Vajinal Orgazm sorunu !?!

ben hangisi olursa olsun razıyım valla.:KK48:ikiside sıkıntı bende oldum olası.üstte olup ilişkiyi denedim hiç bişey hissetmiyorum.stres oluyorum neden olmuyo olacakmı gene olmuyo diye kafamın içinde sorular dönmeye başlıyor...altta olsam gene olmuyor...hele sürtünerek hiç olamadım.:KK43:.ne uyuz bi şeyim var anlamadımki..:kızgın:tahrik oluyorum acaip heyecandan ölücem sanıyorum ama ilişki başlasın tık yok bende..elle uyarmaya devam etmediğim sürece veya o etmediği sürece asla boşalamıyorum...kendimi eksik hissediyorum..sevgilim hertürlü ilgili benle uğraşır gık demeden ama elle uyarılma devam etmezse son dakkaya kadar... sonuç sıfır bizde.üstte ilişkiye girdiğinde klitorisin sürtündüğü için daha kolay olursun dediler onuda yapamadım ben sürtünmüyoki :-):KK70:ağlanacak halime gülüyorum valla ..şaka biyanada artık ben bundan çok bıktım bunalıma gırdım resmen..ne var bende eksik olan. yaparken yanlışmı yapıyorum bazı şeyleri anlamadım gitti deliricem az kaldı..nasıl düzelecek bu durum hiç bilmiyorum çok üzülüyorum:KK42:

Afrodizyak etkili bir kayganlaştırıcı denedim çok faydalı oldu kızlar piyasadaki herhangi birini deneyebilirsiniz bende kesin çözüm oldu😂

Bende aynı dertten muzdarip durumdayim. 2 sene ye yakın zamandır evliyim ama daha 1 kere bile vajinal orgazm olamadim. Klitoris orgazm hep oluyor ama maalesef vajinal hiç olmadı ıslaklık fazlasıyla oluyor hatta zevk de alıyorum ama sonuca ulaşamadım bizde o yüzden klitoris orgazm olup bitiriyoruz. Zamanla olacağına inanıyorum açıkçası ben çünkü çoğu yazıyı okudum bu konuyla ilgili baslarda degilde bı kaç sene sonra olmuş çoğu kadin. Tek merak ettiğim şey iki orgazm arasında bı fark var mi. Yoksa bostan yere yormayalim kendimizi 😂
Ben hic birini olmadm napmam lazm acaba

ben hangisi olursa olsun razıyım valla.:KK48:ikiside sıkıntı bende oldum olası.üstte olup ilişkiyi denedim hiç bişey hissetmiyorum.stres oluyorum neden olmuyo olacakmı gene olmuyo diye kafamın içinde sorular dönmeye başlıyor...altta olsam gene olmuyor...hele sürtünerek hiç olamadım.:KK43:.ne uyuz bi şeyim var anlamadımki..:kızgın:tahrik oluyorum acaip heyecandan ölücem sanıyorum ama ilişki başlasın tık yok bende..elle uyarmaya devam etmediğim sürece veya o etmediği sürece asla boşalamıyorum...kendimi eksik hissediyorum..sevgilim hertürlü ilgili benle uğraşır gık demeden ama elle uyarılma devam etmezse son dakkaya kadar... sonuç sıfır bizde.üstte ilişkiye girdiğinde klitorisin sürtündüğü için daha kolay olursun dediler onuda yapamadım ben sürtünmüyoki :-):KK70:ağlanacak halime gülüyorum valla ..şaka biyanada artık ben bundan çok bıktım bunalıma gırdım resmen..ne var bende eksik olan. yaparken yanlışmı yapıyorum bazı şeyleri anlamadım gitti deliricem az kaldı..nasıl düzelecek bu durum hiç bilmiyorum çok üzülüyorum:KK42:
Bende hic orgazm olamadm ama bunu bi turlu bi sorun olarak goremeyirum kendi kendime orgazm olabiliyorum ama esimleyken olmuyor ama bence bu bi sikinti degil asiri zevk aliyorum ve onunla olmayo seviyorum onemli olan bu

Bu konuyu konuşmuştuk bı gelişme olunca yazmak istedim. Vajinal orgazm oldum çok şükür ilk defa 1 yıl 8 ay sonra 😂 klitoris orgazm da daha uzun ve daha derin hissediliyor 3 kati daha fazla zevk gibi 😂 ustteyken oldu ve biraz kendini rahat bırakıp daha fazla ön sevişme sayesinde oldu. Haber vermek istedim nasıl olduğunu mesaj da anlatırım yazarsanız güzel deneyim herkesin eşiyle yaşaması lazım inşallah yaşarsınız
Mesaj atar mısınız

Bende hic orgazm olamadm ama bunu bi turlu bi sorun olarak goremeyirum kendi kendime orgazm olabiliyorum ama esimleyken olmuyor ama bence bu bi sikinti degil asiri zevk aliyorum ve onunla olmayo seviyorum onemli olan bu
Klistoris orgazm da bosaldigini farkedebiliyo mizuniz islaniyo gibi mi oluyo

vajinal orgazm yada klıtoral orgazm diye bişey yoktur orgazm orgazmdır yoğunluğu size kalmış videolarda fışkıran sandıgınız su çişştir biz kadınlar erkekler gibi boşalamayız sadece vajinamızı kayganlaştıran su biraz fazla gelir o kadar oda sizin yoğunlugunuza kalmış biraz rayka kumru izlemenizi tavsiye ederim ben ondan cok sey öğrendim...
Klitoris orgazm da islaklik mi hissediliyo bi tek orgazm oldugunu anliyor musunuz

Herkes vajinal orgazm sormuş ondan yana sıkıntı yok ta bende klitoral orgazmmi merak ediyorum hiç yaşamadım olmuyo sadce vajinal

Üstte pozisyonda daha çok vajinal orgazm olunuyor diyenler;
Ben üste oturduğumda bile zor oturuyorum içime acayip bir baskı oluyor sanki bağırsaklarım patlayacak gibi karnımın içi acıyor..bi de öyle böyle deneyeyim diyorum üstte ama kiloluyum biraz ondan galiba hemen bacaklarım ağrıyor bir iki zıplamayla kesiliyorum zaten 🙈 üstte biraz kilolu bayanlar nasıl hareket ediyosunuz
Bende dyapamiyorum ustte dik durmak gerekiyor herhalde yapamiyrm of hicbise yapamiyorm ben

Klistoris orgazm da bosaldigini farkedebiliyo mizuniz islaniyo gibi mi oluyo
Hissediyorum tabiki bu hissdilmeyecek bi his duygu durum herneyse ondan degil.Ama islanma cok olmuyor 3 4 damla anca.isin gatibi iliski sirasinda sirilsiklam oluyor ama o bosalma hissini hissedemiyorum

X