- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Tam isabet o zaman :) Hoş geldin tekrar :)
Çok şükür, inşallah :)
Şeytan dürtüklüyor da dekoratif eşyalar kısmına geçemedim hiç, ıvır zıvırı almayı kesip onlara başlasam fena olmayacak. Onlar da hayli masraflı oluyor.
Herkes teker teker evleniyor, sırada Eylül gelinleri var. Acaip heyecanlı bir süreç, darısı Kasım gelinlerine inşallah :)
Teşekkür ederim almila...Dekoratif eşyaları evini yerleşirdikten sonrada alabilirsin daha da iyi olur bence..Ben çeyizleri alırken gözüme akılan hoşuma giden süs eşyalarından aldım ama pişman olduğum bir iki parça oldu düşündüğün gibi hoş durmayabiliyor :26::26::26:
2144
hersey çok güzel olmuş mutlu günlerde kullan canım :)
Ve ben neler yaptım :)
Gelinliği dikime verdim son prova ve teslim 22 ya da 29 Ekim'de. Düğün 8 Kasım 'da zaten ilki ikincisi 13'ünde :) Umarım bir aksilik çıkmaz.
Gelin ayakkabımı, çiçeğimi, çamaşırlarımı aldım.
Mobilyalarım geldi, halıları dün aldım, Perşembe eve gelecekti sözde hala üç tanesi eksikmiş olanları bu akşam getirecekler.
Büyük eksik olarak tv ( sanırım düğüne kadar alamayacağız, iyi bir şey olsun istiyoruz ona ayıracak paramız kalmadı), ayakkabılık ve avizeler kaldı.
Bir de ekmek dolabı, kahvaltı takımı, çay seti var onları para ayırabilirsem alacağım. Yoksa kalcak, ziyanı yok :)
Balayı ve davetiyeyi de halledemedim daha. Hala ikisiyle ilgili adım atabilmiş değilim, davetiyeyi sürekli unutuyorum zaten of
Bir de nikah gününü de aldık 19 Eylül 2011 :) Pazartesi nikahım var inşallah.
Okul başlıyor, öğrenci kayıtları devam ediyor, doktoraya başlıyorum, biri Ekim'de biri Kasım'da iki kongrede bildiri sunacağım henüz yazıları yazamadım.
Bunca iş ve bölünmüşlük içinde ne kendimi tam olarak hazırlıklara verebiliyorum ne de keyif alıyorum bu süreçten.
Sıkkınlık ve bezginlik hissediyorum çokça(
Kolay gelsin canım. Umarım herşey yolunda gider. Benim bu heyecanlara en az bir sene var. Şimdiden tebrik ederim. Evin son hallerini de eklersen çok merak ediyoruz
cnm hayırlı olsun.nikahın kıyılmış tebrik ediyorum
evinide gördüm hayırlı olsun
oturma odası demişsin ora bile baya geniş
mutlulukla huzurla oturun inş.
sıra düğündee
oyy nasıl güzel heycanlarr
tebrikler:87: allah bir ömür mutlu etsin inşallahbu arada edindiğin tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. keşke şunu yapsaydım,alsaydım veya tam tersi Şimdiden teşekkürler
Amiiin, teşekkür ederim. Cümlemize inşallah :)
Keşke o kadar nevresim takımı almasaydım diyorum, sadece bir takımı misafirler için kullandım ama hepsini birarada görünce fark ettim abarttığımı
Hisar'ın sahanları çok işime yarıyor, iyi ki tencereler yanında hediye gelmiş:)
Tantitoni'den aldığım renkli bardaklar sofraya neşeli, eğlenceli bir hava katıyor; 2 tane almıştım onu 6'ya tamamlamak istiyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Düğün olsun her şeyi kullanmaya başlayayım inşallah ondan sonra daha ayrıntılı yazarım.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)
canım benim çok teşekkür ederim paylaştığın içindevamını da bekliyorum bu arada ben senin resimlerinin çoğunu göremiyorum ama bir ömür mutluluklar diliyorum
sevdiğinle.
tebrikler:87: allah bir ömür mutlu etsin inşallahbu arada edindiğin tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. keşke şunu yapsaydım,alsaydım veya tam tersi Şimdiden teşekkürler
Burası da balayı otelimiz, sadece iki güncük kalabileceğiz iznimiz yok
Umarım güzel bir yerdir de memnun kalırız .
Sweet Home Otel
Aslında 301 nolu odayı çok beğenmiştim ama doluymuş orası istediğimiz tarihte, 201'de karar kıldık; deniz görüyormuş. Şu deniz görme takıntısı da ne olacak bilemiyorum :))
Sweet Home Otel
ben de balayı ,için araştırma yapıyorum. tavsiye üzerine mi gidiyorsunuz yoksa rasgele mi acaba? umarım güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?