- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.101
Ben kızımı manken yapıcammmben 175 babası 188 ortalama 180 civarı bişey olurrr hamileykende adriana limanın fotolarına bakıcam
![]()
aç benım resımlerıme bak ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızımı manken yapıcammmben 175 babası 188 ortalama 180 civarı bişey olurrr hamileykende adriana limanın fotolarına bakıcam
![]()
ooo hoşgeldinnnn canımm :) sorma buaksam akciğer kanseri oldugunu öğrendik ama iyi olacak Allahın izniyle hemen umudu kesmek olmaz olumlu düşünmeliyiz..maşallah sarmalar sarılmış hani bize yok muuu![]()
öyle geldi heraldee canım yok pazardan aldığımı değil başkasının ördüğünü düşünmüşş kendi güzel ellerimle ördüm vallaha:))
aç benım resımlerıme bak ayol![]()
canım hiç üzülmeyin. benim dayım 40 kilo adamdı ömrü boyunca. o zayıf bünyesiyle yendi akciğer kanserini valla. moralinizi bozmayın. Allah şifa versin hayatımm.
bi gün ortada bi yerde buluşursak sizede sararım canımmolmadı kargoya yollıyım
tekrardan öptm kızlar. kendinize iyi bakın.
oooo pek guzel oluyo canım elıne saglıköreriz tabi biz çok becerikliyiz değil mi
kızlar ördüğüm atkının resmi nasıl örüyorum sizce
![]()
öreriz tabi biz çok becerikliyiz değil mi
kızlar ördüğüm atkının resmi nasıl örüyorum sizce
![]()
oooo pek guzel oluyo canım elıne saglık
aa valla cok düzgün örmüşsünn maşallah eline koluna sağlık :) ama farklı örgülerimiz benım vvv şeklinde iniyodu :) süper olmus ama :)
Benım ördüğüm örnek buna benzıyodu ama örgüleri daha sıktı araştırınca benzer model buldum :) Eki Görüntüle 609848
Benım ördüğüm örnek buna benzıyodu ama örgüleri daha sıktı araştırınca benzer model buldum :) Eki Görüntüle 609848
sac orgusu canm bu bnm ordugum sueterede boyle sac orgusu koydum yakalarına etek uclarına felan
hm senin ki baya çetrefilliymiş o zaman canım benim ki kolay ama işte sürekli aynı olunca üremiyor atkı
ahh aşk görüyormusun neler yaptırıyor bana şimdiye ben bundan sıkılıp bir kenara atmıştım ama sevdiceğümün ki olunca elimden bırakmıyorum![]()
evet zorduu ama canım yaa el kemiklerimin sızlamasından uyuyamadığımı bilirimmm :)) sabah aksam elimdeydii bende taktım mı takıyorum bişeyeesen uğraşırsın sabah aksam sonra kaybeder nerde oldugunu bilmez benımkine dedım takıyo musun diye bulamıyorum ki bitanem nerde oldugunu diyooo tatlı odunum benım :))
offf ya inşallah benim öküz öyle bişi yapmaz gerçekten ağlarım yani o kadar çok çaba verdim ki kaybederse oturup ağlarım ama![]()
inşallah balım :) ben kızamıyorumda taşındılar başka bi eve o yüzden o kargaşada kaybettım evdedir ama nerdedir bilmiyorum dedi ahh ahh :)
senin ki ne tepki vermişti ördüğünde sevindi mi bari ve hala giyiyor mu ördüğün kazağı
tekrar örsene sende
doğum gününde mi örmüştün sen
bekledgım sevıncı goremedım bıraz dar olmustu ustunde bn gormedım ama gıydıgını soyluyor:))
kızlar bn erken kalkıcam kacayım opuldunuz okişş