Uzun süren bir ilişkide cinsellik

Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor...

Ve malesef bugün doğru olan yarın yanlışı getirebiliyor.
Çok seviyorsun çok güveniyorsun; o an yaşanılanlar, duyguların , ona karşı hissettiğin her şey onunla birlikte olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu düşündürüyor sana.
Her ne kadar kısmen bakire olsan da tam anlamıyla bir şeyler yaşandı diyelim. Ama hayat bu Allah korusun ölüm, onu geçtim çok uçuk oldu diyelim; mesela senden soğudu o çok güvendiğin dağlara kar yağdı ve senden ayrıldı diyelim.
Sen de daha sonra gerçekten tam anlamıyla aşık olduğun adamı buldun ama o bekarete önem veren biri...
Napacaksın? Başka çareler arayacaksın yanlış yanlışı doğuracak...
En güzeli yapma kardeşim... Kızmışsın sana burda dini boyutunu söyleyenlere ama yapmaman için bir sebep te budur.
Sadece ilişki açısından demiyorum yani hiçbir şekilde bekaretine dokunacak veya dokunmayacak şekilde hiçbir şey yaşama derim.
İlerde yollarınız ayrılır sevdiğinin yüzüne bakamazsın sonra. En olmadık zamanlarda aklına gelir.
Kimisine göre namus bacak arasındadır kimisine göre değildir.
Ama ya ilerde evleneceğin adam bu anlayıştaysa çok acı çekersin.

ne güzel yazmışsın
evet sevdim evet çokkk güvendim bak canım ben altı yılımı verdim ve her yere yazıyorum siz yapmayın diye
ben de mükemmel diyordum senin gibi düşünüyordum
haa bizim evlenmemize de aylar kalmıştı sizin gibi de değildik
şimdi toparlanmaya çalışıyorum çünkü altı yıllık sevdiğim adam kendimi emanet ettiğim adam çekti gitti
yılların ne getireceği belli olmaz tamam çoğu şeyi yaşamışsın ama bazı şeyleri kaybetmenin altında eziliyorsun yapma sakın

Cinsellik her şey değil deniyor da cinsellik hiç bir şey de değil. Anlatmak istediğim cinsellik önemsiz, öylesine geçiştirilebilecek bir şey değil. Sadece üremek için yapılmaz ki doğal bi ihtiyaç bu. Eskiden evlenme yaşı 14-15'miş ki o yaşta ''çocuk'' sınıfında olduğumuz için o zamana kadar cinsellik olmaması çok normal bir şey ama şuan kariyer, hayat şartları şu bu derken bu sınır 30ların ortalarına kadar bile yükselebiliyor. O yaşa kadar kendini tutmak, bu dürtü/ihtiyaçları görmezden gelmek normal mi? ''Benim ihtiyacım yok'' kendine söyleyenen bir yalan bence. Evet ihtiyacımız var en az erkeklerin ihtiyacı olduğu kadar.
Burda evlenmeden önce cinsellik yaşamış kadını ''bozuk hediye pakedi''ne benzeten birini gördüm. Resmen hakaret. Hadi beynini kullanmaktan aciz, kendi egosunun tutsağı erkeklerin böyle saçmalamalarını duymaya alıştık. E peki kadın kadına bunu yaparsa halimiz ne olucak? Bir başlıkta kadınları erkeklere karşı ezilmemeye karşı örgütlemeye çalışırken burada neler oluyor..
Bir de konuyu açan sevişmekle seks farklı şeyler demiş. Çok haklı bence. Bunu yapmışken onu da yapıver garip bi bakış açısı. Sekse hazır olunulmalı. ilerde ayrılık olmayacağından emin olmak değil ruhsal ve bedensel bir hazırlık.

Benim hiç sevgilim olmadı, elini tutmadım öpüşmedim. Bir tek benim mi beynim var?
Bir tek ben mi zina yapmayın diyebilirim.
Ne kadar saçma konuşmuşsunuz...

yaptiklarin konusunda kimsenin yorum yapmasini istemiyorsun.

ama yapacaklarin icin yorum yapilmasini istiyorsun .... enteresan kendinle celisen bir tarzin var

begenmedigin takdirde de insanlarin fikirleri yuzunden uslubunu bozacak duruma gelebiliyorsun.

nasil yasadikalrin senin hayatinsa ve dahi yasayacaklarinda..

burda sana fikir vermeye calisanlarda kendi yasantilarindan ve fikirlerinden konusuyorlar..

kimseyi dusunduklerinden dolayi kaba tabirle fircalayamazsin canim.

ayrica akil vermek nedir ?

fikir vermek nedir?

fikir akildan mi cikar yoksa tastamam ayri seyler midir bu ikisi?

bir zahmet aciklama yaparsan , bir dahakine herkes uyar.

