Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Jua nın bornoz takımları indirimde bu ara 250 tl mi neydi yanında da banyo seti hediyesi var. 230'a kadar düşen takımlar da gördüm. Netten de satışı var, bir bak istersen.ceyizevi.com dan bakabilirsin :) Ben de dün gördüm çarşıda gezerken. Bornoz takımı almamış olsaydım Jua'dan alabilirdim, gayet güzel modelleri var. Bu arada ben dün hamam setimi de aldım. Erkek arkadaşım bize bir şey bırakmayacaksın diyor :))

sedosbilal
herşeyin çok güzel maşallah devamını bekliyoruz ama
allah ağız tadı can sağlığıyla kullanmayı nasip eder inş...

Çok teşekkür ederim, inşallah gelecek devamı. Bir şey alınca acaip mutlu oluyorum :)
Amin sedosbilal amin cümlemize inşallah.

:) Beğenmene çok sevindim canım :) Çeyizimin baş köşesinde bir adet ( ya da birkaç :)) Oktay Usta yemek kitabı olacak, bu güzel dilekleri uygulamak için :)

bana da kormazdan hediye etmişlerdi birde tefalden ve oktay usta ve emine beder yemek kitaplarım var...inşallah sende bende güzel yemekler yaparız eşlerimize :)

bana da kormazdan hediye etmişlerdi birde tefalden ve oktay usta ve emine beder yemek kitaplarım var...inşallah sende bende güzel yemekler yaparız eşlerimize :)

Oktay Usta'nınkiler birebir tutuyor, Emine Beder'in tariflerini denemedim hiç. İnşallah canım kalplerine giden yolu tıkamayalım da :))

Hamam setim : Erkek için olanı, bornozuyla aynı havludan. Çifter çifter kullanacak müstakbel eşim :))

Pijaması ve robdöşambrı

Benim çizgili pijamalarım :))

Renkli kasemiz, meyvelik olabilir biraz zorlarsak salata kasesi de olabilir :)

Fotoğrafların kalitesizliği ve kocamanlığı için hoş görünüze sığınıyorum :)

Son düzenleme:
Senin düğün ne zamandı almila

Ekim- Kasım gibi düşünüyoruz Source, Allah nasip ederse. Şu anda sözlü bile değiliz. Haziran sonu- Temmuz gibi sözümüz olacak kısmet olursa inşallah.

Ekim- Kasım gibi düşünüyoruz Source, Allah nasip ederse. Şu anda sözlü bile değiliz. Haziran sonu- Temmuz gibi sözümüz olacak kısmet olursa inşallah.

Hayırlısı olsun inşallah ne güzel önceden başlamışın yapmaya ben geçen sene mayısa kadar hiç bişey almamıştım bile mayısta nişanlandım nişan düğün çeyiz hepsi üst üste bindi baya zorladı bizi ama bitti şükür seninde herşeyin tamam gibi

Güle güle kullan canım aldıklarını :)
Hamam seti niye aldın ki takrar onu anlamadım :)
Zaten bornoz takımlarının içinde var..
Ben misafirler için düşünüyorum artı yedek takımlar ama sen eşim çifter çifter kullanıcak yazmışın? :)

İnşallah, arada çok fazla bir süre olmayacak bizim hesabımıza göre düğün telaşı başlamadan çeyiz işini bitireyim dedim. Çok elzem ihtiyaçlar bitti gibi birkaç şey dışında. Şu halde de bir ev kurabiliriz mobilya ilavesiyle :)
Çok şükür sizinki bitmiş, darısı benim de başıma inşallah.

Teşekkür ederim :)
Bornoz takımının içindeki havlular haricinde başka takım havlum yok da o yüzden aldım hamam setini :) Bir tam takım daha olsun diye yedeğe. Eşim çifter çifter kullanacak kısmına gelince ; bornoz setindeki erkek havlusuyla sonradan aldığım hamam setindeki erkek havlusu aynı modelde. Aynı takımdan iki tane olmuş olacak onun. Benimkilerin ikisi de farklı modelde. Ona gönderme yapmıştım.Anlatabilmişimdir umarım :)

Hmm :) Eşininkiyle aynı model olduğunu anladım :)
Başka havlu setin yok onu da anladım :)
Ama niye kendinize yedek yaptınız onu anlamamıştım canım :)
Hani misafir için desen tamam da bornoz artı 2 havlu seti bir kişiye fazla gelir sanki diye :)

:) Bornozu süs olarak kullanacağız :))

:) Bornozu süs olarak kullanacağız :))

Evet beklediğim cevap buydu
Ne acı kullanmayacağımızı bildiğimiz şeyi okadar para verip sırf adet diye alıyoruz.
Dilerim evlendikten sonra kullanırız :)

Ne yaptın uğradın mı linense masa örtüsü için?

:)) Bayağı espri yaptık erkek arkadaşımla bornoz üstüne, verdiğimiz paraya değsin diye ne yapsak bilemedik :) Umarım kullanırız, evet. Aksi halde benimki dışarda kullanmaya başlayacak bornozu :))
Uğradım ama netteki modellerden yoktu, seninkini de göremedim. Başka modeller gelecek dedi, bir sonraki çarşı alışverişimde uğrayacağım tekrar. Bu arada pikelere de baktım. Ne kadar pahalı şu pikeler yahu, sırf işlemeden neredeyse 150 lira fark ediyor. Şimdilik pike işini rafa kaldırdım :))

Son düzenleme:

E tabi kullansın verilen para boşa gitmesin canım
Ben de pike işini rafa kaldırdım annemle gittik tekrar dediğin gibi daha şık mı olsa dedik kayınvalide için karar veremedik daha da pahalı olunca :)
Ama ben valeronun bi pikesini beğendim, bu kadar şık ve sade olabilir tam benlik sadece pike 265 idi.
Takımı çarşafı falan yok
Annem bile okadar beğendi ki tek pikeye okadar paraya rağmen sesini çıkarmadı..
Kayınvaliminkine karar verseydik ikinci %50 indirimli onu alacaktım.. Ama aklımda odam belli olsun renk tonuna karar verip onu da alıcam. Yatak örtüsü gibi de kullanırım yazın ah ahh :97:

Masa örtüsünde de ben gittiğimde de tüm modeller yoktu ama şansıma tam 1 mayıstı kimsenin haberi yoktu kampnayadan şansıma bir tane buldum sen de bulursun inş..

Yatak örtüsü olarak da kullanılabilecekse karlı bir seçim olabilir o vakit :)
İnşallah inşallah :) Görmek istediğim bir iki model var, umarım denk gelebilirim.
Son olarak da Allah bereket versin kesemize diyorum:)

Son düzenleme:
Yeni aldıklarım:
Linens Joly Masa Örtüsü

Luminarc Sürahi

Luminarc Kadeh-12 adet

Paşabahçe Bardaklar-6'şar tane aldım.

Tantitoni Cezve-2 boy

Çok güzeller yine beğendim. Bu arada yokluğunu farketmedim değil sitede. Güle güle kullan yeni aldıklarını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…