- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
aynen buluşucaz yakında bol bol öpücez o beni ben onuyanlız smile de erkek kızı opuyor artık senle sevgilin olsun onlarda
aynen buluşucaz yakında bol bol öpücez o beni ben onuçok heyecanlıyımmm 2 yıldır her buluşmamızda hep heyecanlanıyorumm
Amin tatlım buluşmada doyamasakta evlendiğimiz zaman doyucaz nasipsetabi cnm heyecan olmazmı hicinsallah o gun size cabucak degilde upuzuuuuuuuuuuun gecerde doyarsınız birbirinize
aynen valla ayrı şehirlerde olupta ayrılan çiftler çok fazla her zaman buluşamıyosun hep arada özlem oluyokendi aranızda mı sözlüsünüz cnm ?
yoo aileler arasında bu ayın sonunda nişanımız olacak inşallah
sevindim cnm keşke bizimde en kısa zamanda nişanımız olsaydıı ama daha varr kıyafetin falan belli miyoo aileler arasında bu ayın sonunda nişanımız olacak inşallah
Kızlar sonunda evime gelebildim
Bugünkü sınavım iğğğrenç geçti. Hayatımın en kötü sınavı bile diyebilirim. Moralim çok bozuk ya
Sevgilimi de çok özledim. Yarın sınavları olduğu için bugün görüşmek istemedim. haftaya yine benim sınavlarım yüzünden görüşemeyeceğiz, o da fırsattan istifade sınavlarım bitene kadar ailesinin yanına gidecek izmite. Birbirimize bu kadar yakınken görüşememek çok kötü.
Bitsin artık şu okulll
bence de bitsinnn
sınavlar aramıza giriyo yaa, bıktımmm
neyse canım çoğu bitti azı kaldı, bugünkü sınavın için de üzülme, daha bunun finali var..
benimki de az önce sınavdan çıktı geliyo yolda, ama haftaya salı gidicek,onun haftaya cumaya kadar sınavları var. benim de bu salı bitiyo
off yaktın bizi okul
çok üzüldüm canım ya. Özel değilse sebebini sorsam:26:vallahi benimde 4.5 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti malesef keşke yine onunla olsamda evlenmesek beterin beteri var kızlar
sorma yaevettttttttt ahh sınavlar ahh...
şu sınavlar ve onlara olan çalşma süresi of of yaaaa yarın da 4sınav var çalışmaktan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz......
Kızlar sonunda evime gelebildim
Bugünkü sınavım iğğğrenç geçti. Hayatımın en kötü sınavı bile diyebilirim. Moralim çok bozuk ya
Sevgilimi de çok özledim. Yarın sınavları olduğu için bugün görüşmek istemedim. haftaya yine benim sınavlarım yüzünden görüşemeyeceğiz, o da fırsattan istifade sınavlarım bitene kadar ailesinin yanına gidecek izmite. Birbirimize bu kadar yakınken görüşememek çok kötü.
Bitsin artık şu okulll
inşallah finallerde düzeltirsin tatlım benimde yarın sınavım var ahh ahhh matematiği ne yapacağım ben ....
sağol canım inşallah sayısallar da iyi geçer....:26:
hemen karamsar olma canım yaa.. finallere daha çok çalışırsan üstesinden gelirsin..
evet tatlım açık öğretim sınavlarım var.
benim sevgilim de girecek açıköğretim sınavlarına yarın. Normal okulu yetmiyor gibi bi de bu çıktı başımıza
Canım matematik çok zor değil aslında ama biraz sabır işi. Anladıkça çorap söküğü gibi gelir diğer konular da. Halledersin inşallah hepsi güzel geçer.
benim sevgilim de girecek açıköğretim sınavlarına yarın. Normal okulu yetmiyor gibi bi de bu çıktı başımıza
Canım matematik çok zor değil aslında ama biraz sabır işi. Anladıkça çorap söküğü gibi gelir diğer konular da. Halledersin inşallah hepsi güzel geçer.
inşallah sevgilininde iyi geçer canım sınavları.