Benim hiç sevgilim olmadı, elini tutmadım öpüşmedim. Bir tek benim mi beynim var?
Bir tek ben mi zina yapmayın diyebilirim.
Ne kadar saçma konuşmuşsunuz...
normalmisin sen? mantıgın alıyormu ben sanamı dedim .hırsızlık yapan bırı diğer bır hırsıza sen hırsızlık yapıyorsun bırak diyebilirmi? bu kadar bılgılısın madem din iman hakkında bunu bılmen gerekmezmi.? he sen başka biryerınle anlıyorsan bilemem .eğer saçma olan bi konuda haram işleyip başka birine o haramı yapma diyebılıyorsa eğer o uyaran kişi bunun günah oldgunu haram oldugunu bılıyordur değilmi ve bile bile yapıyor? dalga geçer gibi öylemi .? sen bence yat bu saatte kafan allak bullak olmuş akşam akşam 1 2 güzel konuştun diye gaza gelme kardeşim

eğer iyi bir meslegın varsa canın ne ıstıyorsa onu yap devir para dewrı ayrılsan bıle bir baskası senın bakıre olup olmadıgını umursamaz
ama eger fakır kızıysan ve sende iyi kazanmıyorsan erkek arkadasından ayrıldıgın zaman depresyona gırersın ıster ıstemez bayanlar malesef hassas kendını kotu kullanılmıs hıssedersın(aslında alakası yok)
biraz kaba bır uslup kullandım galıba ama malesef hayatın gerceklerı bunlar...karar senın...

Ne saçmalıyorsun? Kafan mı güzel anlamadımki ona buna sarıyorsun?
Terbiyesiz..

bazı yorumları okuyorum okuyorum bidaha okuyorum ve inanamıyorum... kendi cinsini bu denli aşağılayan cümleler okumak bir kadın olarak içimi daralttı... kimi paket demiş kimi para kimi bilmemne... işte bunlar özel konular demem bu yüzdendi... içinden geleni yaşa... burada sana vereceğin kararda yardım eli uzatabilecek nitelikte karakteri ve fikirleri oturmuş kaç kişi olduğu tartışılır arkadaşım.... al sana binbir çeşit bakış açısı binbir çeşit laf salatası.... kendi hayatını eniyi bilen sensin.... okuduğun bazı yorumlardan anlamış olman gerekli insanların ne denli cahil olabildiğini, seni nasıl yanlışa sürükleyebileceklerini... velhasıl-ı kelam herkesin aklı kendine... boşa burda lafı uzattırıp kendini şişletme, çünkü buralar sırf bişiy yazmış olmak için yazabilen tiplerle dolu ne yazıkki........

Son düzenleme:

Hak verdim. Bu konu kapanıcak gibime geliyor tehlike çanları çalmaya başladı yukarıda görüldüğü üzere.

Bazı yorumlar beni şok ediyor. Üzülüyorum.. Yazık.. Biz kadınlar bile namusu iki bacak arasındaki bir zarda görüyorsak, bu ülkede töre cinayetlerinin işlenmesine, erkeklerin kadınlara "namus" adına bunları yapmalarına şaşırmamak gerek..

Vazgeçtim herkesin fikri kendine, banane...

Son düzenleme:

öncelikle..dikkat ettiyseniz ben kimse gibi bu arkadaşı birlikte olmak yada olmamak konusunda desteklemiyorum... diyorumki kendi bileceği iştir , bu denli özel bir durum bukadar farklı bakış açısına kaderi emanet edilecek kadar basit değildir..... ama bazı insanlar yorum yaparken (ki sizi kastetmedim neden şahsınıza alınarak bir cvp yazdığınızı anlayamadım??) çok ileri gidip kadınlardan çok farklı bir türmüş gibi bahsetmişler ya bir kadın olarak buna bozuldum... herkes şunu biliyor ki bir insan birşeyi yapacaksa yapacaktır bunun önüne geçemeyiz... ama akıl verenle akıl veren arasında bazen okadar uçurum cümleler oluyorki; zaten açıkça kendini belli ediyor işte o oturmuş karakter ve fikirler.... rica ederim üzerinize aloınmayın... birkaç seçilmiş çirkin mesajadır söylediklerim....ki o tiplerede bilmem hissettinizmi ama ortak bir tepki var....... ne yaparsan yap ama kadınlığını aşağılamadan yerlere çalmadan yap..... mantığım bu....

Yanlış anlamışım zaten mesajı da silmiştim. Kusura bakmayın...

Sanırım yarın "konu kapatılmıştır" ifadesi ile karşılaşacağız.
Atalarımız boşa laf söylememiş.
"Her koyun kendi bacağından asılır"
Bu tamamen sizin verebileceğiniz ve sonucu iyi/kötü sizin üstlenebileceğiniz bir karar.
Karardan ziyade hissetmektir.
- "Acaba yanlış mı yaptım ?"
sorusunu kendinize sormayacağınızı bildiğiniz zamana karar vermek en doğrusu bence.

Son düzenleme:
yazılanların tümünü okumadan yazıyorum
amacım seni aşağılamak hırpalamak yada üzmek değil herkes kendi hayatından sorumlu ne dünyada ne de ahrette pişman olmayacağına inanıyorsan istediğini yaşamakta özgürsün bize soracak değilsin
ALLAH cc yar ve yardımcın olsun ve doğru olanları yaşamnı nasip etsin ne diyim

birde
akıl değil fikir istiyorum demişsin
aklı olanın fikri olması insanın özelliğidir zaten

kesinlikle bekle, ve bir an önce evlenmeye bakin... Amerikaya gidip 3 ay tatil yapacaginiza o parayi biriktirseydiniz keske.. ve bundan sonra böyle masraflardan kacinin ..

Bence evlenmelisiniz.. 4-5 sene sonra diye sinir koymaniz benim fikrimce sacma.
Biz gecen sene evlendik ve esim burda ogrenciydi ailesi yoktu zaten onlarda maddi olarak kotu durumdalar. Biz evlendik ve herseyimiz tam takir kusursuzdu soz nisan dugun balayi hepsi oldu..
seven iki insan maddiyati nasil engel olarak gorur bilmiyorum.. Bence hayatlarinizi birlestirmeninzamani coktan gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…