- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
evettt çoook mutluyummmben de canımm.
valla son sınav feci kötüydü de diğerleri orta şekerli gibi. artık bitse de sevdiceğime kavuşsam diye gün sayıyorum.
sizin kavuşma tarihiniz belli mi?
doğrudur valla bende bi iş bulabilsem kendime o kadar mutlu olucam ki tabi işe alışma süresinde zorluk çekicem ama napalımöyle deme tatlım ya, valla evde boş boş oturmayı çok özledim.
evettt çoook mutluyummmen geç 1 aya kadar buluşucaz dedi yeni işe başladı ya maaşını alınca gelicek ayy çok heyecanlıyım anlatamamm
doğrudur valla bende bi iş bulabilsem kendime o kadar mutlu olucam ki tabi işe alışma süresinde zorluk çekicem ama napalım
ayy hemde nasıl ama kıyafetim ayakkabım bile hazırr sonradan fikir değiştirmezsem şimdiden hepsini kafamda planladımmçok sevindiim. gözün aydınn canımşimdiden nasıl da heyecanı sarmıştır
ayy hemde nasıl ama kıyafetim ayakkabım bile hazırr sonradan fikir değiştirmezsem şimdiden hepsini kafamda planladımmgeçen yıl girdim kpssye pek iç açıcı bi puan alamadım 66 puan almıştım ama sevgilim girecek bana sende gir diyo ama hiç hazırlanmadım ki
seneye düşünebilirim bu sene sorunlarımızda var az cok konuşmuştuk biliyosundurhala geç sayılmaz bence canım. en olmadı şimdiden çalış, seneye girersin. bi bayan için devletten rahatı yok gerçekten.
Tahmin edebiliyorum hazırlıklarını canım
ne güzell çok şanslısınnkızlar ben bugun sevgilimleydim
seneye düşünebilirim bu sene sorunlarımızda var az cok konuşmuştuk biliyosunduranneme kot elbise diktirdim çok güzel olduu onu giyicem eğer kararsız kalırsam buraya koyarım hangisini giyeyim sizce diye
çok üzüldüm canım ya. Özel değilse sebebini sorsam:26:
sorma yaömrümüzün en güzel dönemlerini sınavlarla geçiriyoruz.:18:
hoşgeldin sedefcimm evet az kaldı çok şükürsemiramis çok sevindim sevdiceğinle buluşmana az kalmışbu arada kpss işini düşün bence de, zaten eylülde sanırım, daha çok vaktin var. geç değil
ammavelakin bence de çoğu kişi sınavlardan giremiyodur, vizeler aöf sınavları hepsi üstüste denk geldi
aylaklıktan sıkılmayı, film izlemeyi, kitap okumayı, nfs oynamayı özledim yaa
semiramis çok sevindim sevdiceğinle buluşmana az kalmışbu arada kpss işini düşün bence de, zaten eylülde sanırım, daha çok vaktin var. geç değil
ammavelakin bence de çoğu kişi sınavlardan giremiyodur, vizeler aöf sınavları hepsi üstüste denk geldi
aylaklıktan sıkılmayı, film izlemeyi, kitap okumayı, nfs oynamayı özledim yaa
sağol bebişimseneye kadar tüm sıkıntılarınız hallolur inşallah
Kıyafet mevzusu da çok mantıklı canım. karar veremezsen ekle, el birliğiyle yardımcı oluruz
Sevgilimin sınavlarımın bittiği gün bana bi sürprizi varmış. çok merak ediyorum. O yüzden haftaya sabahın köründeki sınava süslenip püslenip gitmem lazım
ben 21 yaşındayım cnm senyaşlar kaç? en küçüğünüz benim sanırım :)
ne güzell çok şanslısınnama bi sorun var gibi geldi koydugun ifadeden yanılıyorumdur umarım :26:
ben 21 yaşındayım cnm sen
91'liyim ben, sen kaç yaşındaydın?yaşlar kaç? en küçüğünüz benim sanırım :)
Kendide anlamadı niye ayrıldığını tatlım doal olarak bende anlayamadım size de nasıl anlatırım bilemiorum :ss benden daa iyisini bulabileceğini düşündü kie ayrıldı sanırım çünkü saçma sapan bi bahen öne sürmüştü