- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.081
Evett hemde nasıll :) Ama kayınvalideciğim benım ördüğüme inanmamıştııı fatihe bunları başkası örmüş farklı falan demişş yemınler etmiştimmm inandılar mı bılmıyorum
haha canım boy 195 tabı.yaw bılmıyom artık yawas mı deıl mı spor yapsın oda napıyım saglık acısından vermesı lazım tabı
haroşa ssss gibi dalga dalga olur kız senın kı düz v oluyosa
Oha boyu süperrrrr
senin boyun kaç ?
sizin cocuklarınız uzun boylu olur he ne güzel :)
biz kısayız anam
ben 1.60 sevgilim 1.77 =)
kızlar ben geldimmm. kaç gündür yazamadım size.
evin tutulmuş hürremcim hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah.
semiramis geçmiş olsun canım kayınpederin nasıl oldu ?
bu aradaa benimde sevgilim geldiii çok mutluyumm . dün sarma sardım götürdüm. ay çok özlemişim yaaa. elim ayağım titredi görünce. annesi o ve ben masada yemek yiyoduk elim titreyince çatal fırladı elimden kucağıma düştüyakalıyım derken elime girdi bi kanadı bi kanadı rezil oldum
boyu süper mı abartı mı bılemıyorum canım yaaa psıkolojım bozuluyo yanında.bn 165 im topuklu felan gıyınce bayagı uzun oıluyom ama o asırı uzun topukklu bıle yetmıyo
bu aradaa benimde sevgilim geldiii çok mutluyumm . dün sarma sardım götürdüm. ay çok özlemişim yaaa. elim ayağım titredi görünce. annesi o ve ben masada yemek yiyoduk elim titreyince çatal fırladı elimden kucağıma düştüyakalıyım derken elime girdi bi kanadı bi kanadı rezil oldum
oo sen kısaymışsın canım meyse hiç değilse benim gibi 1.60 değilsin
benim 2.03 boyunda arkadaşım var nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum
ben o arkadaşımın göbeğine geliyorum
tatlım hoşgeldın saolasın..yarın temızlık var.. sana da gozun aydın dıyım ne guzel kavuısmussunn..sevındım canım
anammm anasıda ne fena gııı dediğine de bak yemin ettirmişler bi de pazardan alıp verecek halin yok yaa
kolay gelsin hayatımm. ay ne tatlı telaşlar yaa.
bizdede daha fol yok fos yok dün sevgilimle ev baktık öyle uzaktan. aaah aah
gözün aydın canım ALLAH bir daha ayırmasın İNŞALLAH AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?