- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
sevgilileriyle birlikte olurken zar ne demek,ne önemi var,namus bacak arasında mı diyenler,sevgililerinden ayrıldıktan sonra nerde nasıl diktirebilirim diye doktor aramaya başlıyorlar.madem bu kadar önemsiz yaptığınızın arkasında durun ve sonraki sevgilinize,eşinize açık açık anlatın
merhaba ;
aslında yazdıklarınız doğru tabiki yanlış değil(din olarak).anladığım kadarıyla hepimiz aynı dine mensubuz.yazdıklarınızdan şunu anladım sanıırm kuşak farkımız var...
siz arkadaşı bir yanlıştan çevirmek istemiş olabilirsiniz fikrinizce fakat o kadar korunaklı ve katı kurallar çerçevesinde birşeyleri anlatmak istemişsiniz ki yanlış anlaşıldı doğal olarak.onun yerine bu kadar sivri köşeler içinde değilde daha yumuşatarak anlatsaydınız böyle olmayabilirdi.Lütfen yanlış anlamayın amacım sizin neyi doğr neyin yanlış olabileceğini göstermek değil..bu kadar kurallara bağlı olarak yaşamamız, içinde bulunduğumuz devirde pek mümkün olmuyor.Konuyu saçma bulanlara şunu söylemek isterim insanlar face,twitter vs gibi şeylerde kendinlerini sürekli deşifre ediyorlar(nerde ve kiminle olduklarını ) ve bu garip görünmüyor?çünkü insan bu ortamlarda kendini daha rahat hissediyor ki burası kadın portalı herşeyi paylaşabildiğimiz ve fikir alabildiğimiz bir yer, her yaştan ve her kesimden insanlar size birşeyler öğretebiliyor.konu başlığını görünce herkes burada birikiyor neden ?saçmaysa bakmayın haksız mıyım ?sen otuz sayfa oku okuyacağını sırf saçma olduğunu söylemek için yaz.bu konu için demiyorum sadece tüm forumdaki konularda böyle oluyor..
yapmayın bu kadar eleştirmek için çabalamayın boşu boşuna da ağız dalaşı oluyor.
herkes bu durumun olumlu yada olumsuz yanlarını yazsa (arkadaşın sahip olduğu düşünce ve yaşam tarzına uygun olarak )konu sahibi arkadaşımıza da yardımcı olmuş oluruz.
ben de bazı şeyler yerinde ve zamanında olmalı fikrine katılıyorum. ancak dediğim gibi evlenebilmemiz için 3 yıl kadar bir süreye ihtiyacımız var. ve birbirimizi de sevdiğimiz için belli bir şeyler paylaşmak durumunda oluyoruz. her ne kadar erkek arkadaşım paylaştıklarımızdan mutlu da olsa, bana hiçbir şekilde baskı yapmasa da ben acaba bir kızla birlikte olmak nasıl bir duygu merak ediyor mudur, acaba erkek arkadaşlarıyla bu tarz muhabbetleri hiç geçiyor mudur, geçtiğinde kendisini ezik hssediyor mudur vs bir sürü şey düşünüyorum. ona sonsuz güveniyorum ve dediklerine de inanıyorum. bu duyguyu sadece ve sadece benmle yaşamak istediğini pek çok kez söylese de, aklımızda klasik erkek imajı var ya hep. hani bu yaşa gelene kadar bir erkek ohoo kaç kızla olmuştur, yok yapmadan duramaz vs. Benimki duruyor işte :) Gereksiz yere şüpheye düşüyorum galiba sanırım.
ben de bazı şeyler yerinde ve zamanında olmalı fikrine katılıyorum. ancak dediğim gibi evlenebilmemiz için 3 yıl kadar bir süreye ihtiyacımız var. ve birbirimizi de sevdiğimiz için belli bir şeyler paylaşmak durumunda oluyoruz. her ne kadar erkek arkadaşım paylaştıklarımızdan mutlu da olsa, bana hiçbir şekilde baskı yapmasa da ben acaba bir kızla birlikte olmak nasıl bir duygu merak ediyor mudur, acaba erkek arkadaşlarıyla bu tarz muhabbetleri hiç geçiyor mudur, geçtiğinde kendisini ezik hssediyor mudur vs bir sürü şey düşünüyorum. ona sonsuz güveniyorum ve dediklerine de inanıyorum. bu duyguyu sadece ve sadece benmle yaşamak istediğini pek çok kez söylese de, aklımızda klasik erkek imajı var ya hep. hani bu yaşa gelene kadar bir erkek ohoo kaç kızla olmuştur, yok yapmadan duramaz vs. Benimki duruyor işte :) Gereksiz yere şüpheye düşüyorum galiba sanırım.
Sana bi kendimden bide yakın bi arkadaşımdan örnek vereceğim benim 7 yıllık ilişkim vardı ve mükemmel gidiyodu en mükemmel dediğim andan hiçbi sorun yokken beni terketti ben cinsel ilişki yaşamadım ben hazır değildim o istiyodu sonrasında da evlenmemiza az kaldı bekleyelim dedi ve ayrılırkende kız oğlan kızsın gibi saçma sözler söyledi yani bi sorumluluğum yok gibisinden beni daha rahay terketti yani.düşünüyorumda eksiklik bi bakıma gerçekten bu yaşlara bidaha gelmeyeceğiz iyi düşünme lazımbence senin durumun farklı cnm.çnkü siz ztn nkahlanmışsınız, birlkte olmak için birkaç gün daha bekleseniz ne çıkar. ama bizim durumumuz öyle değil. ufukta henüz resmi bişey yok. ilerde olacak elbette ikmz de çok istiyoruz ama daha zaman var. 2-3 sene kadar. e ztn hali hazırda 3 bçk senedir brlkteyiz. 5-6 senelik sevgli olucaz.bunca sene sevgli olup da cnselliği yaşamamak da eksiklk gibim geliyor b yandan blemiyorm.
ayrılırkende kız oğlan kızsın gibi saçma sözler söyledi yani bi sorumluluğum yok gibisinden beni daha rahay terketti yani.düşünüyorumda eksiklik bi bakıma gerçekten bu yaşlara bidaha gelmeyeceğiz iyi düşünme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?