- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor...
Ve malesef bugün doğru olan yarın yanlışı getirebiliyor.
Çok seviyorsun çok güveniyorsun; o an yaşanılanlar, duyguların , ona karşı hissettiğin her şey onunla birlikte olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu düşündürüyor sana.
Her ne kadar kısmen bakire olsan da tam anlamıyla bir şeyler yaşandı diyelim. Ama hayat bu Allah korusun ölüm, onu geçtim çok uçuk oldu diyelim; mesela senden soğudu o çok güvendiğin dağlara kar yağdı ve senden ayrıldı diyelim.
Sen de daha sonra gerçekten tam anlamıyla aşık olduğun adamı buldun ama o bekarete önem veren biri...
Napacaksın? Başka çareler arayacaksın yanlış yanlışı doğuracak...
En güzeli yapma kardeşim... Kızmışsın sana burda dini boyutunu söyleyenlere ama yapmaman için bir sebep te budur.
Sadece ilişki açısından demiyorum yani hiçbir şekilde bekaretine dokunacak veya dokunmayacak şekilde hiçbir şey yaşama derim.
İlerde yollarınız ayrılır sevdiğinin yüzüne bakamazsın sonra. En olmadık zamanlarda aklına gelir.
Kimisine göre namus bacak arasındadır kimisine göre değildir.
Ama ya ilerde evleneceğin adam bu anlayıştaysa çok acı çekersin.
bebiş sen erkek misin ki erkek bunu ister dıyorsun 3 sene çok uzun bir süre bu 1 . yeni tanışıp cınsellık yaşamayacak seven heryerde sever bırakmaz .bunu sakın unutma....ve en önemlısı başın kapalımı ? sen sevgılınle öpüşmuyormusun? ozaman sen başka dine mensupsun ki herşey serbest o iş günah.burda günah dıyecek bence sen degılsın.bunu untuma .Allahını seven hayatında evlenmeden erkek elı bıle deymemiş insanlar zina yapma desın Allah ıcın .
acaba benim yaptığım doğru mu, acaba evlenmeden sevişmese miydik diye sorduğumu hatırlamıyorumm kimseye. bu benim özel yaşantım ve sözüm ona bakire olmam, yanlış yolda olmam vs kmseyi ilgilendirmez. çok fazla namus bekçisi varmış gerçekten, benim tek istediğim kendi yaşadıklarınzdan yola çıkarak fikir vermenizdi. akıl vermeniz değil. allaha şükür yaşadığım hiçbir şeyden de pişman değilim. kafa karışıklığımın sebebini defalarca açıkladım. anlayamayan varsa dönsün ve tekrar okusun. ısrarla yargılamadan, mantıklı bir vbiçimde düşüncelernzi söyleyn dememe rağmen gülünç bir şekilde işin ne ahlaki boyutu kalmış ne de dini yönü. bu zamana kada ryaptıklarımın doğru olup olmadıı konusunda yorum yapmasını istemedim kimseden.
normalmisin sen? mantıgın alıyormu ben sanamı dedim .hırsızlık yapan bırı diğer bır hırsıza sen hırsızlık yapıyorsun bırak diyebilirmi? bu kadar bılgılısın madem din iman hakkında bunu bılmen gerekmezmi.? he sen başka biryerınle anlıyorsan bilemem .eğer saçma olan bi konuda haram işleyip başka birine o haramı yapma diyebılıyorsa eğer o uyaran kişi bunun günah oldgunu haram oldugunu bılıyordur değilmi ve bile bile yapıyor? dalga geçer gibi öylemi .? sen bence yat bu saatte kafan allak bullak olmuş akşam akşam 1 2 güzel konuştun diye gaza gelme kardeşimBenim hiç sevgilim olmadı, elini tutmadım öpüşmedim. Bir tek benim mi beynim var?
Bir tek ben mi zina yapmayın diyebilirim.
