iki parmakta girer üç parmakta bu vajinanın genişliği darlığı konusunda fikir vermez oraya birşey girerken normal olarak genişler vajina,
çıkıncada tekrar normal haline gelir normal hali iki parmak gireceği kadarsa bence geniş demektir
hehee,dar-geniş olmasını fazla takmayın,kocanızı ve sizi gerektiği kadar memnun etsin yeter.evliysen kocan anlar merak etme..)))
hehee,dar-geniş olmasını fazla takmayın,kocanızı ve sizi gerektiği kadar memnun etsin yeter.
aynen işlev önemli darmış genişmiş....boşver... dediğim gibi işlev büyüklük değil!!!
doğum yaptın olacak o kadar sende...kocanda ne bekliyordu o çocuk kendinden çıksaydı görürdü genişliği darlığı....
doğum yaptın olacak o kadar sende...kocanda ne bekliyordu o çocuk kendinden çıksaydı görürdü genişliği darlığı....
yaniii.. haklısın çok vurdumduymazlar. sezeryan diyorum yok kescekler diyo normal doğurayım diyorum iiyi en iyisi normal ama ya çok fazla deforme olursa ulen götümdenmi çıkartıyım bu bebeği yok böle bişey.apiduralsiz normal doğum yaptım şükür ama şimdi bu konu gündemde eskisi gibi değilmiş bıktım kızlar bıktımmmmmmmmmmmm..
dogru söze ne hacet.. hic gülecegim yoktu okuyunca cok hosuma gitti güzel ifade etmissin :)) duruyorum duruyorum gülesim geliyooo... :)
2 parmak da girer 3 de girer.Bunun bir kıstası yok ki
hahaha eet ya yazış tarzına koptmdoğurmak dert doğurduktn sonra estetiğin bozulması dert kocaların dırdırı dert gördüğüm kadarıyla:26::26: