- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
sonra bizim gibilerde örümcek beyin oluyordeğil mi arkadaşım..
keşke bu konuda daha hassas olunabilse belki çok çok afedersiniz ama çöplerdeki ceninler azalır müslümanız diyoruz evet nasıl müslümanız ama işin d evet ben örümcek beyinliyim geri kafalıyım siz değilseniz tertemiz bedenimi eşime saklayacağım çünkü ve çocuklarıma da gururla anlatacağım babanızdan başka hiç kimse olmadı benim için diye ..bu böyle
keşke bizim düşündüğümüz kadar her genç kız kendini geleceğini düşünse kıymetini bilseee..keşke..
bebiş sen erkek misin ki erkek bunu ister dıyorsun 3 sene çok uzun bir süre bu 1 . yeni tanışıp cınsellık yaşamayacak seven heryerde sever bırakmaz .bunu sakın unutma....ve en önemlısı başın kapalımı ? sen sevgılınle öpüşmuyormusun? ozaman sen başka dine mensupsun ki herşey serbest o iş günah.burda günah dıyecek bence sen degılsın.bunu untuma .Allahını seven hayatında evlenmeden erkek elı bıle deymemiş insanlar zina yapma desın Allah ıcın .bir erkek ne kadar sevsede kendisini sakınan önemli değerlerini kolayca harcatmayan bir kız ister
cinsellik herşey değildir aranızda aşk varsa ister 3 yıl ister 5 yıl hiç farketmez beklersiniz... öncelikle hem dinimiz sonrada bizim manevi değerlerimiz bunu kesinlikle uygun görmez
lütfen bu gibi özel durumları basite indirgemeyelim taş yerinde ağırdır sevgiliniz sizi ne kadar çok sevsede bu gibi hassasiyetlere mutlaka dikkat eder... bana göre bekaret bir kızın en güzel takısıdır altından bile değerlidir ... lütfen ucuz olmayalım
inşallah pişman olmazsın diyerek başlamak istiyorum sözlerime
ne hale gelmiş dünyamız
bakirelik gibi tabularım yok demişsin
bir kadın sadece eşine saklayabilmeli kendini
ki kusura bakma sana bi hediye verilse düzgün paketli sağlam bi paketmi istersin yoksa hırpalanmış sağı solu yırtıkmış bi paketmi
inan çok üzüldüm yazdıklarını okurken
zina en büyük haramlardan günahlardan biri bırak bu yaşadıklarını göz göze gelmek bile haram
böyle bişeyler yaşamışşın ve 4-5 yıl var diyorsun bir imzayamı saklıyosun kendini daha yarın başına ne geleceğini bilmiyosun
şu an yazdıklarım sana ce bi çok kişiye ters gelecek belki ama
ben ahrette bu okuduklarımdan sorumlu olmamak için yazıyorum tövbe et ve çıktığın kişiyle helal dairesine gir biran önce
ve ne yaşayacaksan o zaman yaşa
kendine ne bu dünyada nede ahrete inanıyosan orası için yazık etme deim
bebiş sen erkek misin ki erkek bunu ister dıyorsun 3 sene çok uzun bir süre bu 1 . yeni tanışıp cınsellık yaşamayacak seven heryerde sever bırakmaz .bunu sakın unutma....ve en önemlısı başın kapalımı ? sen sevgılınle öpüşmuyormusun? ozaman sen başka dine mensupsun ki herşey serbest o iş günah.burda günah dıyecek bence sen degılsın.bunu untuma .Allahını seven hayatında evlenmeden erkek elı bıle deymemiş insanlar zina yapma desın Allah ıcın .
İşin dini boyutu çok hassas o sebeple tartışmaya açık ve forum kurallarına uygun olmadığı için sana bu konuda cevap vermeyeceğim... ayrıca siz bana erkek eli değmiş olduğumu nereden biliyorsunuzda bana bu şekilde bir ithamda bulunuyorsunuz haddinizi bilin!
Merhaba arkadaşlar,
Aslında tamamen kişisel ve çok özel olan bir konuyu burda paylaşma ihtiyacı duyuyorum.Çünkü beni ve erkek arkadaşımı tanımayan, yargılamadan yaklaşacak fikir verecek kişilere ihtiyacım var.
3 yıldır beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Üniversitenin ikinci yılında tanıştık, birlikte okuduk. Birlikte pek çok şey paylaştık.Birbirimizi çok seviyoruz. Özellikle klasik erkek profilinin aksine beni ne kadar sevdiğini daha ilk günden itibaren belli eden, bana çok ama çok değer veren, bakışlarında, dokunuşlarında bana karşı neler hissettiğini anlayabildiğim birisi o. Konuşmasak bile birbirmizin ne düşündüğünü anlayablen bir çiftiz, birbirimizi bir gün dahi görmesek özlüyoruz. Ailelerimiz de tanışıyor. Onun ailesi beni, benimkiler de onu çok seviyor. İnanılmaz bir uyumumuz var. Biz bu 3 yıllık ilişkimizde hiç beraber olmadık. Tam birliktelik dışında herşeyi yaşadık yüzeysel olarak, ancak tam birleşme yaşamadık. Beni hiçbir zaman hiçbir şey için zorlamaz, ne kadar istediğini ve beni çok çekici bulduğunu bilsem de, nedense ailem öğrendiği zaman yüzlerine bakamayacakmış gibi hissettiğim için tam anlamıyla ilşki yaşamaya sıcak bakmadım. Aslına bakarsanız bekaret konusunun tabu haline getirilmesini çok yanlış buluyorum. Bu kadar yıllık bir birliktelk, yaşadığımız şeyin gerçek olduğunu biliyorum. Bu dünyada adam gibi adam olan, dürüst, mert, ağır başlı, sessiz ,sakin, efendi bir sevgilim var ve birlikte olduktan sonra belki herşey daha güzel olacak. Aslında hiç de tutucu bir kız değilim. Sevgilimle bu zamana kadar okul gezlerine, tatillere gittik, beraber kaldık uyuduk. Hatta 3 ay boyunca Amerika'da ailelerimizden uzakta birlikte yaşadık. Ama nedense ben kendimi hiç hazır hissetmedim. Aramızda konuşulmayan bir sınır oldu hep. Herşeyi yaşadık ama iş o noktaya gelince durduk. Neden böyle hissediyorum bilmiyorum. Klasik Türk kızı korkusu belki de. Belki de evlendiğimiz zaman paylaşılmamış, özel bir şeyimiz kalsın istiyorum. Ama acaba yanlış mı yapıyorum?
O da ben de daha önce kmseyle birlikte olmadık. Ben 23 yaşındayım, erkek arkadaşım da 24. hadi beni geçtik, bir erkeğin 24 yaşına gelip de hiç cinsel birlikteliği olmadığını düşünün. Onun yaşamak istediğini biliyorum. Ama sadece benimle olmasını istiyor ve ömrünün sonuna kadar da beklemeye razı. E evlenin o zaman dediğiniz duyar gibiyimeKOnomik sebeplerden dolayı evlenmemize 3-4 yıl daha var. Henüz ikimiz de işe yeni girdik, çalışıp biriktirmek zorundayız. Evlenene kadar bekleyelim desem, olacağız 27 28 yaşında. E o zaman da cinsel problemlerimiz olmaz mı?
Açıkçası kafam çok karışık. Bir yandan onunla beraber olmayı çok istiyorum, diğer yandan da o klasik düşünceler aklmdan gitmiyor. Ya daha önce cinselliği yaşadık diye evliliğimiz monotonlaşırsa, ya-çok uzak birihtimal allah korusun ama- ayrılırsak ve ben kendmi suçlu hssedersem diye...Bizim gibi uzun süre sevgili kalmış, sevglyken cinselliği yaşamış ya da yaşamamış kişiler ne diyor acaba bu duruma? Bu gidişle 6-7 yıllık beraberlikten sonra evlenebileceğiz ancak. Sizce bu kadar süre birlkte olup cinslelik yaşamamak normal mi? İşin etik kısmı nedir?
nerdenmı bılıyorum? bu forumda en çok konu açan ınsanlardansınız.=) top 5 de sen varsın yani.gidipde araştırmacı gıbı eskı konularını bulmayacam ama dediğim gibi zina nın buyugu kucugu dını imanı olmaz . ya kendını hep sakıncaksın gene hep sakıncaksın.dinimizde saç ı açık gezmek de HARAM onun icin lütfen dini bütün insanlar dini katsın .lütfen.
