Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aahh ahh evet şöyle bir sürü abur cubur alırdık marketten, eve gelir kusana kadar yerdik
vallahi benimde 4.5 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti malesef keşke yine onunla olsamda evlenmesek beterin beteri var kızlar
üzüldüm canım belli ki hala seviyosun.. inş hakkınızda hayırlısı olur. peki barışma ihtimali yok mu?
evettttttttt ahh sınavlar ahh...
şu sınavlar ve onlara olan çalşma süresi of of yaaaa yarın da 4sınav var çalışmaktan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz......
çalışma süreci daha çok bunaltıyo, sınava girdiğimde ''oh be bu da bitiyo '' diye seviniyorum ben.

Selam kızlar bugunku sınavıma çalışmak yerine sevgilimle buluştum sınava çalışamadım ve kötü geçti :) Pişman mıyım? Aslaaaa :)

Selam kızlar bugunku sınavıma çalışmak yerine sevgilimle buluştum sınava çalışamadım ve kötü geçti :) Pişman mıyım? Aslaaaa :)

en iyisini yapmışsın, ben sınava çalışmak için buluşmadım ama sonuç yine kötü geçen bir sınav :18:

merhaba canım.
bence çoğu kişi sınav döneminde,ondan böyle. en azından ben o yüzden giremiyorum peki.
1-2 haftaya eskisinden daha kalabalık olur buralar.
mrb tatlm haklısn düşünemedim o durumu ben seni gördüğüme sevindim nasıl gidiyo sınavların

mrb tatlm haklısn düşünemedim o durumu ben seni gördüğüme sevindim nasıl gidiyo sınavların

ben de canımm.
valla son sınav feci kötüydü de diğerleri orta şekerli gibi. artık bitse de sevdiceğime kavuşsam diye gün sayıyorum.
sizin kavuşma tarihiniz belli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…