Vajinal Orgazm sorunu !?!

ben hangisi olursa olsun razıyım valla.ikiside sıkıntı bende oldum olası.üstte olup ilişkiyi denedim hiç bişey hissetmiyorum.stres oluyorum neden olmuyo olacakmı gene olmuyo diye kafamın içinde sorular dönmeye başlıyor...altta olsam gene olmuyor...hele sürtünerek hiç olamadım..ne uyuz bi şeyim var anlamadımki..tahrik oluyorum acaip heyecandan ölücem sanıyorum ama ilişki başlasın tık yok bende..elle uyarmaya devam etmediğim sürece veya o etmediği sürece asla boşalamıyorum...kendimi eksik hissediyorum..sevgilim hertürlü ilgili benle uğraşır gık demeden ama elle uyarılma devam etmezse son dakkaya kadar... sonuç sıfır bizde.üstte ilişkiye girdiğinde klitorisin sürtündüğü için daha kolay olursun dediler onuda yapamadım ben sürtünmüyoki ağlanacak halime gülüyorum valla ..şaka biyanada artık ben bundan çok bıktım bunalıma gırdım resmen..ne var bende eksik olan. yaparken yanlışmı yapıyorum bazı şeyleri anlamadım gitti deliricem az kaldı..nasıl düzelecek bu durum hiç bilmiyorum çok üzülüyorum

Afrodizyak etkili bir kayganlaştırıcı denedim çok faydalı oldu kızlar piyasadaki herhangi birini deneyebilirsiniz bende kesin çözüm oldu

Ben hic birini olmadm napmam lazm acaba

Bende hic orgazm olamadm ama bunu bi turlu bi sorun olarak goremeyirum kendi kendime orgazm olabiliyorum ama esimleyken olmuyor ama bence bu bi sikinti degil asiri zevk aliyorum ve onunla olmayo seviyorum onemli olan bu

Mesaj atar mısınız

Bende hic orgazm olamadm ama bunu bi turlu bi sorun olarak goremeyirum kendi kendime orgazm olabiliyorum ama esimleyken olmuyor ama bence bu bi sikinti degil asiri zevk aliyorum ve onunla olmayo seviyorum onemli olan bu
Klistoris orgazm da bosaldigini farkedebiliyo mizuniz islaniyo gibi mi oluyo

Klitoris orgazm da islaklik mi hissediliyo bi tek orgazm oldugunu anliyor musunuz

Herkes vajinal orgazm sormuş ondan yana sıkıntı yok ta bende klitoral orgazmmi merak ediyorum hiç yaşamadım olmuyo sadce vajinal

Bende dyapamiyorum ustte dik durmak gerekiyor herhalde yapamiyrm of hicbise yapamiyorm ben

Klistoris orgazm da bosaldigini farkedebiliyo mizuniz islaniyo gibi mi oluyo
Hissediyorum tabiki bu hissdilmeyecek bi his duygu durum herneyse ondan degil.Ama islanma cok olmuyor 3 4 damla anca.isin gatibi iliski sirasinda sirilsiklam oluyor ama o bosalma hissini hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…