arkadaşlar benim vajinam normal ölçüden 1,5cm daha dar.eşiminki de ufak değildi!!!! ilk gece ne çektiğimi ben bilirim. vajinamın 3 cm içerisinde içerde üstte bir çıkıntı elime geliyordu kemikmiş. aynı gün üst üste ilişkiye girebiliyorum fakat ertesi gün girmeye çalıştığımda o kemiğim çok acıyor benim gibi olan var mı???
hahaha süpersin yaa :))doğum yaptın olacak o kadar sende...kocanda ne bekliyordu o çocuk kendinden çıksaydı görürdü genişliği darlığı....
ilginç bir uzmana göründünmü neden miş bu durum
zaten doktor söyledi canım. vajinanın içinde ki pubis kemiği anatomik olarak bende daha aşağıda hamile kalırsam sezeryan yapıcam zaten normal doğuramam çocuğum yok şimdilik .neler çektim bir bilsen
bunu anlamak için kesin bir şey yok ki...belki sizinki geniş değil eşinizinki miniktir...acı hala varsa girerken zorlanıyorsa dardır..eşinize de sorabilirsiniz..ya da sormadan kendiniz anlarsınız bu konuda şikayet eden coğu kadın hissetmedigini söylüyor siz hissediyorsanız sorun yok demektir..
arkadaşlar benim vajinam normal ölçüden 1,5cm daha dar.eşiminki de ufak değildi!!!! ilk gece ne çektiğimi ben bilirim. vajinamın 3 cm içerisinde içerde üstte bir çıkıntı elime geliyordu kemikmiş. aynı gün üst üste ilişkiye girebiliyorum fakat ertesi gün girmeye çalıştığımda o kemiğim çok acıyor benim gibi olan var mı???
bişey dikkatimi çekti neden bayanlar erkeklerin zevklerini bu kadar düşünüo (özelliklede ülkemizde) her dediğini düzeltmeye çalışıo acaba erkekler çok mu mükemmel... ama biz bayanlar yüzlerine söyleyemiyoruz valla onlar çatır çatır söylüo yok şuran böyle buran böyle,, bence siz de düşüncenizi açıkça söyleyin ve kendinize değer verin bari yatak odasında da olsa biraz da kendinizi düşünün, kendiniz için yapın bişeyleri !!
doğum yaptın olacak o kadar sende...kocanda ne bekliyordu o çocuk kendinden çıksaydı görürdü genişliği darlığı....
bende bir arkadaşımda biey duymuştum onada rus komşusu sölemiş ruslar doğumdan sonra vajinalarına limon suyu sürüyorlarmış sıkılaşsın sertleşsin die tabi ben denemedim deneyenler varsa buraya
bende bir arkadaşımda biey duymuştum onada rus komşusu sölemiş ruslar doğumdan sonra vajinalarına limon suyu sürüyorlarmış sıkılaşsın sertleşsin die tabi ben denemedim deneyenler varsa buraya