- 5 Ocak 2013
- 23
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahhah süper =D
bi kiz vardi arkadasm onnki cok dardi. iliskide cok zor oluyo basta fln diyodu. bnde oyle olsn isterdm hep ama 3 parmaksa ozmn bnm genis mi oluyor
bende merak ettım sımdı benden orgazm olamıyorum sanırım bır sıvı gelmıyor acaba vajınammı geniş bende yenı evlı sayılırım 6aylık falan ama ılk gırerken hep zor gırıyor ıcıne
sen kendinle çelişiyorsun canım hem zor giriyor diyorsun hemde genişmi acaba diyorsun
sen kendinle çelişiyorsun canım hem zor giriyor diyorsun hemde genişmi acaba diyorsun
çelişmek degıl zor gırmesının sebebı ben vajınısmusu atlattım ama hala sadece kendım elımle penısı ıcerı alabılıyorum ılk once esım dırek yapamıyor yanı kastıgım ıcınmı zor gırıyor yoksa dar mı bılmıyorum... genıs olunca zevk olayı azalıyormus bende orgazm olamadıgımdan acaba sorun bu mu dıye dusundum fazla tecrubem yok oyuzden konu hakkında yardım rica edıyorum
benımkısı psıkolojık muhtemelen bıde cok uzun surmuyor ılıskı aslında standartlara gore normalmıs ama bana az gelıyor sankı yanı ben bıttıkten bır sure sankı hemen bıtmıs gıbı gelıyor bırde sıvı gelmedıgı ıcın heralde ılıskı sonunda psıkolojık olarak yıne yarım kalmıs gıbı gelıyor bana:S ...eşim banada genıs falan demedı ama orgazm olamama sebebını arastırırken acaba dedım genısmı dıye ondanmı olmuyor cunku once acı oluyor bende ılk zorlarken sonra zevke donusuyor ama sıvı oyle bos..ma seklınde gelmıyor hanı normal sıvı varya o bırde oyle hanı tıtreme falan oluyormus ya orgazm da onlar olmuyor. esım oyle bırsey dıyemez zaten dogum yapmadım ve yenı yenı alısıyorum bıde ılıskıye ama bızde onsevısme cok uzun olmuyor esım acelecı davranıyor sanırım onunda etkısı var ben bosuna kuruntu yaptım burdakılerın yazıdgını okuyunca. genıs olsa zaten basta zorlanmaz hemen dırek gırerdı degılmı? neyse ogrenecegım zamana ıhtıyac var tesekkur ederım:)bırde o topıce bakayım ben:)geniş olması için çocuk doğurmak lazım herhalde yinede doğumdan bir süre sonra yine daralır kaslar ben 2.5 yıllık evliyim eşimden hiç öyle bir şikayet duymadım hatta bazı sözleri çok hoşuma gidiyor
seninki yeni vajiden kurtulmuşsun onun sıkıntısı vardır orgazm olamaman ondan olabilir orgazm olamamkla ilgili topik var orayada gir yazılanlar işine yarayabilir canım
çelişmek degıl zor gırmesının sebebı ben vajınısmusu atlattım ama hala sadece kendım elımle penısı ıcerı alabılıyorum ılk once esım dırek yapamıyor yanı kastıgım ıcınmı zor gırıyor yoksa dar mı bılmıyorum... genıs olunca zevk olayı azalıyormus bende orgazm olamadıgımdan acaba sorun bu mu dıye dusundum fazla tecrubem yok oyuzden konu hakkında yardım rica edıyorum ıkı kere yazılmıs kusura bakmayın