Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Çok doğru söylemiş kim söylemişse.Bunalma tatlım allah evlenene gerçekten yardım ediyor ben buna inanıyorum..Biz nişanlımla bir sene önce nasıl yapacaz diye kara kara düşünüyoduk..Şimdi evimizi kuruyoruz..Borç oluyor evet ama borçsuzda birşey olmuyorki Ödenir onlarda beraber olduktan sonra..Söz ne zaman gelecek ay filan mı..Askerinde geldi beraberce yaparsınız artık herşeyi daha kolay olur senin için herşey içine siner...

Evet canım ben de bir iki haftaya alcam bakalım şansıma:))
Ekim gibi falan benim de inşallah..

Kılı kırk yarınca da işin içinden çıkılmıyor, şansımıza ne çıkarsa artık :)
Şimdiden mutluluklar diliyorum :)

İnşallah bizde de öyle olur da olabildiğince eksiksiz tamamlarız hazırlıklarımızı. Ertelemek bize iyi gelmeyecek farkındayız çünkü :)
Evliliğin ilk yılı borç-harç ödemekle geçecek ama Allah sağlık, afiyet versin. İşimiz gücümüz var şükür.
Canım askerde olanlar missberry ve gnnrkcy'nin sevgilileriydi, benimki polis askerlikten muaf neyse ki ya da her daim askerde zaten
Allah nasip kısmet ederse Temmuz'un ikinci haftası gibi canım. Yüksek lisans tezim bitirince netleştirebileceğiz tarihi. Arada doktora sınavları da var onunla da çakışmaması lazım. Hayatım sınav :)))

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin ya benim sevgilim de askerden geldi iş kurma telaşı var şuan. Ayrıca önümüzdeki ay istemeye geliyorlar. Ertelemek senin de dediğin gibi hiçbir ilişkiye iyi gelmiyor.Biz sözü kesip 2012 yazında kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz. Herşey dilediğimizce olsun :)

Amin canım amin :) Sevgilin de çabucak işini kurar umarım.
İnşallah hepimiz için her şey dilediğimizce hatta daha da güzel bir şekilde olur :)
Yaşasın :) Bir adım daha yaklaşmış olacağız evliliğe, ikimizinki de Temmuz'da olacak o zaman kısmetse, güzel olacak bence :) Allah utandırmasın, tamamına erdirsin cümlemizinkini:)
Ve neden ben o kalplerden yapamıyorum

Son düzenleme:

Kusura bakma tatlım karıştırdım sanırım ben askerleri Hakikaten hayatın sınav olmuş umarım herşey bir an önce netlik kazanır belirsizlik çok kötü :26::26:Eksik bitmiyorki ne kadar alsan da hep birşeyler eksik gibi hissediyor insan

Sorun değil, ziyanı yok :) Amin amin amin cidden altı sakal üstü bıyık neyi nasıl düzene koyacağımı şaşırdım :))
Eksiklerden o kadar bıktım ki bir süre sonra eksiklere rağmen her şey tammış gibi gelecek sanırım :)))

yagmurella
canım güle güle kullan

Teşekkür ederim :)

Ve sonunda adet yerini bulsun diye aldığım sade yatak örtüm :) Yakından görüntüsü daha hoş.

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım :)
Beyaz güzeel bir seçim olmuş :)
Ben de şimdi beyaz yatak odası arayışındayım :) Seviyorum beyazııı :)

Güle güle kullan canım :)
Beyaz güzeel bir seçim olmuş :)
Ben de şimdi beyaz yatak odası arayışındayım :) Seviyorum beyazııı :)

Çok teşekkür ederim :)
Ben de bakıyorum yatak odalarına, bir tanesini özellikle çok beğendim. Mobilya derdi de ayrı; iyice düşünmek gerekiyor. Allah kolaylık versin cümlemize :)

Yatak örtün cok hos canim, TAC'in dimi bu ?
Nasil gidiyor son hazirliklar, heyecan var mi ?

Yatak örtün cok hos canim, TAC'in dimi bu ?
Nasil gidiyor son hazirliklar, heyecan var mi ?

