Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

!8 Canım :)) Bu arada qöZün aydınnn=) (qörüşücekmişsnz ya )
sağol tatlım :KK54: senin yaşlarındayken bi an önce yirmiyi geçeyim istiyodum ne değişecekse :KK1: şimdi gene hiç büyümek istemiyorummm 21 yaşında olduguma hala inanamıyorum biliyo musun kendimi hala 17-18 yasında hissediyorumm :KK52:

hoşgeldin sedefcimm evet az kaldı çok şükür :KK8: kpssyi düşünücem ama büyük ihtimal seneye kalır olsun zaten daha evlenmeme çoook var 2-3 tane kpss görürüm o zamana kadar :KK9:
hoşbulduk canlar :KK16: hıhı doğru diyosun, ya en azından şansını denersin, olmazsa kaybediceğin bişey yok, olursa kazanacağın şey çok :21: bu arada canım benim aklıma bişey geldi, gerçi sen belki biliyosundur da yine de söliim dedim. üzerine herhangi bir mal mülk falan varsa, bundan baban yararlanabiliyo, çocuğun olana kadar.. aklında bulunsun tatlım :KK34:
yaşlar kaç? en küçüğünüz benim sanırım :)
ben 1991 doğumluyum :KK3:
hoş geldin canım.
sorma yahu. bi de sabaha karşı uyuyup öğleden sonra kalkmayı özledim en çok :KK52: (sevgilimden sonra en çok:KK1:)
hoşbulduk tatlım :KK16: haa evet onu unutmuşum, bi uykucu olarak :KK53: bugün sınavım yoktu 12 de uyandım :KK52: yok böyle bi duygu yaa.. oo eniştemizden süpriz var :KK69: sınavlardan sonra çok iyi gelir valla :nazar:

sağol tatlım :KK54: senin yaşlarındayken bi an önce yirmiyi geçeyim istiyodum ne değişecekse :KK1: şimdi gene hiç büyümek istemiyorummm 21 yaşında olduguma hala inanamıyorum biliyo musun kendimi hala 17-18 yasında hissediyorumm :KK52:

aynen yaa. bi de ben yaşımı da göstermiyorum,herkes liseye mi gidiyosun diye soruyor. ama yaşımı göstermeyen fiziğim mi davranışlarım mı bilemiyorum:KK37:

:) bende büyümek istemiorum yaa kalaym hep 18'imde :p :)) zamn su gbi akıp gdyo ama :)

aynen yaa. bi de ben yaşımı da göstermiyorum,herkes liseye mi gidiyosun diye soruyor. ama yaşımı göstermeyen fiziğim mi davranışlarım mı bilemiyorum:KK37:
bana da diyolar onu ya hatta yazlıktayken kadın kuzenimle benim yaşıt oldugumuzu düşünüyomuş 16-17 falan sandım seni diyo sevgilime söyledim o da aynısını dedi yaşından küçük duruyosun dedi buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmıyorumm :KK53:

kıyamam :KK9: hediye falan almış olabilir yazarsın artık bize :KK8:
yazarım tabiki canım,eve gelir gelmez ilk işim o olur hatta :KK1:

hoşbulduk canlar :KK16: hıhı doğru diyosun, ya en azından şansını denersin, olmazsa kaybediceğin bişey yok, olursa kazanacağın şey çok :21: bu arada canım benim aklıma bişey geldi, gerçi sen belki biliyosundur da yine de söliim dedim. üzerine herhangi bir mal mülk falan varsa, bundan baban yararlanabiliyo, çocuğun olana kadar.. aklında bulunsun tatlım :KK34:

ben 1991 doğumluyum :KK3:

hoşbulduk tatlım :KK16: haa evet onu unutmuşum, bi uykucu olarak :KK53: bugün sınavım yoktu 12 de uyandım :KK52: yok böyle bi duygu yaa.. oo eniştemizden süpriz var :KK69: sınavlardan sonra çok iyi gelir valla :nazar:

valla o günün hayaliyle yaşıyorum desem yeridir, sınavlar için iyi motivasyon oldu gerçekten. ben çok meraklıyım gerçi. haftaya kadar bekleyemez öğrenirim gibime geliyor.:KK1:
paylaşırım sizinle :KK16:

bana da diyolar onu ya hatta yazlıktayken kadın kuzenimle benim yaşıt oldugumuzu düşünüyomuş 16-17 falan sandım seni diyo sevgilime söyledim o da aynısını dedi yaşından küçük duruyosun dedi buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmıyorumm :KK53:

Bizim aildekilerde öyle.. teyzm 26 yaşnda 18 gbi duruyo.. :) bnde öyle.. bnce sevn cnm büyük göstersen daha fena olur :)

quote_icon.png
semiramis kullanıcısından alıntı
hoşgeldin sedefcimm evet az kaldı çok şükür :KK8: kpssyi düşünücem ama büyük ihtimal seneye kalır olsun zaten daha evlenmeme çoook var 2-3 tane kpss görürüm o zamana kadar :KK9:

bilmiyodum bunu ama benim üzerime hiç bişey yok cnm eminim olsaydı öldüğüm anda gelir ne varsa alırdı :KK31:

ya bu 21 yaşındayken 16-17 göstermek pek hoşuma gitmiyor ama 30'lu 40'lı yaşlarda devam ederse kesinlikle sevinmeliyiz canım :KK9:

Son düzenleme:
biz de merakla bekliyoruz ammavelakincim :KK31:
kızlar bana da hep küçük gösteriyosun diyolar yaa, yine ortak noktamız çıktı :KK9: :13:
kuafördeyken falan hangi liseye gidiyosun diyolar :KK9:
valla ben bir an önce 25 ime gelmek istiyorum, kısmetse o yaşda evlenicez, ondan sonra zaman durabilir :kk77:

kızlar bana da hep küçük gösteriyosun diyolar yaa, yine ortak noktamız çıktı :KK9: :13:
valla ben bir an önce 25 ime gelmek istiyorum, kısmetse o yaşda evlenicez, ondan sonra zaman durabilir :kk77:
''ondan sonra zaman durabilir '' :KK9: cok güldüm buna :KK1:

evet aynen canım. geçen sene kitap fuarında adam 16 yaş grubu kitaplarından tavsiye etmişti.
Ben de kısmetse 25 yaşında olacağım evlendiğimizde :KK69: (25'i geçmez umarım :KK12:)

quote_icon.png
semiramis kullanıcısından alıntı

bilmiyodum bunu ama benim üzerime hiç bişey yok cnm eminim olsaydı öldüğüm anda gelir ne varsa alırdı :KK31:
benim bi halam varmış, o kendine ait ne varsa hepsini yeğenlerine bırakmış. ölünce bütün yeğenler paylarını alıyo, benim payımı da bil bakalım kim alıyo? :KK9: gülüyorum artık.. mesela yarın öbürgün evlendiğinde eviniz kendinize ait olursa, tapusu eşinin üzerine olsa bile allah korusun sana bişey olduğunda ondan da yararlanabiliyo canım. ama şöyle bişey var, mirastan reddedebiliyosun, o zaman ne o senden alabiliyo, ne sen ondan..

X