Uzun süren bir ilişkide cinsellik

kesinlikle katılıyorum buda benim duygularıma tercüman olmuş

erkek arkadaşın çok haklı herşey beyinde biter ,buyüzden bence onu düşünme .bende herşeyin zamanında yaşanması gerektiğine inananlardanım ve evlendiğimde özel yaşanmamış birşeyler kalmaş olması bana göre evlendiğimi tam anlamıyla hissetmeme en büyük neden zaten insan neden evlenirkin ... sonra birlikte oldunuz diyelim benim gözlemlediiğim kadarıyla çok başka bir kimliiğe bürünüyor kadın ve erkek.kadın özellikle erkeğe daha çok bağlanıyor birbirimizi görmeden duramıyoıruz diyorsun inan o işten sonrAa hiç ayrı kalamazsın ben o işten sonraki psikolojinin çok başka olduğuna inanıyorum.kendini birleşmeden sonra sürekli tekrarlanabilecğine hazırlıklı olman gerekebilir :)

canım evlenmenize 3-4 sene varken ilişki yaşamanız sizi yıpratır. ben cinselliği evlenince yaşadım. ama gene de şunu gördüm ki, cinsellik olunca erkek daha kıskançlaşıyor. belki kadınlarda da öyledir... evlenmenize bu kadar zaman varken yüz göz olursunuz hiç iyi değil...

diyelim ki birlikte oldunuz, kavga ettiniz aklında hep bir şüphe olur "birlikte olduğumuz için mi ayrılmıyor" kendin için bile bu şüpheyi yaşarsın.

evlenince zaten olacak. ama cinselliksiz duygusallık daha ön planda oluyor. bu zamanların tadını çıkarın derim. bir de birlikteliğe ilk başladığında iki taraf da daha istekli olur. zamanla istek de , ilişki sıklığıda genelde azalır (herkesde değil ama çoğunlukda böyle), şimdi sen 3-4senelik cinsellik sonucu evlendiğinde, o kadar tutkulu olmayacaksınız. niye balayın sürekli eşinle birlikte geçmesin....

ben de bazı şeyler yerinde ve zamanında olmalı fikrine katılıyorum. ancak dediğim gibi evlenebilmemiz için 3 yıl kadar bir süreye ihtiyacımız var. ve birbirimizi de sevdiğimiz için belli bir şeyler paylaşmak durumunda oluyoruz. her ne kadar erkek arkadaşım paylaştıklarımızdan mutlu da olsa, bana hiçbir şekilde baskı yapmasa da ben acaba bir kızla birlikte olmak nasıl bir duygu merak ediyor mudur, acaba erkek arkadaşlarıyla bu tarz muhabbetleri hiç geçiyor mudur, geçtiğinde kendisini ezik hssediyor mudur vs bir sürü şey düşünüyorum. ona sonsuz güveniyorum ve dediklerine de inanıyorum. bu duyguyu sadece ve sadece benmle yaşamak istediğini pek çok kez söylese de, aklımızda klasik erkek imajı var ya hep. hani bu yaşa gelene kadar bir erkek ohoo kaç kızla olmuştur, yok yapmadan duramaz vs. Benimki duruyor işte :) Gereksiz yere şüpheye düşüyorum galiba sanırım.

burdaki üyelerin yarısı yap dese öbür yarısı yapma dese kimi dinleyeceksin ?

bence senin şüphelerin var ilişkine dair. önce kafanda onları çöz..erkek arkadaşın ezik hissetmesin diye pişman olma sonra...herkes önce seviyorum pişman olmam diyo ama olanlarda var ..insanlık hali canım..çiğ süt emmişiz ne yapcağımız belli değil.. ha yaşamak istiyosanda kesinlikle pişman olmıcağın bir zaman yap..zar diktirilir belki ama gönlündeki yara,pişmanlık yakıp kavurur...

canım erkek arkadaşın takıntı yapmıyorsa bu durumu bence sende takılma demekki o bekleyebilecek 3 sene boyunca yani çok istekli birisi olsa evet dert etmen doğal ama çocuk bahsini açmıyomuş bile bence bunu fırsat bilmelisin yani bu senin için daha iyi dimi

