• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız ıkı ayda bı atkıyı öremedın mı:53:
ben XXXL süeteri 3 haftada ördüm mari:52:

kızım bitmiyor dalga geçme sen beceriklisindir o konuda ne edem olmuyor işte
bide bişi dicem ama gülmeyin ha örneğide yok ha bi ters bi düz normal horoşa mı ne diyorlar ya ondan onu bile yanlış yapıyorum kızım:9:

bide bişi dicem ama gülmeyin ha örneğide yok ha bi ters bi düz normal horoşa mı ne diyorlar ya ondan onu bile yanlış yapıyorum kızım:9:

aaa canım 1 duz 1 ters örgü ilerlemez ondan bitmiyordur 1 duz 1 terz örülmez :27:

aaa örneklerımız aynı galibaaa ördükçe v şeklinde mi oluyoo senınde vvvv gibi nasıl anlatsam bilemedim :)

canım bı ter bi düz yaparsan lastık olur bi önden alır dıger sırayı arkadan alırsan düz örgü olmus olur, hep aynı yerden alırsan mesela hep onden veya hep arkadan oda horaşa olur ama o pek üremez

xxxl mi

aklıma çok fena şeyler geldi şu an

malum hani evleniyosunuz ya :1::1::1::1::1::1:

yawru o oyle goruntuye bakmaz bilemeyizzzz:1:

Son düzenleme:
Gülümsettın ya beni Allahta seni güldürsün :) bende ördüm benımkine atkı ve bere aylar öncesınden başlamıştım örmeye yetişmişti ama hergün örüyodum durmadan zor gerçekten yaa bide ben atkıyı şal gibi kalın yapmışım farketmedennn off teyzem dalga geçmişti omuzlarına falan sararda üşümez bari diye :))

AMİN canım:)
bende çok ince yapmadım ama bitmiyo gıııııı:1:
senin ki ne tepki ermişti atkıya sevindi mi bari

canım bı ter bi düz yaparsan lastık olur bi önden alır dıger sırayı arkadan alırsan düz örgü olmus olur, hep aynı yerden alırsan mesela hep onden veya hep arkadan oda horaşa olur ama o pek üremez

yawru o oyle goruntuye bakmaz bilemeyizzzz:1:

kaç kilo canım

kilo bazı işlerde problem diye biliyorum çünkü :1::1::1::1:

canım dediğim gibi 1 ters 1 düz örgü ilerlemez

Evett hemde nasıll :) Ama kayınvalideciğim benım ördüğüme inanmamıştııı fatihe bunları başkası örmüş farklı falan demişş yemınler etmiştimmm inandılar mı bılmıyorum :1:

Back