Somut bir sorun söylersenKizlar merhaba hani evliliğin ilk 5 yılı zordur falan derler ya . Ben bu sürenin ancak yarısına geldim fakat bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Şimdi anneme sorsam alış bunlara der kayınvalidem senin için ne yapabilirim der oğluna kızar istemiyorum bunu yapmasını e etrafımdaki herkes daha yeni evli sayılır çalıştığım yerde ilginç bir şekilde herkes boşanıyor falan bilemiyorum. Nelere alışmalı neleri görmezden gelmeli bunun bir sınırı var mıdır ? Bana örnek verebilir misiniz
Yani fikir ayrılıkları diyeyim . Şiddet aldatma yalan kumar bunları ve bunun gibileri asla konu dahi etmiyorum. Örneğin eşlerin birbirine tahammülsuz oluşuSomut bir sorun söylersenher boşanma sebebi farklı farklı
Zamanla oturduğu bizde doğru.İlk yıllar öyle basit şeylere kavga edermiş ki şimdi bazen hatırlayıp gülüyoruz eşimle. Ama o zaman gözümüzde ne büyürmüş her şey.Şimdi de bazen kavga etmeyi özlüyoruz,en son ne zaman ettik hatırlamıyorum mesela.Kizlar merhaba hani evliliğin ilk 5 yılı zordur falan derler ya . Ben bu sürenin ancak yarısına geldim fakat bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Şimdi anneme sorsam alış bunlara der kayınvalidem senin için ne yapabilirim der oğluna kızar istemiyorum bunu yapmasını e etrafımdaki herkes daha yeni evli sayılır çalıştığım yerde ilginç bir şekilde herkes boşanıyor falan bilemiyorum. Nelere alışmalı neleri görmezden gelmeli bunun bir sınırı var mıdır ? Bana örnek verebilir misiniz
İnsan sevmediğine tahammül edemez yavru ceylanımYani fikir ayrılıkları diyeyim . Şiddet aldatma yalan kumar bunları ve bunun gibileri asla konu dahi etmiyorum. Örneğin eşlerin birbirine tahammülsuz oluşu
Sınırı bilmiyorum ama şimdiki aklımla boşardım. Nefes alışı bile batıyor bu ara.Kizlar merhaba hani evliliğin ilk 5 yılı zordur falan derler ya . Ben bu sürenin ancak yarısına geldim fakat bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Şimdi anneme sorsam alış bunlara der kayınvalidem senin için ne yapabilirim der oğluna kızar istemiyorum bunu yapmasını e etrafımdaki herkes daha yeni evli sayılır çalıştığım yerde ilginç bir şekilde herkes boşanıyor falan bilemiyorum. Nelere alışmalı neleri görmezden gelmeli bunun bir sınırı var mıdır ? Bana örnek verebilir misiniz
Yani ben 6 senelik evliyim, ilk senelerde çok keyifli geçti diyemem evlilik aci biber ve şekere benzer bazen zehir gibi acı olur bazen baldanda tatlı günleriniz olur:)Kizlar merhaba hani evliliğin ilk 5 yılı zordur falan derler ya . Ben bu sürenin ancak yarısına geldim fakat bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Şimdi anneme sorsam alış bunlara der kayınvalidem senin için ne yapabilirim der oğluna kızar istemiyorum bunu yapmasını e etrafımdaki herkes daha yeni evli sayılır çalıştığım yerde ilginç bir şekilde herkes boşanıyor falan bilemiyorum. Nelere alışmalı neleri görmezden gelmeli bunun bir sınırı var mıdır ? Bana örnek verebilir misiniz
Suçluyor beni devamlı artık kaldıramıyorumSenin eşin çok tripli salıver sürekli kendisi onaylansın istiyor olmaz öyle . En azından seni onaylamasa bile ikiniz içinde orta yol olanı seçmek lazım
Gerçekten mi biraz daha açar mısınızZamanla oturduğu bizde doğru.İlk yıllar öyle basit şeylere kavga edermiş ki şimdi bazen hatırlayıp gülüyoruz eşimle. Ama o zaman gözümüzde ne büyürmüş her şey.Şimdi de bazen kavga etmeyi özlüyoruz,en son ne zaman ettik hatırlamıyorum mesela.
Seni o şekilde manipüle etmeye çalışıyorSuçluyor beni devamlı artık kaldıramıyorum
Çocuğumuz var isteyerek yaptık . Şuanda benden daha fazla çocuğu düşünüyor bazen bu bile sinirime dokunuyor onunla yıkama onu sürme bunu bağlama bunu icirme yedirmeEsler birbirine tahammül edemiyorsa ortada ciddi bir iletisim sorunu ve fikir ayriligi var. Cocuk olmadan üzerinde calismali
Çiftler her konuda aynı düşünmeyebilir, aynı düşünmek zorunda da değiller ama bu fikir ayrılıkları aralarındaki ilişkiye onarılamaz hasarlar veriyorsa başka.Yani fikir ayrılıkları diyeyim . Şiddet aldatma yalan kumar bunları ve bunun gibileri asla konu dahi etmiyorum. Örneğin eşlerin birbirine tahammülsuz oluşu
Yani tahammül gitti mi geri gelmez mi ? Bunu mu demek istediniz ? Bir süre eşimin okb si yüzünden temizlik üzerinden sorun yaşadık bir süre PC oyunu yüzünden ama uzun bir süre evlilik öncesi de dahil . Zamanıni benimle paylaşmaktan kaçıyor gibi çok üzerine gidersem bu benim hayatım diyorÇiftler her konuda aynı düşünmeyebilir, aynı düşünmek zorunda da değiller ama bu fikir ayrılıkları aralarındaki ilişkiye onarılamaz hasarlar veriyorsa başka.
Tahammülsüzlük katlanılması gereken bir sorun değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?