Ne kadar saçma konuşmuşsunuz...
normalmisin sen? mantıgın alıyormu ben sanamı dedim .hırsızlık yapan bırı diğer bır hırsıza sen hırsızlık yapıyorsun bırak diyebilirmi? bu kadar bılgılısın madem din iman hakkında bunu bılmen gerekmezmi.? he sen başka biryerınle anlıyorsan bilemem .eğer saçma olan bi konuda haram işleyip başka birine o haramı yapma diyebılıyorsa eğer o uyaran kişi bunun günah oldgunu haram oldugunu bılıyordur değilmi ve bile bile yapıyor? dalga geçer gibi öylemi .? sen bence yat bu saatte kafan allak bullak olmuş akşam akşam 1 2 güzel konuştun diye gaza gelme kardeşim
bazı yorumları okuyorum okuyorum bidaha okuyorum ve inanamıyorum... kendi cinsini bu denli aşağılayan cümleler okumak bir kadın olarak içimi daralttı... kimi paket demiş kimi para kimi bilmemne... işte bunlar özel konular demem bu yüzdendi... içinden geleni yaşa... burada sana vereceğin kararda yardım eli uzatabilecek nitelikte karakteri ve fikirleri oturmuş kaç kişi olduğu tartışılır arkadaşım.... al sana binbir çeşit bakış açısı binbir çeşit laf salatası.... kendi hayatını eniyi bilen sensin.... okuduğun bazı yorumlardan anlamış olman gerekli insanların ne denli cahil olabildiğini, seni nasıl yanlışa sürükleyebileceklerini... velhasıl-ı kelam herkesin aklı kendine... boşa burda lafı uzattırıp kendini şişletme, çünkü buralar sırf bişiy yazmış olmak için yazabilen tiplerle dolu ne yazıkki........
Vazgeçtim herkesin fikri kendine, banane...bazı yorumları okuyorum okuyorum bidaha okuyorum ve inanamıyorum... kendi cinsini bu denli aşağılayan cümleler okumak bir kadın olarak içimi daralttı... kimi paket demiş kimi para kimi bilmemne... işte bunlar özel konular demem bu yüzdendi... içinden geleni yaşa... burada sana vereceğin kararda yardım eli uzatabilecek nitelikte karakteri ve fikirleri oturmuş kaç kişi olduğu tartışılır arkadaşım.... al sana binbir çeşit bakış açısı binbir çeşit laf salatası.... kendi hayatını eniyi bilen sensin.... okuduğun bazı yorumlardan anlamış olman gerekli insanların ne denli cahil olabildiğini, seni nasıl yanlışa sürükleyebileceklerini... velhasıl-ı kelam herkesin aklı kendine... boşa burda lafı uzattırıp kendini şişletme, çünkü buralar sırf bişiy yazmış olmak için yazabilen tiplerle dolu ne yazıkki........
Bari sen yapma arkadaşım...
Konu sahibi evet yap diyenlere birşey demiyor ama yapma diyenleri yerden yere çalıyor.
Madem herkesin aklı kendine neden bu kadar insan gelip burada konu açıp fikir istiyor?
Bura da her üye düşüncesini söyleme özgürlüğüne sahip.
Şimdi burda eleştiri yapıldı diye kişiliği, karekteri oturmamış mı oluyor?
Bende yorum yatım, düşüncesinin yanlış olduğunu söyledim.
Demekki benimde kişiliğim oturmamış.
Vay beee...
İnsanlar istediğini duyamayınca karşısındakini karalar zaten...
öncelikle..dikkat ettiyseniz ben kimse gibi bu arkadaşı birlikte olmak yada olmamak konusunda desteklemiyorum... diyorumki kendi bileceği iştir , bu denli özel bir durum bukadar farklı bakış açısına kaderi emanet edilecek kadar basit değildir..... ama bazı insanlar yorum yaparken (ki sizi kastetmedim neden şahsınıza alınarak bir cvp yazdığınızı anlayamadım??) çok ileri gidip kadınlardan çok farklı bir türmüş gibi bahsetmişler ya bir kadın olarak buna bozuldum... herkes şunu biliyor ki bir insan birşeyi yapacaksa yapacaktır bunun önüne geçemeyiz... ama akıl verenle akıl veren arasında bazen okadar uçurum cümleler oluyorki; zaten açıkça kendini belli ediyor işte o oturmuş karakter ve fikirler.... rica ederim üzerinize aloınmayın... birkaç seçilmiş çirkin mesajadır söylediklerim....ki o tiplerede bilmem hissettinizmi ama ortak bir tepki var....... ne yaparsan yap ama kadınlığını aşağılamadan yerlere çalmadan yap..... mantığım bu....
ne dediğini kendınde bılmıyorsun terbiye erozyouna uğramışssın belli hoca efendiNe saçmalıyorsun? Kafan mı güzel anlamadımki ona buna sarıyorsun?
Terbiyesiz..
ne dediğini kendınde bılmıyorsun terbiye erozyouna uğramışssın belli hoca efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?