Beğenmene çok sevindim canım, evet Taç. Shiraz modeli, netteki fotoğraflarından belli olmuyor ama örtü doğru dürüst.
Bu ara güzel gelişmeler oldu, Temmuz'un üçüncü haftası söz-nişan karışımı bir merasim olacak; kaç kişi olacağız evde eksik varsa tamamlayalım telaşındayız.
Bazen değişik günler yaşamıyor havasındayım bazen de ciddi ciddi evlenmeye adım atıyorum ben diyorum, heyecan yapıyorum :))
Düğünü Kasım'da düşünüyoruz, bayram sonrası inşallah. Sözden sonra direkt düğün yeri, gelinlik işine koyulmak gerekecek. Mobilya bakmaya da başladım mağazalara gidip. Çeyiz namına da birkaç çok önemli eksik kaldı. Onları da Ağustos'ta tamamlayacağım nasip olursa.
Benden havadisler bu kadar :) Asıl haberler sende tabii, heyecan hangi safhada :)

Hadi hayirlisi canim, baslangic merasimi nisan söz gibi seylerin yeri baska oluyor
onlarin da heyecani apayri gercekten.. Insallah diledigin gibi olur herseyin..
Biz de evde yapmistik nisani, cok kalabalik olmasin istedik ama sonradan ögrendikki
cagiramadigimiz bircok kisi darilmis alinmis, o yüzden itinayla karar vermek gerekiyormus..
Kasim gibi demek, o zaman ne kalmis ki surda ay hepimiz teker teker gidiyoruz

Valla canim, aynen dedigin gibi bazi günler durgun geciyor, bazi gün ise az kaldi telasinda oluyorum..
18 gün kaldi.. Heyecanim basladi yavastan, mideme agrilar giriyor
10 gün sonra gibi ceyizim gidecek, asil onu bekliyorum cok hevesliyim,
binbir emekle aldiklarimi yerlestirmek istiyorum..

Ben de merakla bekliyorum zaten evini, yerleşmiş halini :)
Senin köşe takımına benzer bir köşe gördüm, acaip rahattı. Bu haftasonunu da gayet verimli geçirdim mutluyum. Gerçi ülkece çok sıkıntılı günler geçiriyoruz Allah'tan şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Allah tüm asker ve polislerimizi kazalardan, belalardan, kötülüklerden korusun. Hele de bir polis eşi adayı olunca daha çok etkileniyorum.
Mobilyalara baktım ve yatak, yemek odası ve oturma grupları için cidden içime çok sinen modeller gördüm, hatta kararımı da verdim. Sözden sonra direkt mobilya siparişini vereceğiz inşallah. Seçim aşamasını atlatmak da hayli rahatlatıcıymış.
Söz tepsimi ve alyansları aldım. Erkek arkadaşım ölçüsünü gönderdi, Pazartesi elimizde olacakmış.
Modeli böyle, yalnız ortadaki deseni farklı, hasır gibi bizimkiler.

Erkek arkadaşımınki de altın değil gümüş olacak.
Sözde etek, gömlek giyeceğim, gömlek bulamıyordum neyse ki onu da hallettim.
Allah işlerimizi rast getirsin, mutluluğumuzu bozmasın inşallah.

Son düzenleme:

tüm eşyaların gerçekten çok güzel. allah mutlu güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. zevkimiz neredeyse aynı bir çok ürün benimde elimde. taç sarev hisar gerçekten hepsini bende beğenerek aldım. yalnız birşey soracaktım. ben beyazeşyalarımı boschdan aldım. küçük ev aletlerimi ütü blender süpürge falan oradan almayı düşünüyorum ama kafam karışık philips de çok öneriiyor galiba. sen bosch almışsın henüz kullanamadın sanırım ama tavsiye eden çevrende kullanan varmıydı acaba

Amin çok teşekkür ederim :) Cümlemize inşallah.
Evet henüz kullanamadım ama hepsi aynı yerden olsun Bosch da zaten iyi bir marka diye düşündüm ve aldım. Buraya eklediğimde de özellikle süpürgeyle ilgili olumlu yorumlar geldi. Ütüyü kullanıyorum ben memnunun açıkçası. Küçük ev aletleri de en kötüsü ortalama memnuniyet verir diye umut ediyorum o da benim için yeterli :)
Siz de aldıklarınızı güle güle kullanın :)

Bu arada 23 Temmuz 2011'de nişanlandık kızlar. Acaip heyecanlı ve ilginç bir tecrübeydi benim için :) Allah tamamına erdirir, dileyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah :)

canım allah en kısa zamanda tamamına erdirsin . kendi alyaslarınızı merakla bekliyorum

canım allah en kısa zamanda tamamına erdirsin . kendi alyaslarınızı merakla bekliyorum

Amin, inşallah :)

Tepsiyle birlikte de çekmiştik fotoğraflarını ama henüz toparlayamadım fotoğrafları, elime geçince paylaşacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…