lazer siğili azaltmaz ama jilet gibi yayılmasını engeller. bağışıklık sistemini güçledir spora başla ve sağlıklı beslen fazla kafaya takma vede cıkan olunca beklemeden yaktır.Lazere gittim sonuç alamadim ben nasil bi yol izlicem sasirdim
bende sigil yoom hpv 16 var jilet kulaanmamda bir sakinca varmi bilginiz varmiLazere gittim sonuç alamadim ben nasil bi yol izlicem sasirdim
Canım öpüşürken bulaştırırsın demiş ya peki normal öpmeyle fln geçer mi çocuk çoluğa acaba ağızda varsa bir de doktora sormadın mı vücut atar demedi miEvet gidip parça aldiracam mejbur. Sizde neresinde dilinizdemi çıktı? Bide doktor söyledi öpüşürsen başkasina bulastirirsin dedi. Hep oylemi kalacak bulaşıcı. Ömür boyunca korkuyla yasacakmiyiz acaba bulaştimi diye( Zaten doktorlar anlamıyorlar hic bir şey yok deyip gönderiyorlar.
Fiyat konusunda bilginiz var mı.. her çıktığında özele gidersem yandım.. devlettede ilgilenmiyorlar kilazer siğili azaltmaz ama jilet gibi yayılmasını engeller. bağışıklık sistemini güçledir spora başla ve sağlıklı beslen fazla kafaya takma vede cıkan olunca beklemeden yaktır.
ben türkiyede yaşamıyorum o ndenle bilgim yokFiyat konusunda bilginiz var mı.. her çıktığında özele gidersem yandım.. devlettede ilgilenmiyorlar ki
blakc sen istanbuldamisin hangi doktora gidiyorsun.tugan beşe den randevu alabildin mi cerrahpasadansizde kesin olarak agiz icine hpvmi dedi doktor
beni saglik ocagi hpv cikinca bakirkoy devlet hastanesine yonlendirdilerler orda butun islemlerim yapildi gittigim jinekoloji doktoru cin1 oldugu icin takip dedi onun haricin 4 tane kadin dogumada gittim onalrda ayni seyi dediler su an beklemedeyim farkli birnyerden randevu almadim daha hepsi ayninseyi soyleuyor çünküBla
blakc sen istanbuldamisin hangi doktora gidiyorsun.tugan beşe den randevu alabildin mi cerrahpasadan
Bilmiyorum aşını ol, ahcc kullan dedi.Çok kötü bir şey gerçekten. Hep korkuyorum evdekilere bulaşmasın diye.Canım öpüşürken bulaştırırsın demiş ya peki normal öpmeyle fln geçer mi çocuk çoluğa acaba ağızda varsa bir de doktora sormadın mı vücut atar demedi mi
Blakc benimde kolposkopim bakırköy sadi konukta yapıldı ama ben sonucu oraya göstermedim önce doğum yaptığım nisa hastanesindeki doktorum gördü.bekleyecez dedi.sonra içine sinmedi bezmialeme gittim oda ayni şeyi dedibeni saglik ocagi hpv cikinca bakirkoy devlet hastanesine yonlendirdilerler orda butun islemlerim yapildi gittigim jinekoloji doktoru cin1 oldugu icin takip dedi onun haricin 4 tane kadin dogumada gittim onalrda ayni seyi dediler su an beklemedeyim farkli birnyerden randevu almadim daha hepsi ayninseyi soyleuyor çünkü
Sadi konukta gittiğin doktor jinekoloji onkoloji doktoru mu adı neyBlakc benimde kolposkopim bakırköy sadi konukta yapıldı ama ben sonucu oraya göstermedim önce doğum yaptığım nisa hastanesindeki doktorum gördü.bekleyecez dedi.sonra içine sinmedi bezmialeme gittim oda ayni şeyi dedi
evet 6 ay arayla siimir dedi ama siz 2 sene var dediniz 2 sene oncesinde yapilmadimi bu islem yani 2 sene once cikti cin1 teshisi yeni konuldu ayni zaaman kontrolumuz var sizinle benim 2ay olduBlakc benimde kolposkopim bakırköy sadi konukta yapıldı ama ben sonucu oraya göstermedim önce doğum yaptığım nisa hastanesindeki doktorum gördü.bekleyecez dedi.sonra içine sinmedi bezmialeme gittim oda ayni şeyi dedi
