Vajinal Orgazm sorunu !?!

Merhaba bana da yardım edin lütfen. 8 aylık evliyim.
Klitoral olabiliyorum onu da önceden daha çabuk olurken şimdi 15 20 dk geçiyor. Eşimin parmağı ağrıyor artık.
Vajinal hiç olmadım. Zaten eşim bi 8 10 dk sonra boşalıyor. Daha doğrusu şöyle boşalmayım derken içerde bekliyor. Öyle 15 20 dk sürebiliyor. Bu sefer ben yarım kalıyorum. Sonra tekrar yapıyor o ritim kaçıyor ben bi kısır döngü içine giriyorum.
Diğer bi sıkıntım da ıslanıyorum ama uzun yapınca kuruyor ilişki sırasında ve sonrasında alt dudak sızlıyor.

Nedense alıntı yapmışsın gbı geldi burada vajinal orgazm oluyorum diyenlerin yüzde 80 î eminim penis girip cikiyroken klitorisini uyararak boşalıyordur cunku penis içinde iken klitoris ile bosalma kendi kendine yapılandan bira daha güçlü orgazm oluyor bazı saf kızlarda bunu vajinal orgaZm oldum sanıyor

Vajinal orgAzmi yaşayanlar ben yaşadım ben yaşıyorum deyip kestirip atanlara sesleniyorum bi yardımcı olunda nasıl yapılacağını yada o noktanın tam olarak neresi olduğunu ogretin lütfen ..Yaşayanlar paso odaklanın demiş bizde odaklanıyoruz ama olmuyor o bölgede nasıl bi tepki yaratmamız lazım tam nerde elimizle nasıl nerde buluruz .mesela saat yönüne kaç gbı gösterince o nokta bulunur böyle açıklayıcı bilgiler verin barı

20 sayfayı usenmedim okudum :) Orgazm cesitleri var midir yoksa hepsi bir midir bilmem ama, orgazm olamayanlar icin derman burda degil. Seksologlar, cinsel terapistler bosuna mi var. Herkesin fizyolojisi farklidir, birinin hoslandigi sekilde cinsel iliskiden bir diger kadin hoslanmayabilir. Kaldi ki burda bir de partner faktoru var. Hepinizin partneri ayni insan olmadığına gore, binbir cesit varyasyondan soz ediyoruz. Herkes birer terapistten yardim alsa sorun cozulur. Gizem Onay Lunayi da mutlaka takip etmenizi öneririm, seks ve orgazm konusunda inanilmaz bilgili ve yonlendirici bir kadin.

Kisacasi x kullanicisinin yontemleri ile y kullanicisi vajinal orgazmi yasayamaz.

erkekler boşaldığı an zevk alıyorlar, biz kadınlar ilişki sırası boyunca zevk alıyoruz. o yüzden erkeklerden daha sansliyiz bence. klitoris veya vajinal orgazm olmasa olur, ilişki sırasında aldığımız zevkte az buz değil

Merhaba, Bana da bilgi verebilir misiniz aynı dertten muzdaripim. Baya olmuş yazalı yeni gördüm bende. Tşkr ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…