Canım ben 8sene bekledim sevdiğimi ve şuan nişanlyız :) bence bekle derim çünkü herşey zamanında özel. Evlenince cinselliği yaşama gibi bi heyecan olmayacak içinizde. Güzel ve özel konuşmalarınız bitecek. Maddi durum için bekliyorsanız birliktelik içinde bekleyebilirsiniz. Bence o güzelliği şimdiden tatma derim. Aceleci olmayın.

oncelıkle merhaba arkadasım,
Ben de yaptıgın cok yanlıs gel don bu hatandan dıyecek kısılerden degılım. Herkes hayatta kendıne gore dogru ya da yanlıslarını yasıyor. Erkek arkadasınla kısmen herseyı yasamıssın zaten. O yuzden ben ılıskıye gırmeyın cok pısman olabılırsın ya da ılerıde sevdıgın baska bı adamla mutlu olamazsın sorunlar cıkar sozlerıne pek hak veremıyorum. Bu durust olmamak karsındakıne. Karsındakı senı temız bılırken sen olmayacaksın ve ona oyleymıssın gıbı yansıtacaksın. Karsındakı erkek daha once nasıl bırıyla bırlıkte olup bunun arkasında drup evet ılıskılerım oldu dıyebılıyorsa, sende yaptıklarının arkasında durup evet ben de yasadım dıyebılmelısın. Sen onu nasıl kabul edebılıyorsan o da senı edebılmelı. Sadece kadın da namus aramamak gerek demı? ya da sadece kızlıgı namus gormemek gerek?(sozum erkeklere yanlıs anlasılmasın.) toparlamam gerekırse herkes hayatta yasadıklarının arkasında olmalı, yasayıp yasayıp bır baskasına yasamadım denmemelı, yasadıysa da bır baska ılıskısınde bu vahım bır olay olarak gorulmemelı. Kımse kımseyle zorla sevgılı olmak evlenmek zorunda degıl, istemeyene gule gule denır. Umarım mutlu olursun arkadasım. Kafan gore takıl ama arkasında dur her zaman derım:)

konunun zamanı biraz eski ama bnde fikrimi yazmak istedim.bn 1 sne nişanlı kaldım ve düğünümde ayrı bi telaşe olmasın diye düğünden 2 hafta önce hem imam nikahı hem dini nikahımızı yaptırdık.nikahlarımızn kıyıldığı gün aileler annemlerin evinde topalnmıştı o sırada bizim evimizden yani çeyiz evinden bişey almamız gerekti biraz uzaktı annemlerin evine.neyse nişanlımla bindik arabaya geldik çeyiz evine.nişanlımdan bn hiç duymadığım cümleyi o zmn duydum.nolur dayanamıyorm artk nasılsa evliyiz bn birlikte olmak istiyorm diye.bn evet deseydim kimsenin ruhu duymazdı çnkü zaten evlerin mesafesi uzaktıı..iyikide hayır demişim.asla pişman olmadım.çnkü o anı yaşamak gerçekten bir karı koca olduğun zmn çok daha özel vede güzel...

bence senin durumun farklı cnm.çnkü siz ztn nkahlanmışsınız, birlkte olmak için birkaç gün daha bekleseniz ne çıkar. ama bizim durumumuz öyle değil. ufukta henüz resmi bişey yok. ilerde olacak elbette ikmz de çok istiyoruz ama daha zaman var. 2-3 sene kadar. e ztn hali hazırda 3 bçk senedir brlkteyiz. 5-6 senelik sevgli olucaz.bunca sene sevgli olup da cnselliği yaşamamak da eksiklk gibim geliyor b yandan blemiyorm.

Sana bi kendimden bide yakın bi arkadaşımdan örnek vereceğim benim 7 yıllık ilişkim vardı ve mükemmel gidiyodu en mükemmel dediğim andan hiçbi sorun yokken beni terketti ben cinsel ilişki yaşamadım ben hazır değildim o istiyodu sonrasında da evlenmemiza az kaldı bekleyelim dedi ve ayrılırkende kız oğlan kızsın gibi saçma sözler söyledi yani bi sorumluluğum yok gibisinden beni daha rahay terketti yani.düşünüyorumda eksiklik bi bakıma gerçekten bu yaşlara bidaha gelmeyeceğiz iyi düşünme lazım
Arkadaşıma gelince onunda 5 yıllık ilişkisi vardı birlikte olmuşlardı ayrıldılar ve psikolojik problemleri var şuan bi türlü atlatamıyo kişilik meselesi kaldıramam diyosan iyi düşün bi yandan da hayat geçiyo kararını sen ver.Erkekler dilediğince herşeyi yapıyoken bayanların bu konuda baskı altında olmaları yanlış aslında.

