- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
sevindimm bunaa tartışmak çok kötü dmi yaa bi de soğuk olmak falan biz bi kaç saat küs gibi oluyoruz bazen çok üzülüyorummyok canım guzel guzel konustuk bı gece once nette tartısmıstık ama tatlıya baglandı gıbı
sağol bebişimayy ben bile merak ettim valla belki evlenme teklifidirrrr aramızda ilk sen alırsın belkidee
sağol tatlım!8 Canım :)) Bu arada qöZün aydınnn=) (qörüşücekmişsnz ya )
91'liyim ben, sen kaç yaşındaydın?
18'im cnm =)
kıyamamay yok canım. değildiryani inşallah değildir. sınav sonrası uykusuzluktan şiş gözlerle evlenme teklifi almamalıyımm
hoşbulduk canlarhoşgeldin sedefcimm evet az kaldı çok şükürkpssyi düşünücem ama büyük ihtimal seneye kalır olsun zaten daha evlenmeme çoook var 2-3 tane kpss görürüm o zamana kadar
ben 1991 doğumluyumyaşlar kaç? en küçüğünüz benim sanırım :)
hoşbulduk tatlımhoş geldin canım.
sorma yahu. bi de sabaha karşı uyuyup öğleden sonra kalkmayı özledim en çok(sevgilimden sonra en çok )
sağol tatlımsenin yaşlarındayken bi an önce yirmiyi geçeyim istiyodum ne değişecekse şimdi gene hiç büyümek istemiyorummm 21 yaşında olduguma hala inanamıyorum biliyo musun kendimi hala 17-18 yasında hissediyorumm
sağol tatlımsenin yaşlarındayken bi an önce yirmiyi geçeyim istiyodum ne değişecekse şimdi gene hiç büyümek istemiyorummm 21 yaşında olduguma hala inanamıyorum biliyo musun kendimi hala 17-18 yasında hissediyorumm
bana da diyolar onu ya hatta yazlıktayken kadın kuzenimle benim yaşıt oldugumuzu düşünüyomuş 16-17 falan sandım seni diyo sevgilime söyledim o da aynısını dedi yaşından küçük duruyosun dedi buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmıyorummaynen yaa. bi de ben yaşımı da göstermiyorum,herkes liseye mi gidiyosun diye soruyor. ama yaşımı göstermeyen fiziğim mi davranışlarım mı bilemiyorum
yazarım tabiki canım,eve gelir gelmez ilk işim o olur hattakıyamamhediye falan almış olabilir yazarsın artık bize
hoşbulduk canlarhıhı doğru diyosun, ya en azından şansını denersin, olmazsa kaybediceğin bişey yok, olursa kazanacağın şey çok bu arada canım benim aklıma bişey geldi, gerçi sen belki biliyosundur da yine de söliim dedim. üzerine herhangi bir mal mülk falan varsa, bundan baban yararlanabiliyo, çocuğun olana kadar.. aklında bulunsun tatlım
ben 1991 doğumluyum
hoşbulduk tatlımhaa evet onu unutmuşum, bi uykucu olarak bugün sınavım yoktu 12 de uyandım yok böyle bi duygu yaa.. oo eniştemizden süpriz var sınavlardan sonra çok iyi gelir valla
bana da diyolar onu ya hatta yazlıktayken kadın kuzenimle benim yaşıt oldugumuzu düşünüyomuş 16-17 falan sandım seni diyo sevgilime söyledim o da aynısını dedi yaşından küçük duruyosun dedi buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmıyorumm
bana da diyolar onu ya hatta yazlıktayken kadın kuzenimle benim yaşıt oldugumuzu düşünüyomuş 16-17 falan sandım seni diyo sevgilime söyledim o da aynısını dedi yaşından küçük duruyosun dedi buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmıyorumm
resim koyduktan sonra silmek yasak olmasaydı resmimi koyardım ama çalınır diye korkuyorummBizim aildekilerde öyle.. teyzm 26 yaşnda 18 gbi duruyo.. :) bnde öyle.. bnce sevn cnm büyük göstersen daha fena olur :)
evet ya çok güzel bi duygu olur emınım o yaşlarda küçük göstermekkkya bu 21 yaşındayken 16-17 göstermek pek hoşuma gitmiyor ama 30'lu 40'lı yaşlarda devam ederse kesinlikle sevinmeliyiz canım
''ondan sonra zaman durabilir ''biz de merakla bekliyoruz ammavelakincim
kızlar bana da hep küçük gösteriyosun diyolar yaa, yine ortak noktamız çıktı:13:
kuafördeyken falan hangi liseye gidiyosun diyolar
valla ben bir an önce 25 ime gelmek istiyorum, kısmetse o yaşda evlenicez, ondan sonra zaman durabilir
resim koyduktan sonra silmek yasak olmasaydı resmimi koyardım ama çalınır diye korkuyorumm
biz de merakla bekliyoruz ammavelakincim
kızlar bana da hep küçük gösteriyosun diyolar yaa, yine ortak noktamız çıktı:13:
kuafördeyken falan hangi liseye gidiyosun diyolar
valla ben bir an önce 25 ime gelmek istiyorum, kısmetse o yaşda evlenicez, ondan sonra zaman durabilir
benim bi halam varmış, o kendine ait ne varsa hepsini yeğenlerine bırakmış. ölünce bütün yeğenler paylarını alıyo, benim payımı da bil bakalım kim alıyo?semiramis kullanıcısından alıntı
hoşgeldin sedefcimm evet az kaldı çok şükürkpssyi düşünücem ama büyük ihtimal seneye kalır olsun zaten daha evlenmeme çoook var 2-3 tane kpss görürüm o zamana kadar
hoşbulduk canlarhıhı doğru diyosun, ya en azından şansını denersin, olmazsa kaybediceğin bişey yok, olursa kazanacağın şey çok bu arada canım benim aklıma bişey geldi, gerçi sen belki biliyosundur da yine de söliim dedim. üzerine herhangi bir mal mülk falan varsa, bundan baban yararlanabiliyo, çocuğun olana kadar.. aklında bulunsun tatlım
bilmiyodum bunu ama benim üzerime hiç bişey yok cnm eminim olsaydı öldüğüm anda gelir ne varsa alırdı