Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar sonunda evime gelebildim
Bugünkü sınavım iğğğrenç geçti. Hayatımın en kötü sınavı bile diyebilirim. Moralim çok bozuk ya
Sevgilimi de çok özledim. Yarın sınavları olduğu için bugün görüşmek istemedim. haftaya yine benim sınavlarım yüzünden görüşemeyeceğiz, o da fırsattan istifade sınavlarım bitene kadar ailesinin yanına gidecek izmite. Birbirimize bu kadar yakınken görüşememek çok kötü.
Bitsin artık şu okulll

bence de bitsinnn
sınavlar aramıza giriyo yaa, bıktımmm
neyse canım çoğu bitti azı kaldı, bugünkü sınavın için de üzülme, daha bunun finali var..
benimki de az önce sınavdan çıktı geliyo yolda, ama haftaya salı gidicek, onun haftaya cumaya kadar sınavları var. benim de bu salı bitiyo
off yaktın bizi okul

aynenn canım yaaa, sınavlar başlayalı 5 gün oldu ama bana 1 asır olmuş gibi geliyor. o kadar sıkıldım artık
Şu an sevdiceklerimizle marketten alışverişimizi yapıp evimize gidiyor olsaydık ne güzel olurdu.

vallahi benimde 4.5 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti malesef keşke yine onunla olsamda evlenmesek beterin beteri var kızlar

evettttttttt ahh sınavlar ahh...
şu sınavlar ve onlara olan çalşma süresi of of yaaaa yarın da 4sınav var çalışmaktan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz......

vallahi benimde 4.5 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti malesef keşke yine onunla olsamda evlenmesek beterin beteri var kızlar
çok üzüldüm canım ya. Özel değilse sebebini sorsam:26:

evettttttttt ahh sınavlar ahh...
şu sınavlar ve onlara olan çalşma süresi of of yaaaa yarın da 4sınav var çalışmaktan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz......
sorma ya ömrümüzün en güzel dönemlerini sınavlarla geçiriyoruz.:18:

inşallah finallerde düzeltirsin tatlım benimde yarın sınavım var ahh ahhh matematiği ne yapacağım ben ....

inşallah finallerde düzeltirsin tatlım benimde yarın sınavım var ahh ahhh matematiği ne yapacağım ben ....

inşallah ya. daha vizeler bitmeden bu gidişle finallerde ne yapacağım korkusu sardı zaten
Açıköğretim sınavı mı canım? İnşallah çok güzel geçer sınavların.

sağol canım inşallah sayısallar da iyi geçer....:26:
hemen karamsar olma canım yaa.. finallere daha çok çalışırsan üstesinden gelirsin..
evet tatlım açık öğretim sınavlarım var.

sağol canım inşallah sayısallar da iyi geçer....:26:
hemen karamsar olma canım yaa.. finallere daha çok çalışırsan üstesinden gelirsin..
evet tatlım açık öğretim sınavlarım var.

benim sevgilim de girecek açıköğretim sınavlarına yarın. Normal okulu yetmiyor gibi bi de bu çıktı başımıza
Canım matematik çok zor değil aslında ama biraz sabır işi. Anladıkça çorap söküğü gibi gelir diğer konular da. Halledersin inşallah hepsi güzel geçer.

aynen canım benimki de bide açıktan okuyor bir daha hem ben hemde o girecek...
ben de hallederim inşallah testlerde iyi de sınav da da rahat olacağım çünkü ygs değil ya demi

inşallah sevgilininde iyi geçer canım sınavları.

amin inşallah allah herkesin yardımcısı olsun..
bende çıkıyorum canım test çözeceğim...
herkese iyi sohbetler hayırlı akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…