Dünyanın her türlü hali var hayatta ne olacağı belli olmaz düğününüze bir gün kala bile bile sevdiğin kişi ölebilir ayrılabilirsiniz ayrı düşebilirsiniz.. Burda senin düşünmen gereken şey şu bence: Ayrılırsanız ''Onu çok sevdim onla birlikte olamadan (ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsem) başkasıyla birlikte olmak zoruma gider'' böyle mi düşüneceksin yoksa ''ayrıldım mahfoldum bir daha kimseyle evlenemem'' diye mi düşüneceksin.. Anlatabildim mi canım?

O kadar yıllık yaşanmışlığı sorumluluk olarak görmeyen adam cinselliği mi sorumluluk olarak görecek? Yıllarınızı çalmış sorumsuz olmamış da bekaretinizi mi sorumluluk sayacaktı?

Vicdanını rahatlatmak için kız oğlan kızsın demiş size, beraber olsaydınız da aynı gamsızlıkla terk edecek, zorla olmadı ya diyecekti.

Ayrılığı kafasın koyan adam için bahane bulmak zor değil, minareyi çalan kılıfını hazırlar. Kişinin kendi kararıdır cinselliği yaşamak, kendi değer yargısı, manevi değerlendirmesidir. Erkeklerden gelen hiçbir istek ve tespitle karar verilmemeli, kişi kendi doğrularını baz alarak ilişkisine ön vermelidir.

Böyle nedensizce biten bir ilişkinin ardından cinselliğin yaşanmamasını eksiklik olarak değerlendirmenizi de garip buldum kendi adıma... Beraber olduktan sonra ayrılsaydınız şu anki öfke ve çaresizlik hissiniz katlanarak artacaktı...

Merhaba,
Daha oncesinde bir cok konu icin forumu ziyaret ettim ama bu konuya cevap vermek icin bilhassa uyelik olusturup, cevap verme geregi buldum nedense..

Suanki medeni durumun hala bekar mi bilmiyorum ama kendi dusuncemi paylasmak isterim.

2009 yili itibariyle esimle birlikteligimiz var. Daha 18 yasinda tanimistim onu suan 25 yasindayim, nikahliyiz ve kismetse ay sonu dugunumuz var.
Flort doneminde illaki bi yakinlasmamiz oldu. Opusme koklasma vs. Yaklasik 4 yil kadar iliskimizde yalnizca bu sekilde bi yakinlasma oldu. Esimin ailesi ve benm ailem cok eskiden tanirlar birbirlerini. Ben de hep korkardim birlikte olmaktan. Dugun gunu evimden cikarken kirmizi kusagimi hakkiyla tasimak isterdim ama 2 yil once ani bi kararla artik ona ait olma istegi duydum ve bi birlesme yasadik. Sonrasinda bana daha farkli davranmaya basladi, beni daha cok sahiplendi. Biz toplumsal baski nedeniyle bunu hep tabu olarak goruyorduk, aslina bakarsan mantikli dusunuldugunde namus denen sey iki bacak arasinda degil, tamamen yurekte.. yani demem o ki, eger emek verdigin kisiyle bunu yasarsan ve gercekten sevdigin kisiyse ayrildiginda bile pisman olmazsin. Sonucta kendi iradenle olan bisey ..

Oral seks vs ciplak sevisme yasadiktan sonra da bakire sayilmazsin bence.
Bu senin kafanda bir tabu olmus.
Evlenmeden bunu yasayabiliyorsan, ailenin yuzune simdi nasil bakabiliyorsun.
Ha bunlari yasamissin ha birliktelik hep ayni sey bana gore.
1 kiz hayati boyunca sadece bir erkekle cinsellik yasamistir diyelim, bakireligi gitti.
1 kiz da 5 kisiyle birlesme yasamadan herseyi yasadi, oral seks vs. ama bakire.
Sence hangisi daha temiz ve saf?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…