisi olan varmi
Hayır canım bende yüksek tip 16 ve 51 var ama bizde siğil yok.sen de ve esinde sigil olup agzindadami arkadaşım
Takipte kalmak önemli imiş aslında ne ile karşı karşıya olduğunu bilmek iyi.bu virüste takipte olursan birşey olmaz dedi drumMerhaba blakc eşim için birşey demedi.cinsel yollabulasir dedi.esimin gelmesine gerek varmi dedim yok dedi.bir dahada eşim konusu açılmadı normal yaşantıma engel bir durum yok dedi