- 6 Mayıs 2019
- 57
- 22
- 34
- Konu Sahibi ozlemsss381
ARKADAŞLARIM VAJİNAL ORGAZM YADA NORMAL ORGAZM DİYE BİRŞEY YOKTUR ORGAZM ORGAZMDIR :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Col guzel anlattin ben bunu yasadim vaginal orgazma darisiCANIM KASILIYORSUN KASILIYORSUN SONRADA BİR DORUK NOKTASINDAN SONRA BİTİYORSUN İŞTE ORGAZM OLUYORSUN BUNUN DAHADA UÇ NOKTASI VARSA BIRI AÇIKLASIN BEN BİLMİYORUM :)
Ay tamam anladık poponuzdan oluyorsunuz
[/QUOTE hahahaha ne guldum ya
Evet erkekler görsellikle tatmin oluyor, Tanya giy sürtün zaten işine yarıyor bizse görsellikle olmayınca uğraş dur, bu kadar konu zaten ozelden msj atamadm naptiniz acaba son durum ne
Aldin mi o aparatiZahmet olmayacaksa bana yollayabilirsiniz özel.. kesin kararlıyım eşimi ikna edeceğim, olmazsa da kendim alırım söylemem, kendi kendime kullanırım
Almadım eşim izin vermedi bende gizli alamadımAldin mi o aparati
Anladm canmAlmadım eşim izin vermedi bende gizli alamadım
Size mesaj atıldıysa siz de bana atar mısınızMesaj atar mısınız
Yok valla ses yok. Kime msj atıldıysa o kişi hepimize atsa keşkeSize mesaj atıldıysa siz de bana atar mısınız
Bana da atar misinizSize mesaj atıldıysa siz de bana atar mısınız
Nedense alıntı yapmışsın gbı geldi burada vajinal orgazm oluyorum diyenlerin yüzde 80 î eminim penis girip cikiyroken klitorisini uyararak boşalıyordur cunku penis içinde iken klitoris ile bosalma kendi kendine yapılandan bira daha güçlü orgazm oluyor bazı saf kızlarda bunu vajinal orgaZm oldum sanıyorDaha şiddetli şekilde doyuma ulaşmak için.
Vajinanın 7-8 santim girişinde üst bölgede tırtıklı bir bölge var. O bölgenin uyarılması lazım ayrıca. O bölge uyarıldığı zaman idrar yapma hissi oluşur, bu histen sonra daha seri şekilde penis girişi-çıkış yapmalı. Vajinanın daha dar şekle gireceği pozisyonlarda , penisin vajinayı daha rahat şekilde kavrayacağı gireceği pozisyonlarda vajinal orgazma ulaşmak mümkün.
Denediniz denediniz bir türlü vajinal orgazma ulaşamadınız diyelim. Bu kez şunu deneyebilirsiniz. İyi bir ön sevişmeden ve klitorisin iyice uyarılmasından sonra partnerinizden vajinanın 7-8 santim girişteki üst bölgesini işaret parmağıyla (işaret parmağıyla bir insanı çağırır gibi) temas etmesini isteyin.
Kendim yönlendirmelerim sonucu vajinal orgazmı yakalabildim.Her kadının bu zevki yaşamasını dilerim.
Konuyu başından okursan aradığın bilgiye ulaşırsınMerhaba banada nasil sekilde oldugunu anlatıp yaridmci olur musunuz