Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar burcunuz ne? hatta sevgililerinizinkini de yazın da bi uyum grafiği çıkaralım
ben burç konularında çok meraklıyım da

Son düzenleme:
kötüymüş ya o bana babalık yapmasın benim malımdan alsın babalıktanda reddedicem aslında ama uğraşmak istemiyorum zaten evlenicem yakında soyadımda değişecek eşimin üzerine olunca alabilir mi ki ya gerçi evlenince edinilen tüm mallar ortak dmi o yüzden alabiliyo:26:

Kızlar ben de minyon tipliyim. Beni görenler hep aaaaaaaaaa ben seni 15 yaşında sandııım diyor (19 yaşımdayım). Üniversiteli olduğuma inanmıyor ben seni ortaokula gidiyo sandım diyenler de oluyor. Ya bir de beni gören Türk müsün diye soruyor Korelilere benziyor muşum.. Ailem de hep biz seni japonlardan çaldık diyor uff yaa nedir bu çektiğim

Kızlar burcunuz ne? hatta sevgililerinkini de yazın da bi uyum grafiği çıkaralım
ben burç konularında çok meraklıyım da

aaa hemen söylüyorum
ben ikizler, o boğa
ben de çok meraklıyımdır ama hiç anlamam.. sadece şunu diyebilirim. ben çok değişken biriyimdir, çok mutluyken durup dururken sinir katsayım yükselebilir o da aşırı sabırlıdır. peygamber sabrı vardır valla ben de bu sefer o susuyo diye daha çok sinirlenirim

ay ben bayılırım japonlara yaaa keşke benide benzetselerr keşke japon gibi olsaydımm sevin bence çok tatlı oluyolarr

ay ben bayılırım japonlara yaaa keşke benide benzetselerr keşke japon gibi olsaydımm sevin bence çok tatlı oluyolarr

Erkek arkadaşım japon animnelerine bayılırmışş ben de japonlara benzediğim için benden çok hoşlanmış gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum :)

aynen öyle canım, ya ben de babalıktan reddedicektim, ama onun da beni evlatlıktan reddetmesi gerekiyomuş, hatta öyle olunca üvey babam beni üstüne alıcaktı. ama neymiş, evladıymışım, işleri var diye görmüyomuş. sayesinde red de edemedim yani

Hey biri japon mu dedi :)))) beni de benzetrler gözlerm çekik.. ybncılara benziosn flan derler D
özendiriyosunuz beni ama kızlar yaa bende benzemek istiyorummmm kısmetse hamile kaldıgımda güzel bi japon kız resmine bakmayı düşünüyorum annem kızıyo ama banane bakıcam

ben balık burcuyum aşkımda kova burcu pek uyumlu yazmıyo bizimkisi ama kalplerimiz uydu napalım
önemli olan da o zaten canım. ben burçlara az çok inanırım ama her insana uymayacağı da bi gerçek. çok duygusalsın sen o zamann

ben de terazi burcuyum,yükselen burcum da ikizler. iki dengesiz burç bi insanda toplanınca ben gibi multi-dengesiz bi insan çıkıyor ortaya söylediklerinin aynısı bende var canım.çok değişken ve de kararsızım. bir anım bir anımı tutmaz
Sevgilim de ikizler. bi insan bu kadar dengeli,anlayışlı ve de sabırlı olamaz. hele benim gibi dengesiz bi insanın sevgilisiyken birbirimizi dengeliyoruz işte...
Allah kaderimizi uyumlu olduğumuz kişiye göre yazıyor demekki

eminim bende arayıp beni evlatlıktan reddet desem benzer şeyleri söyler ben onu gerçekte olmasada yüreğimde zaten babalıktan reddettim valla onlara baba bile demek komiğime gidiyo biliyo musun

özendiriyosunuz beni ama kızlar yaa bende benzemek istiyorummmm kısmetse hamile kaldıgımda güzel bi japon kız resmine bakmayı düşünüyorum annem kızıyo ama banane bakıcam

:) eşin benziosa ihtml var :) bnm yeğenm bnzio kız bide saçlar uzun gözler çekik Allahm ymk istiorm :) Japon bebeklere bayılıorm .D

hemde ne duygusall çok alıngann çok kırılganım benn herşeye ağlayabilirim.. bi gün söylemesi ayıp annem dolma yapmıştı içinden taş çıktı bana oturdum ağladım bütün aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…