Bakalım canım.. Biz bohçayı düğünde yapıyoruz yani pikeye gelene kadar da çok var aslında.. Kendime de süslü pike isteyip istemediğime emin değilim.. Anneler bazen akıl danışmak için harika ama bazendee kafanı karıştırıyolarrAllah başımızdan eksik etmesinn..
Valla ben senin bir nevresime verdiğin parayı neredeyse 3 tanesine verdim. Şimdi oyüzden alması daha zor benim için neyse mayısı bekleyelimm
Canım markası Taç. Bambu serisinden ve 299 lira. Bence de uçuk bir fiyat ama aldım mecburen :)
bornoz takımına bende bayıldım cnm fakat sana bısı danısmak ıstıyorum yanlıs anlamazsan tabı.. ben bornoz takımını erkek tarafı alıo dıe bılıodum ama yanlıs mı acaba
canımm eşyaların çok güzelllerr bornoz takımını çok beğendimm bende almalıyım haftasonu taça gidicem anlaşılan:))) hayırlıı , mutlu ,sağlıklı günlerde kullan canımm.. :81:
Kahvaltı takımının yerine bu günlük yemek takımını, 6 tane bardak ve bir bıçak :) aldım :)
Güle güle kullan canım
Resim net çıkmamış tam ama güzel bir model belliMarkası neymiş?
Neye niyet neye kısmet dedikleri bu olsa gerek
gnnrkcy
Canım Lively den mi aldın görmüştüm çok hoş iyi günlerde kullan :)
ZEYNEPENKI
hepsi çok güzel güle güle mutlulukla kullan
cnm çeyizlerin çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Canım yorganın çok güzel görünüyor. Bu konuda çok cahilim fiyatlar nasıl? Ben de ilerleyen aylarda bir tane almak almak istiyorum.
tatlım yemek takımın çok cici çok şirin iç açıcı güzel güzel yemekler yemeniz dileğiyle :):)
Olur mu öyle şey, neden yanlış anlayayım :)
Erkek tarafı gecelik-sabahlık takımı , terlik vesaire getiriyor diye biliyorum ben. Bornoz gelin çeyizinde oluyor.
Beğenmene sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?