Vajinal Orgazm sorunu !?!

Cok arastirdigim icin eminim inaninki iki cesit orgazm var evet diardan yani klitorise temasla olan bosalmanin adi klitoral bosalmadir icerden yani g noktasina temasla olan bosalmanin adida vajinal orgazmdir.. ayrica klitoris ile olan sadece bosalmadir g noltasi ile bosalmak ise orgazmdir ki bunu her bayan yasayamaz .. klitoral bosalmayi bipmeyen kadina afedersiniz ama klitorosi duzgun bi sekilde uyarilirsa ki buna surtunme oral gibi uyarilmalardan bahsediyorum saniyeler icinde bosalabilir ama icerde olan g noktisini bulmal ve onu en uygun sekilde uyarmak esler tarafindan heleki hic bilmiyorsa dahada zorlasir ki ben yillardir klitoris yani disardan istedigim an bosalabiliyorum ama daha hic vajinal orgazmi tatmadim ve cok meral esiyorum onun arayisi icerisindeyim . Gelelim sizin dediginiz kucul vibrator olayina onu nasil kullanacaz mesela vajinal orgazm olmak icin klitorisi uyarmak cok kolay ama g noktasi malesef cok zor varsa bildiginiz bi puf noltasi vibrator dahi olsa ogretin ogrenelim bizde hayir duamizi alirsiniz en azindan cunku ben kendi adima konusayim artik iliskim izdirap olmaya basladi vajinal orgaz olamiyorummu ben diye kendimi hirpalamaktan... umarim aciklayici olabilmisimdir ... saygilar

Cok arastirdigim icin eminim inaninki iki cesit orgazm var evet diardan yani klitorise temasla olan bosalmanin adi klitoral bosalmadir icerden yani g noktasina temasla olan bosalmanin adida vajinal orgazmdir.. ayrica klitoris ile olan sadece bosalmadir g noltasi ile bosalmak ise orgazmdir ki bunu her bayan yasayamaz .. klitoral bosalmayi bipmeyen kadina afedersiniz ama klitorosi duzgun bi sekilde uyarilirsa ki buna surtunme oral gibi uyarilmalardan bahsediyorum saniyeler icinde bosalabilir ama icerde olan g noktisini bulmal ve onu en uygun sekilde uyarmak esler tarafindan heleki hic bilmiyorsa dahada zorlasir ki ben yillardir klitoris yani disardan istedigim an bosalabiliyorum ama daha hic vajinal orgazmi tatmadim ve cok meral esiyorum onun arayisi icerisindeyim . Gelelim sizin dediginiz kucul vibrator olayina onu nasil kullanacaz mesela vajinal orgazm olmak icin klitorisi uyarmak cok kolay ama g noktasi malesef cok zor varsa bildiginiz bi puf noltasi vibrator dahi olsa ogretin ogrenelim bizde hayir duamizi alirsiniz en azindan cunku ben kendi adima konusayim artik iliskim izdirap olmaya basladi vajinal orgaz olamiyorummu ben diye kendimi hirpalamaktan... umarim aciklayici olabilmisimdir ... saygilar

Canim eger esin seni disardaki klitorisini uyararak yada sen uyararak yani dokunarak surterek vs. Bosaliyosan bu klitoris dir.. ama iliski sirasinda git gel lerle hic klitorise dokunmadan sadece vajinaya uygulanan uyarimlarla bosaliyosan buda vajinal orgazm dir umarim aciklayici olmustur...

Bende gecen sene haziranda evlendim ve hiç vajnal orgazım olmadım aslında eşimde erken boşala falan da yok baya uzun tutabiliyor kendini hatta ilk beni rahatlatr ki ondan snra genelde benim canım istemiyor diye ama vajinal orgazm olsada şu sıra dan kurtulsam ve eşim girip çıkarken bende zevk alsam keşke diye düşünüyorum artık

Çok normal. Erkeğin başlıca cinsel organı penis ise kadının da başlıca cinsel organı klitorus. Klitorus normalde cinsel ilşki ile yeterince uyarılmıyor ama sürtünme yolu ile uyarılıyor. Bu yüzden kadınların yüzde 70 ile 80'inde durum aynı sürtünme ile olsalar da cinsel ilişki ile olamamak çok normal. Problem etmeyin bence önemli olan olması nasıl olduğu o kadar önemli değil.

Bacım ben 5 yıllık evliyim o durumu tam anlamıyla bende yaşamadım bi hoşluk oluyo sadece o kadar yani o da herzaman değil bide sizdede adet zamanı istek oluyomu? Niye acaba özellikle o dönemde oluyo merak ettim açıkçası ama adet tam bitince nedense kayboluyo o istek bende ne tuhaf

vajinal orgazm yada klıtoral orgazm diye bişey yoktur orgazm orgazmdır yoğunluğu size kalmış videolarda fışkıran sandıgınız su çişştir biz kadınlar erkekler gibi boşalamayız sadece vajinamızı kayganlaştıran su biraz fazla gelir o kadar oda sizin yoğunlugunuza kalmış biraz rayka kumru izlemenizi tavsiye ederim ben ondan cok sey öğrendim...

Bizede anlatsan keşke

Nasillll. Lutfeeeeen mesaj bekliyorum senden
uzun tutun süreyi ve sır vereyim hadi diye başlamayın anlık olsun yani soyunup da başlayalım olmasın o süreyi başlatın ara vermeden devam etmek önemli olan şu saatte olsun olcak diye şartlamayın şart koymayın kendinize birden bire olsun birde hiç birşey düşünmeyin eşinize de bu konuda çok şey düşüyor nereden uyarıldığınızı bilmeli söyleyin vucudda hangi bölüm onu bilsin

Sürtünmede Klitoral orgazm olursunuz ona alışan hemen vajinal orgazmı yaşayamaz çünkü klitoral orgazm da kısa sürede zirveye ulaşım oluyor vajinal orgazm için daha uzun tutmanız lazım süreyi

merhaba banada yardimci olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…