Vajinal Orgazm sorunu !?!

Klitoral olarak uyarılıp boşalmaya yakınken eşinizin girmesini isteyip yapabiliyorsa klitoral masaja eşinizin devam etmesini isteyin veya kendiniz yapın az çaba sarfedin,

Bu biraz zihinsel olabilir, özellikle vajinal orgazm yaşamak istiyorsanız kilitoris orgazmdan bi müddet uzak durarak bunu sağlayabilirsiniz. Zihinsel olarak hazır ve istekli iken (mastürbasyon yapmıyorsanız yani kilitoris orgazm) mutlaka vajinal orgazmı yaşayabilirsiniz. Bi deneyin bence.

Merhaba size mesaj atamadım. Siz bana yazıp yardımcı olur musunuz?

bana da yazmanızı rica edeceğim.

bu mümkün değil gibi :/ çünkü hissedilen tek nokta orası, ister istemez oradan uzak durulamıyor.

Bana anlatın bana da. Özel mesajdan yazamıyorum kapalı sizin ki sanırım zahmet olmazsa siz bana yazın

Ayyy mesaj kutumu görmeniz lazımdı zaten çoğuna cevap da verdim ama çok pişman oldum yazdığıma da inanılmaz yani. En sonda kapattım dm bölümünü görüyorum her bildirimi de ama cevap vermek istemiyorum anlatsan dahi hâlâ bı sürü soru. Ama size katılıyorum üstte ve ambiyans his duygu önemli son olarak bu konuya böyle bı yorum yapıyım

Bende 20 senedir aynıyım cinsel ilişki sırasında hiç boşalmadim

Bende 20 senedir aynıyım cinsel ilişki sırasında hiç boşalmadim

Ben içerdeyken penis orgazm oluyorum ama burda öyle çok soru var ki bazen ben kendim doğru mu diye düşünüyorum çünkü penis içerdeyken bile ben yine klitorisin olduğu kısmın iç kısmından uyarılıyorum sonra hatta yine klitoral kısımdan cihaz alarak orgazm oluyorum yani vajina yolunda beni uyaran yine klitoris . Diğer bölge değil anlamadım ben mi yanlış yapıyorum acaba vajinal orgazm olanlar his kısmından zevk aldığı nokta kısmında Allah aşkına bi bahsedebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…