• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ooo hoşgeldinnnn canımm :) sorma buaksam akciğer kanseri oldugunu öğrendik ama iyi olacak Allahın izniyle hemen umudu kesmek olmaz olumlu düşünmeliyiz..maşallah sarmalar sarılmış hani bize yok muuu :56:

canım hiç üzülmeyin. benim dayım 40 kilo adamdı ömrü boyunca. o zayıf bünyesiyle yendi akciğer kanserini valla. moralinizi bozmayın. Allah şifa versin hayatımm.

bi gün ortada bi yerde buluşursak sizede sararım canımm :1: olmadı kargoya yollıyım :52:

tekrardan öptm kızlar. kendinize iyi bakın.

öyle geldi heraldee canım yok pazardan aldığımı değil başkasının ördüğünü düşünmüşş kendi güzel ellerimle ördüm vallaha :12::))

öreriz tabi biz çok becerikliyiz değil mi
kızlar ördüğüm atkının resmi nasıl örüyorum sizce:1:
rgI4.jpg

canım hiç üzülmeyin. benim dayım 40 kilo adamdı ömrü boyunca. o zayıf bünyesiyle yendi akciğer kanserini valla. moralinizi bozmayın. Allah şifa versin hayatımm.

bi gün ortada bi yerde buluşursak sizede sararım canımm :1: olmadı kargoya yollıyım :52:

tekrardan öptm kızlar. kendinize iyi bakın.

ayy inşallah yaaa içimi ferahlattınn :) tmm canımm öptüm görüşmek üzere :)

aa valla cok düzgün örmüşsünn maşallah eline koluna sağlık :) ama farklı örgülerimiz benım vvv şeklinde iniyodu :) süper olmus ama :)

benimkide vvvv şeklinde iniyor kız resimde belli olmamış oalbilir ama
sağol canım taksın irkekkim varya o kadar emek verdim ki buna anlatamam yani o kadar uğraştım bi kıymetni bilmesin kafasını kırarım:57:

Benım ördüğüm örnek buna benzıyodu ama örgüleri daha sıktı araştırınca benzer model buldum :) $erkekatkimodelleri9.webp

Benım ördüğüm örnek buna benzıyodu ama örgüleri daha sıktı araştırınca benzer model buldum :) Eki Görüntüle 609848

hm senin ki baya çetrefilliymiş o zaman canım benim ki kolay ama işte sürekli aynı olunca üremiyor atkı
ahh aşk görüyormusun neler yaptırıyor bana şimdiye ben bundan sıkılıp bir kenara atmıştım ama sevdiceğümün ki olunca elimden bırakmıyorum:1:

hm senin ki baya çetrefilliymiş o zaman canım benim ki kolay ama işte sürekli aynı olunca üremiyor atkı
ahh aşk görüyormusun neler yaptırıyor bana şimdiye ben bundan sıkılıp bir kenara atmıştım ama sevdiceğümün ki olunca elimden bırakmıyorum:1:

evet zorduu ama canım yaa el kemiklerimin sızlamasından uyuyamadığımı bilirimmm :)) sabah aksam elimdeydii bende taktım mı takıyorum bişeyee :D sen uğraşırsın sabah aksam sonra kaybeder nerde oldugunu bilmez benımkine dedım takıyo musun diye bulamıyorum ki bitanem nerde oldugunu diyooo tatlı odunum benım :))

evet zorduu ama canım yaa el kemiklerimin sızlamasından uyuyamadığımı bilirimmm :)) sabah aksam elimdeydii bende taktım mı takıyorum bişeyee :D sen uğraşırsın sabah aksam sonra kaybeder nerde oldugunu bilmez benımkine dedım takıyo musun diye bulamıyorum ki bitanem nerde oldugunu diyooo tatlı odunum benım :))

offf ya inşallah benim öküz öyle bişi yapmaz gerçekten ağlarım yani o kadar çok çaba verdim ki kaybederse oturup ağlarım ama:25:

offf ya inşallah benim öküz öyle bişi yapmaz gerçekten ağlarım yani o kadar çok çaba verdim ki kaybederse oturup ağlarım ama:25:

inşallah balım :) ben kızamıyorumda taşındılar başka bi eve o yüzden o kargaşada kaybettım evdedir ama nerdedir bilmiyorum dedi ahh ahh :)

Back