sizin cin 1 yenimi dediler yoksa 2 senedir aynimievet 6 ay arayla siimir dedi ama siz 2 sene var dediniz 2 sene oncesinde yapilmadimi bu islem yani 2 sene once cikti cin1 teshisi yeni konuldu ayni zaaman kontrolumuz var sizinle benim 2ay oldu
Ben ilk öğrendiğimde 2017 sağlık ocağında öğrendim kanuni e.a da ilk kolposkopisi oldum birşey çıkmadı.virus vardı sadece sonra doğum felan girdi araya lohusalık geçince yine gittim yaptırdım bu sefer smear temiz kolposkopi cin1virusde hala var cıktı. Ama hpv 16 en direnclisi ve en iyi 3 yılda atarmış vucutevet 6 ay arayla siimir dedi ama siz 2 sene var dediniz 2 sene oncesinde yapilmadimi bu islem yani 2 sene once cikti cin1 teshisi yeni konuldu ayni zaaman kontrolumuz var sizinle benim 2ay oldu
Doktorunuzun adı neysizin cin 1 yenimi dediler yoksa 2 senedir aynimi
beni isa aykut ozdemir diye bir doktora yonledirdilerDoktorunuzun adı ney
peki bu surecte korundunuzmu kondommu kullandiniz oral seks normal bir sekilde devam ettinizmi ben kondomla korunuyorm su anda doktor bana bu sekilde dedi ama baska biseu demedi size bir uayrida bulundularmiBen ilk öğrendiğimde 2017 sağlık ocağında öğrendim kanuni e.a da ilk kolposkopisi oldum birşey çıkmadı.virus vardı sadece sonra doğum felan girdi araya lohusalık geçince yine gittim yaptırdım bu sefer smear temiz kolposkopi cin1virusde hala var cıktı. Ama hpv 16 en direnclisi ve en iyi 3 yılda atarmış vucut
Oral sex yasak mipeki bu surecte korundunuzmu kondommu kullandiniz oral seks normal bir sekilde devam ettinizmi ben kondomla korunuyorm su anda doktor bana bu sekilde dedi ama baska biseu demedi size bir uayrida bulundularmi
canim doktor herhangi bisey demedi bu konuda uyarida bulunmadi ben de interntetne okduugum bildigim kadariyla bilgileniyorum ama sigil yok bende partnrimdede yok o yuzden sorun oluyormu bilmiyirum. cok fazlaOral sex yasak mi
Bnde sigil varcanim doktor herhangi bisey demedi bu konuda uyarida bulunmadi ben de interntetne okduugum bildigim kadariyla bilgileniyorum ama sigil yok bende partnrimdede yok o yuzden sorun oluyormu bilmiyirum. cok fazla
Siğilin varsa yüzde yüz bulaşır. Ama onlar sigilse hemen yaktir.sigil oldukça hpvEvet gidip parça aldiracam mejbur. Sizde neresinde dilinizdemi çıktı? Bide doktor söyledi öpüşürsen başkasina bulastirirsin dedi. Hep oylemi kalacak bulaşıcı. Ömür boyunca korkuyla yasacakmiyiz acaba bulaştimi diye( Zaten doktorlar anlamıyorlar hic bir şey yok deyip gönderiyorlar.
Canım bence sen ağız içindekileri patolojiye gönder ve için rahat olsun ağızda tehlikeli diye biliyorum. Inss değildir ama bekleme benceKesin hpv demedi. Ama şu dilimin altinda fazla çıkıntılar var. Elle çekince uzuyorlar. Her gün sirkeyle yaktım. Baya azaldı sanki. Doktor dediki benziyor papilloma olabilir yada olmayabilir. Onun için patolojiye göndermek lazim. Ordan siğil çıkarsa yakilabiliriz, Ama zararlı yaktirmak, boğaza doğru kaçabilir buharla dedi. Gargara yapmayi önerdi. Başka bir doktor bir şey yok, bunlar herkeste var korkma takma kafana dedi. Hpv yi almış olsan bile bir senede atarsın deyip gönderdi. Ne yapacagimi şaşırdım.