Merhaba arkadaşlar,
nedense ailem öğrendiği zaman yüzlerine bakamayacakmış gibi hissettiğim için tam anlamıyla ilşki yaşamaya sıcak bakmadım.
Bu dünyada adam gibi adam olan, dürüst, mert, ağır başlı, sessiz ,sakin, efendi bir sevgilim var ve birlikte olduktan sonra belki herşey daha güzel olacak.
acaba benim yaptığım doğru mu, acaba evlenmeden sevişmese miydik diye sorduğumu hatırlamıyorumm kimseye. bu benim özel yaşantım ve sözüm ona bakire olmam, yanlış yolda olmam vs kmseyi ilgilendirmez. çok fazla namus bekçisi varmış gerçekten, benim tek istediğim kendi yaşadıklarınzdan yola çıkarak fikir vermenizdi. akıl vermeniz değil. allaha şükür yaşadığım hiçbir şeyden de pişman değilim. kafa karışıklığımın sebebini defalarca açıkladım. anlayamayan varsa dönsün ve tekrar okusun. ısrarla yargılamadan, mantıklı bir vbiçimde düşüncelernzi söyleyn dememe rağmen gülünç bir şekilde işin ne ahlaki boyutu kalmış ne de dini yönü. bu zamana kada ryaptıklarımın doğru olup olmadıı konusunda yorum yapmasını istemedim kimseden.
acaba benim yaptığım doğru mu, acaba evlenmeden sevişmese miydik diye sorduğumu hatırlamıyorumm kimseye. bu benim özel yaşantım ve sözüm ona bakire olmam, yanlış yolda olmam vs kmseyi ilgilendirmez. çok fazla namus bekçisi varmış gerçekten, benim tek istediğim kendi yaşadıklarınzdan yola çıkarak fikir vermenizdi. akıl vermeniz değil. allaha şükür yaşadığım hiçbir şeyden de pişman değilim. kafa karışıklığımın sebebini defalarca açıkladım. anlayamayan varsa dönsün ve tekrar okusun. ısrarla yargılamadan, mantıklı bir vbiçimde düşüncelernzi söyleyn dememe rağmen gülünç bir şekilde işin ne ahlaki boyutu kalmış ne de dini yönü. bu zamana kada ryaptıklarımın doğru olup olmadıı konusunda yorum yapmasını istemedim kimseden.
canım galiba yeni üye oldun sen.bu tarz yoruma açık yerlerde böyle hassas bir mevzuyu paylaşırsan gelebilecek yorumlara açık olman gerekir.senin namus vs. gibi tabuların olmayabilir ama ülkemizde bekaret önemli ve hassas bir mevzu.toplumun genel algısı ne doğrultuda bu önemli.kimse sana cinsellik yaşayamazsın yasak filan demez zaten ama sen milletin birtakım duygularını tahrik edecek ifadeler kullanırsan onlar da tepki gösterir.yani sözün özü bu tarz yerlerde açılan bu tarz konular hep tartışmayla bitmiştir,bence yorumları kaldıramayacaksan canım,hiç yıpratma kendini...
ben bu tip konuların açılmasını anlamsız buluyorum.. buradaki insanlar ne senin duygularını ne ilişkini nede karşındakinin kafasının içini bilir... madem yaşadıklarından pişman değilsin yaşayacaklarındanda olma.. buraya bir konu açılıyorsa belliki burada her kültür ve seviyeden insan var ve farklı sesler yorumlar çıkacak karşına.. eğer buradaki yorumları beğenmeyecek medniyet ve seviyede bir insansanda kusura bakma ama ozaman kimseye fikrini sormayacaktın bakacaktın keyfine.. anlayamadığım beklentin neydi?? buraya konuyu açacaktın 250 kadının birden girip biz yaptık sende yap oh süper demesimi :))) neyse geyiğe sarmadan şunu söylemek isterimki ben iki kişi arasındaki duygusal ve fiziksel yakınlıkların özellikle sizi birebir ve karakter anlamında tanımayan insanlar tarafından yorumlanmasına karşıyım... pardonda istediğin bir kek tarifi değilki.... madem adam anlattığın kadar harika kafan neden karışık... yani ısrarla söyleyeceğim kikızacaksan sorma, soracaksan kızma... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?