- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
herkes nedense benim her şeyi yaşayıp birlikte olmamama takmış durumda. problem burda değil ki. elbette bir şeyler yaşayacağız. normal olan sağlıklı olan budur. 3 sene boyunca göz süzecek değildik herhalde, insanız. ama daha fazlası, tam birleşme bence çok farklı. aynı kefeye koymak imkansız. benim sorunum, bekareti tabu olarak görmememe rağmen cinselliği yaşayamam. eğer yaşarsam, olabilecek muhtemel fizyolojik ve psikolojik durumları merak ettim. tecrübeli, uzun süre birliktelik yaşayan kişilerden fikirlerini almak istedim. bence sen zaten bakire değilsin, ay başkasının izniyle mi yapacaksın gibi çocukça ve olgunluktan uzak yorumlar burda gülünç oluyor.
audra,
ne yapayım canım yaa :) öyle bir konuştular ki, sen elden gittin yapsan nolur yapmasan nolur tarzıister istemez tepki verdim.
elbette ki bu benim kararım ve benim hayatım. sadece kafam karışık olduğu için, farklı fikirleri dinlemek istedim. aa evet şu çok doğru söylüyormuş şimdi hemen onun dediğini yapıyorum demeyeceğim yani korkmayın rahat olun
inşallah pişman olmazsın diyerek başlamak istiyorum sözlerime
ne hale gelmiş dünyamız
bakirelik gibi tabularım yok demişsin
bir kadın sadece eşine saklayabilmeli kendini
ki kusura bakma sana bi hediye verilse düzgün paketli sağlam bi paketmi istersin yoksa hırpalanmış sağı solu yırtıkmış bi paketmi
inan çok üzüldüm yazdıklarını okurken
zina en büyük haramlardan günahlardan biri bırak bu yaşadıklarını göz göze gelmek bile haram
böyle bişeyler yaşamışşın ve 4-5 yıl var diyorsun bir imzayamı saklıyosun kendini daha yarın başına ne geleceğini bilmiyosun
şu an yazdıklarım sana ce bi çok kişiye ters gelecek belki ama
ben ahrette bu okuduklarımdan sorumlu olmamak için yazıyorum tövbe et ve çıktığın kişiyle helal dairesine gir biran önce
ve ne yaşayacaksan o zaman yaşa
kendine ne bu dünyada nede ahrete inanıyosan orası için yazık etme deim
ne hale gelmiş dünyamız
ki kusura bakma sana bi hediye verilse düzgün paketli sağlam bi paketmi istersin yoksa hırpalanmış sağı solu yırtıkmış bi paketmi
zina en büyük haramlardan günahlardan biri bırak bu yaşadıklarını göz göze gelmek bile haram
böyle bişeyler yaşamışşın ve 4-5 yıl var diyorsun bir imzayamı saklıyosun kendini daha yarın başına ne geleceğini bilmiyosun
ben ahrette bu okuduklarımdan sorumlu olmamak için yazıyorum tövbe et ve çıktığın kişiyle helal dairesine gir biran önce
Tebrik ediyorum seni arkadaşım çok güzel konuşmuşsun artık kadın kendini eşine saklamalı diyenler anormal birşey söylemiş durumuna düşüyor. Cinsellik tabu evet olmalıda bence şahsi fikrim ayrılırsanız eğer diyelim ki oldu olmayacak bir ihtimal değil yeni erkek arkadaşınız ya da eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız çocuklarınıza bu durumu anlatabilecek misiniz annem hep der babanızla evlenmeden el bile sıkışmadım bırak gerisini ve annemle gurur duyarım yeni nesil çocuklara acıyorum gerçekten zaman çok kötü çok...:26:
herkes nedense benim her şeyi yaşayıp birlikte olmamama takmış durumda. problem burda değil ki. elbette bir şeyler yaşayacağız. normal olan sağlıklı olan budur. 3 sene boyunca göz süzecek değildik herhalde, insanız. ama daha fazlası, tam birleşme bence çok farklı. aynı kefeye koymak imkansız. benim sorunum, bekareti tabu olarak görmememe rağmen cinselliği yaşayamam. eğer yaşarsam, olabilecek muhtemel fizyolojik ve psikolojik durumları merak ettim. tecrübeli, uzun süre birliktelik yaşayan kişilerden fikirlerini almak istedim. bence sen zaten bakire değilsin, ay başkasının izniyle mi yapacaksın gibi çocukça ve olgunluktan uzak yorumlar burda gülünç oluyor.
bu böyle konuşanlara kızanlara
kızmıyorum biliyomusun canım
sadece üzülüyorum hemde laf olsun diye değil gerçekten şimdi sanki bunu yazan herhangi biri değilde çok yakınımmış gibi üzülüyorum hemde
malesef özenti bi millet olduk
böyle şeyleri yaşamak üst düzey gibi görünüyor
ama bilmiyolarki bi çok kişi neler çekiyor bu tarz şeyleri yaşadıkları için
ne hale gelmiş dünyamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?