Vajina Geniş mi ? Dar mı ?

Vajinayı daraltmak için, keğel kaslarını çalıştırmalısınız. Bunuda şöyle yapabilirsiniz.
Örneğin idrarınızı yaparken birden idrarınızı tutun, ve bu işlemi her tuvalet ihtiyacınızda en az 3-4 kez tekrarlayın, hangi kasları çalıştıracağınızı bu şekilde öğrenmiş olursunuz. Daha sonra ise, gündelik hayatınızda, otururken falanda yapma alışkanlığı getirirseniz belli bir zaman sonra vajina kasları hareketler sebebiyle, daralıyormuş.
Doktorum öyle söylemişti, aslında ben doğum falan yapmadığım için vajinam geniş değil, ama bu işlem sayesinde, yaşlılık etkisininde azaldığı ve vajinanın sarkmasınında önemli ölçüde azaldığını söylemişti dokturum.
Ben yapıyorum, sizlerede tavsiye ederim.

Vajinanın geniş veya darlığının doğumla alakası yok tamamen yapısal, tabii doğumunda etkisi çok. Doğum yapıp tekrar eski haline dönenlerde çok. Bende bu sorunla başbaşayım. Kegel egzersizleri kasları kuvvetlendiriyor kesinlikle daraltmıyor. Kaslar kuvvetlenince kısmen bir düzelme oluyor ama tamamen çözüm değil. Geniş mi dar mı anlamak çok da zor değil. Vajina normal haliyle 2 parmak alıyorsa yani sıkı bir şekildeyse gayet iyi. 3 parmak normal ama 4 artık baya bir geniş oluyor. Tabi bu !!! ereksiyon olmamışken !!!. Bu konuyu bir çok yabancı sitede araştırdım. Bundan birçok kadın muzdarip ama henüz ameliyat olup memnun olanı bulamadım. Hala araştırıyorum reklam kokmayan bir tavsiye bulursam ameliyat olmayı düşünüyorum. Bir tavsiye daha eğer eşiniz şikayetciyse bacaklarınızın birleşik olacağı pozisyonları seçin. ''Kaşık, köpek'' pozisyonların detayına girmek istemiyorum netten araştırıp bulabilirsiniz.

Saygılar

çok güldüm :)
benimki geniş diil seninki küçük diyin kızlar herzaman üste çıkmak iyidir

valla benimkinin herşeyi,böyle söylersem kızıl kıyamet kopar.zaten öyle olduğunuda sanmıyorum.
ayrıca gerçek bile olsa her doğru her zaman söylenemiyor malesef.

bu sorun egzersizle gerçekten çözülebiliyor,en azından denemekte fayda var.

arkadaslar dogumdan sonra tabi genisleme olur ama erkek kafaya takmıyosa sen hic takma:) öenmli olan islevi iki tarafın orgazm olmasıdır bence:=)

bende bir arkadaşımda biey duymuştum onada rus komşusu sölemiş ruslar doğumdan sonra vajinalarına limon suyu sürüyorlarmış sıkılaşsın sertleşsin die tabi ben denemedim deneyenler varsa buraya:KK76::KK76:

arkadaşlar benim vajinam normal ölçüden 1,5cm daha dar.eşiminki de ufak değildi!!!! ilk gece ne çektiğimi ben bilirim. vajinamın 3 cm içerisinde içerde üstte bir çıkıntı elime geliyordu kemikmiş. aynı gün üst üste ilişkiye girebiliyorum fakat ertesi gün girmeye çalıştığımda o kemiğim çok acıyor benim gibi olan var mı???

X