Vajinal Orgazm sorunu !?!

oyuncakt oyle olmuyor iste. kontrol tamamen sendeyken 3 dkda da geliyorsun. aninda. ya farkli bisi yani. haa bunu koca saglayamiyor evet. iste orda baska seyler dedigin gibi devereye giriyor
sıkıntı da burda iste...ben kendime yapiyorsam ozaman ne anlami kaldi birlikte olmanin...o benden tatmin oluyor ama ben ondan olamiyorum...

yok bebegim ne olacak. link atabiliyor muyuz? paylasabilirim.. yurtdisindan almistim ama burada da var yani n11 falan

bu
sıkıntı da burda iste...ben kendime yapiyorsam ozaman ne anlami kaldi birlikte olmanin...o benden tatmin oluyor ama ben ondan olamiyorum...
burada da bir oyuncak falan eger alirsan onu da iliskinize ortak ederek fantazi yapma durumunuz olur biraz daha heyecanlanir iliskiniz. ayria ben destek aldigimda da sabah ve aksam 5 dk uyariyordum oyuncakla. odev vermisti psikologum. vajinanizi uyardikca aktif ettikce orgazminiz kolaylaiyor bu bohyledir her zaman. ama yok yapmadiniz uzun zaman hadi oluyum derseniz zor

yok bebegim ne olacak. link atabiliyor muyuz? paylasabilirim.. yurtdisindan almistim ama burada da var yani n11 falan
Zahmet olmayacaksa bana yollayabilirsiniz özel.. kesin kararlıyım eşimi ikna edeceğim, olmazsa da kendim alırım söylemem, kendi kendime kullanırım

Kesinlikle rol yapmayin bu sekilde ciddi problemlere yol acarsiniz bir cok pozisyon var ve sizi mutlu edecek dokunuslar onlari bulun problem ortadan kalkacaktir

Şanslı da laf mı günlük şükür namazı kılsan yeri var :))) hiç yaşamadım
Bilmiyorum aslında tecrübesiz de sayılırm, ilk eşimle oldum evlendiğmde ondan öncesinde bi cinsel yaşamım da yoktu. Nasıl olabiliyorum ben de bilmiyorum ama oluyor

Uyariyodum demisinizya nasil uyariyordunuz kendinizi 15 yillik evliyim 2 yildir bu konuda arastirma yaoiyorum ama olmuyor olmuyor klitoris bosalma her iatedigim an ama vajinal bosalma hic yok artik sogumaya basladim cinsellikden lutfen banada yardimci olurmusunuz

Fark epey oluyor çiş yapar gibi sıvı fıskırıyor .ve devamını istemiyorsunuz klitoriste kısa surede tekrar istersin ..

Fark epey oluyor çiş yapar gibi sıvı fıskırıyor .ve devamını istemiyorsunuz klitoriste kısa surede tekrar istersin ..
siz çiş yapıyor olmayasınız, vajinal orgazm her ilişkide olmasa da oluyorum ve hiç sıvı fışkırması yaşamadım, devamı olursa da isterim, bir ilişkide 2-3-4 arka arkaya orgazm olanlar da var,

siz çiş yapıyor olmayasınız, vajinal orgazm her ilişkide olmasa da oluyorum ve hiç sıvı fışkırması yaşamadım, devamı olursa da isterim, bir ilişkide 2-3-4 arka arkaya orgazm olanlar da var,
vajinal orgazm ı kliuorist orgazmı gibi cok olamazsın cogu kisi de bitiştir vajinal orgazm .canı cekmez insanın tabi kisiden kisiye degisir sıvı miktarı... Cis gibi gegildir o sıvı kaygansı yogunlugu olmayan sıvıdır cogu kadın sizin dediginiz gibi cis yapiyorum zanneder o kadar fazladır bazen sızıntı seklinde yavas yavas akar internette vajinal orgamz üzerine video izlemenizi öneririm ... cunku makaleler kafa karistırıcı oluyor .vajinal orgazm zor oldugu icin %60 hic tatmaz . Bu arada %60 olan veri DSÖ verisidir...

özelden link atabilir misiniz

Aynı şekilde ben de hemen hemen her ilişkide vajinal orgazm oluyorm ama bende de öyle fışkırma vs olmuyor. Onları fake sanardım ben sadece p...o larda vs...

Ya hanımlar dayanamadım, uydurup uydurup yazıyorsunuz. Orgazm şudur, budur, bilmem ne.

Vajinal ve klitoral olmak üzere iki ayrı orgazm çeşidi yok. Biraz araştırın valla çatlıycam artık. Herkes kendi çapında cinsel uzman. Offf.

Madem penetrasyon sırasında orgazm olamıyorsunuz, küçük vibratörlerden alıp, ilişki esnasında kullanın. Ne neymiş anlarsınız o zaman.

Çok yeni evliyim ben, daha yeni ilişki yaşamaya başladık. Yaşadığım şey vajinal orgazm mı yoksa klitoral mı anlayamıyorum bu anlamda. Acaba nasıl anlayabilirim bilmiyorum... sanırım tecrübelendikçe ayırt edebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…