Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynenn canım yaaa, sınavlar başlayalı 5 gün oldu ama bana 1 asır olmuş gibi geliyor. o kadar sıkıldım artık :KK14:
Şu an sevdiceklerimizle marketten alışverişimizi yapıp evimize gidiyor olsaydık ne güzel olurdu. :KK31:
aahh ahh :KK31: evet şöyle bir sürü abur cubur alırdık marketten, eve gelir kusana kadar yerdik :KK52:
vallahi benimde 4.5 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti malesef keşke yine onunla olsamda evlenmesek beterin beteri var kızlar :KK43:
üzüldüm canım :KK50: belli ki hala seviyosun.. inş hakkınızda hayırlısı olur. peki barışma ihtimali yok mu?
evettttttttt ahh sınavlar ahh...:KK52:
şu sınavlar ve onlara olan çalşma süresi of of yaaaa yarın da 4sınav var çalışmaktan birbirimizin yüzüne bakmıyoruz......
çalışma süreci daha çok bunaltıyo, sınava girdiğimde ''oh be bu da bitiyo :KK1:'' diye seviniyorum ben.

Selam kızlar bugunku sınavıma çalışmak yerine sevgilimle buluştum sınava çalışamadım ve kötü geçti :) Pişman mıyım? Aslaaaa :)

Selam kızlar bugunku sınavıma çalışmak yerine sevgilimle buluştum sınava çalışamadım ve kötü geçti :) Pişman mıyım? Aslaaaa :)

en iyisini yapmışsın, ben sınava çalışmak için buluşmadım ama sonuç yine kötü geçen bir sınav :18:

merhaba canım.:KK16:
bence çoğu kişi sınav döneminde,ondan böyle. en azından ben o yüzden giremiyorum peki.
1-2 haftaya eskisinden daha kalabalık olur buralar.:KK34:
mrb tatlm haklısn düşünemedim o durumu ben :KK31:seni gördüğüme sevindim nasıl gidiyo sınavların :KK34:

mrb tatlm haklısn düşünemedim o durumu ben :KK31:seni gördüğüme sevindim nasıl gidiyo sınavların :KK34:

ben de canımm. :KK19:
valla son sınav feci kötüydü de diğerleri orta şekerli gibi. artık bitse de sevdiceğime kavuşsam diye gün sayıyorum.:KK55:
sizin kavuşma tarihiniz belli mi :KK31:?

X