- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
evet aynen canım. geçen sene kitap fuarında adam 16 yaş grubu kitaplarından tavsiye etmişti.
Ben de kısmetse 25 yaşında olacağım evlendiğimizde(25'i geçmez umarım )
kötüymüş ya o bana babalık yapmasın benim malımdan alsın babalıktanda reddedicem aslında ama uğraşmak istemiyorum zaten evlenicem yakında soyadımda değişecekbenim bi halam varmış, o kendine ait ne varsa hepsini yeğenlerine bırakmış. ölünce bütün yeğenler paylarını alıyo, benim payımı da bil bakalım kim alıyo?gülüyorum artık.. mesela yarın öbürgün evlendiğinde eviniz kendinize ait olursa, tapusu eşinin üzerine olsa bile allah korusun sana bişey olduğunda ondan da yararlanabiliyo canım. ama şöyle bişey var, mirastan reddedebiliyosun, o zaman ne o senden alabiliyo, ne sen ondan..
inş geçmez canım.. en kötü ihtimal 26 da kesin evleniriz herhalde yaa :103:
ben balık burcuyum aşkımda kova burcu pek uyumlu yazmıyo bizimkisi ama kalplerimiz uydu napalımKızlar burcunuz ne? hatta sevgililerinizinkini de yazın da bi uyum grafiği çıkaralım
ben burç konularında çok meraklıyım da
Kızlar burcunuz ne? hatta sevgililerinkini de yazın da bi uyum grafiği çıkaralım
Kızlar burcunuz ne? hatta sevgililerinizinkini de yazın da bi uyum grafiği çıkaralım
ay ben bayılırım japonlara yaaa keşke benide benzetselerr keşke japon gibi olsaydımm sevin bence çok tatlı oluyolarrKızlar ben de minyon tipliyim. Beni görenler hep aaaaaaaaaa ben seni 15 yaşında sandııım diyor (19 yaşımdayım). Üniversiteli olduğuma inanmıyor ben seni ortaokula gidiyo sandım diyenler de oluyor. Ya bir de beni gören Türk müsün diye soruyorKorelilere benziyor muşum.. Ailem de hep biz seni japonlardan çaldık diyor uff yaa nedir bu çektiğim
Kızlar burcunuz ne? hatta sevgililerinizinkini de yazın da bi uyum grafiği çıkaralım
ay ben bayılırım japonlara yaaa keşke benide benzetselerr keşke japon gibi olsaydımm sevin bence çok tatlı oluyolarr
ay ben bayılırım japonlara yaaa keşke benide benzetselerr keşke japon gibi olsaydımm sevin bence çok tatlı oluyolarr
kötüymüş ya o bana babalık yapmasın benim malımdan alsın babalıktanda reddedicem aslında ama uğraşmak istemiyorum zaten evlenicem yakında soyadımda değişecekeşimin üzerine olunca alabilir mi ki ya gerçi evlenince edinilen tüm mallar ortak dmi o yüzden alabiliyo:26:
özendiriyosunuz beni ama kızlar yaa bende benzemek istiyorummmmHey biri japon mu dedi :)))) beni de benzetrler gözlerm çekik.. ybncılara benziosn flan derlerD
önemli olan da o zaten canım. ben burçlara az çok inanırım ama her insana uymayacağı da bi gerçek. çok duygusalsın sen o zamannben balık burcuyum aşkımda kova burcu pek uyumlu yazmıyo bizimkisi ama kalplerimiz uydu napalım
aaa hemen söylüyorum
ben ikizler, o boğa
ben de çok meraklıyımdır ama hiç anlamam.. sadece şunu diyebilirim. ben çok değişken biriyimdir, çok mutluyken durup dururken sinir katsayım yükselebiliro da aşırı sabırlıdır. peygamber sabrı vardır valla ben de bu sefer o susuyo diye daha çok sinirlenirim
Heyy miras konuları filan.. Aranızda hukuk öğrencisi var :)
eminim bende arayıp beni evlatlıktan reddet desem benzer şeyleri söyler ben onu gerçekte olmasada yüreğimde zaten babalıktan reddettimaynen öyle canım, ya ben de babalıktan reddedicektim, ama onun da beni evlatlıktan reddetmesi gerekiyomuş, hatta öyle olunca üvey babam beni üstüne alıcaktı. ama neymiş, evladıymışım, işleri var diye görmüyomuş. sayesinde red de edemedim yani
özendiriyosunuz beni ama kızlar yaa bende benzemek istiyorummmmkısmetse hamile kaldıgımda güzel bi japon kız resmine bakmayı düşünüyorum annem kızıyo ama banane bakıcam
hemde ne duygusall çok alıngann çok kırılganım benn herşeye ağlayabilirim.. bi gün söylemesi ayıp annem dolma yapmıştı içinden taş çıktı bana oturdum ağladım bütün aksamönemli olan da o zaten canım. ben burçlara az çok inanırım ama her insana uymayacağı da bi gerçek. çok duygusalsın sen o zamann
ben de terazi burcuyum,yükselen burcum da ikizler. iki dengesiz burç bi insanda toplanınca ben gibi multi-dengesiz bi insan çıkıyor ortayasöylediklerinin aynısı bende var canım.çok değişken ve de kararsızım. bir anım bir anımı tutmaz
Sevgilim de ikizler. bi insan bu kadar dengeli,anlayışlı ve de sabırlı olamaz. hele benim gibi dengesiz bi insanın sevgilisiykenbirbirimizi dengeliyoruz işte...
Allah kaderimizi uyumlu olduğumuz kişiye göre yazıyor demekki