- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.061
kız ıkı ayda bı atkıyı öremedın mı
ben XXXL süeteri 3 haftada ördüm mari
kız ıkı ayda bı atkıyı öremedın mı
ben XXXL süeteri 3 haftada ördüm mari
kızım bitmiyor dalga geçme sen beceriklisindir o konuda ne edem olmuyor işte
bide bişi dicem ama gülmeyin ha örneğide yok ha bi ters bi düz normal horoşa mı ne diyorlar ya ondan onu bile yanlış yapıyorum kızım
ewet canım 3xl
bizimkıde spora yazıldı bakalım
kızım bitmiyor dalga geçme sen beceriklisindir o konuda ne edem olmuyor işte
bide bişi dicem ama gülmeyin ha örneğide yok ha bi ters bi düz normal horoşa mı ne diyorlar ya ondan onu bile yanlış yapıyorum kızım
canım bı ter bi düz yaparsan lastık olur bi önden alır dıger sırayı arkadan alırsan düz örgü olmus olur, hep aynı yerden alırsan mesela hep onden veya hep arkadan oda horaşa olur ama o pek üremezkızım bitmiyor dalga geçme sen beceriklisindir o konuda ne edem olmuyor işte
xxxl mi
aklıma çok fena şeyler geldi şu an
malum hani evleniyosunuz ya
Gülümsettın ya beni Allahta seni güldürsün :) bende ördüm benımkine atkı ve bere aylar öncesınden başlamıştım örmeye yetişmişti ama hergün örüyodum durmadan zor gerçekten yaa bide ben atkıyı şal gibi kalın yapmışım farketmedennn off teyzem dalga geçmişti omuzlarına falan sararda üşümez bari diye :))
aaa örneklerımız aynı galibaaa ördükçe v şeklinde mi oluyoo senınde vvvv gibi nasıl anlatsam bilemedim :)
canım bı ter bi düz yaparsan lastık olur bi önden alır dıger sırayı arkadan alırsan düz örgü olmus olur, hep aynı yerden alırsan mesela hep onden veya hep arkadan oda horaşa olur ama o pek üremez
yawru o oyle goruntuye bakmaz bilemeyizzzz
AMİN canım:)
bende çok ince yapmadım ama bitmiyo gıııııı
senin ki ne tepki ermişti atkıya sevindi mi bari
aaa canım 1 duz 1 ters örgü ilerlemez ondan bitmiyordur 1 duz 1 terz örülmez
aaa örneklerımız aynı galibaaa ördükçe v şeklinde mi oluyoo senınde vvvv gibi nasıl anlatsam bilemedim :)
ahahhaha yawru o v şeklinde olan düz örgü işte bi şişi hep arkadan alcan diğer şişi önden ..öyle dewam edıyo
AMİN canım:)
bende çok ince yapmadım ama bitmiyo gıııııı
senin ki ne tepki ermişti atkıya sevindi mi bari
ondan üremiyor benim ki işte
anladım ebn seni işte ondan benimkide v desenli haroşa işte
ahahhaha yawru o v şeklinde olan düz örgü işte bi şişi hep arkadan alcan diğer şişi önden ..öyle dewam edıyo
bercestecım 117 kilo:125:
kızlar ben yavaştan kaçayım
yarın sabahın köründe arapça dersim var (evet cumartesi günleri dersim var ne eğlenceli di mi)
işte benimki ondan len size ördüğüm atkının resmini göstereyim mi hem beğenicek misiniz bakalım örgü mü rengini falan
ooo canım Allah yardımcın olsun
malum kilo kan dolaşımını yavaşlatıyor
kan dolaşımı da başka şeyleri yavaşlatıyor
seni gıvık ettim di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?