güle güle kullan canım... bir yastıkta eskitin inşallah.. nevresimlerine özellikle bayıldımmmmm...
melikertan
canım hepsi çok şık güle güle kullan çok zevklisin maşallah
cnm aldıklarını güle güle kullan mutlulukla eskit.
düğünümüz kasımda mı
keşke evinin resmini de koysan
tatlım mrb:)
öncelkle tüm aldklarını güle güle kullan, hepsi birbirinden güzel, zevkli seçimler
bende klozet takımını ve misafir havlularını nerden ve ne kdra aldığını mrk ettim papilla olan deilde diğeri çok hoşmuş hepsi
Aman Allahim ben buraya uğramayali neleer olmus neleer :)
Tebrik ederim canim sen nisan telasini atlatmisin darisi basima :)
Detaylarida isterim ama ben :) Allah tamamina erdirsin cnm :)
Demek ikimizde Kasim gelini olucaz :) yorucu bi 3 ay bizi bekliyor canim Allah yardim etsin bizlere :)
Son aldiklarini da gule gule kullan..
ay çok çok güzeller
Allah güle güle kullanmauyı nasip etsin güzel günlerde
nevresimler bir hayli cok amayaw
banamı öyle geliyor
o kedililerde harika..
keşke fiyatta olsa yahuu
:)) Ah ah çok ara verdin ihmal ettin tabii buraları :)
Teşekkür ederim canım söz-nişan hepsini birarada atlattım evet amiiiin :)
Çok heyecanlıydım ben ne yaptığımı bilemedim :) Sevgilimle iki yabancı gibi pozlar vermişiz nişan boyunca ne yazık ki telafisi yok :)))
Feci yorucu hem de Allah güç,, kuvvet, sağlık ve de maddi imkanlar versin tabii :))
Benim iki düğünüm olacak, İstanbul'dakini ayın 13'üne ayarladık, salonu tuttuk. Memleketimde daha önce 8 gibi olsun isityoruz, bayramın üçüncü günü. Onun için çalışmalar sürüyor :)
İki gelinlik denedim, ilginç bir his :)
Gelinlik, davetiye, ayakkabı, damatlık ve kuaför işini yorgunluktan bayılmazsam bayramda halledeceğiz :)
Bu arada ben Samsun'da oturacağımız evi tuttum, evlenene kadar ben eskiteceğim evi :))
Halı, perde, mobilya peşinde koşturuyorum şu sıralar. Nişanlım İstanbul'da. Evin erkeği oldum resmen, her gören acıyarak bakıyor bana :))
Allah tamamına erdirsin cümlemiiznkini inşallah :))
Ve de çokça kolaylıklar diliyorum sana da kendime de :))9
Ya evet sorma cok ihmal ettim burayi :) Sanki her isim tammis gibi dugun muzigi fln pesindeyim baska topicleri takip ediyorum artik :)
Yalniz basina hallediyor olmana da uzuldum Allah guc kuvvet versin cnm.. Hem aklin yoruluyor hem beynin..
Evine cok sevindim ne guzel icindeyken yavas yavas tamamlarsin 3 ayda.. Arada resimle paylas bizimle de
Bende pazar memlekete donuyorum artik yavastan ev isine giricez..
Gitmeden Ankaradan gelinlik bakicam.. Ramazanda geldi..
Insallah hemen gecer biter bu gunleer :)
hepsini güle güle huzurla kullan canım çok güzeller...
kahvaltı takımını,nevresim takımlarını ve bornoz setini çok beğendim............
hayırlı ramazanlar herkese
frambuaz
Allah ağız tadıyla ,huzurla ,mutlulukla kullanmayı nasip etsin cnm..
:)) Ah ah çok ara verdin ihmal ettin tabii buraları :)
Teşekkür ederim canım söz-nişan hepsini birarada atlattım evet amiiiin :)
Çok heyecanlıydım ben ne yaptığımı bilemedim :) Sevgilimle iki yabancı gibi pozlar vermişiz nişan boyunca ne yazık ki telafisi yok :)))
Feci yorucu hem de Allah güç,, kuvvet, sağlık ve de maddi imkanlar versin tabii :))
Benim iki düğünüm olacak, İstanbul'dakini ayın 13'üne ayarladık, salonu tuttuk. Memleketimde daha önce 8 gibi olsun isityoruz, bayramın üçüncü günü. Onun için çalışmalar sürüyor :)
İki gelinlik denedim, ilginç bir his :)
Gelinlik, davetiye, ayakkabı, damatlık ve kuaför işini yorgunluktan bayılmazsam bayramda halledeceğiz :)
Bu arada ben Samsun'da oturacağımız evi tuttum, evlenene kadar ben eskiteceğim evi :))
Halı, perde, mobilya peşinde koşturuyorum şu sıralar. Nişanlım İstanbul'da. Evin erkeği oldum resmen, her gören acıyarak bakıyor bana :))
Allah tamamına erdirsin cümlemiiznkini inşallah :))
Ve de çokça kolaylıklar diliyorum sana da kendime de :))9
Allah kolaylık versin canım gözüm korktu benim de ama Allah yuva kuranlara yardım ediyr. Bizim için uzakta olmak zok zorSevgilim askerden geldi nişanlandık derken şimdi de iş bakıyor. Ankarayı hiç sevmemesine rağmen buralarda yana yakıla iş arıyorum ona :) Düğün organizasyonu gerçekten zor ama önemli olan mutlu lmanız bu şeylere kapılıpta anın mutluluğunu yaşamaktan alıkoymayın kendinizi :) Öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?