Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet haklısın canımm daha sonra yollarım daha önümüzde yıllar var zaten..peki ne demeliyim doğum günü geldiğinde :26:
canım sen o gun de ararsın ama o gunku şartlara gore konusursun sadece doğum gunun ıcın aramıs olmak yerıne moralını babasını sorarsın, keşke bu doğum gununu çok daha huzurlu geçirebilseydın ınsallah bır dahakı dogum gununde baban annen hep bırlıkte kutlarız felan dersın bılemedım o sekılde bı konusma yapabılrsın mesela:26:
Bi an önce ölsem ya cennete gitmek varsa şu an ölsem ya

canım oyle soyleme Allah ın mutlaka bır bıldıgı vardır onun o kadar ömrü varmıs belkı ölmeseydi basına kotu seyler gelıcektı Rabbim kararlamıstır,yazmıstır hayırlısını.. o bır melek oldu oyle dusun..

ne kadar inançlı bir insanmış ALLAH kabul etsin tüm ibadetlerini mükafatını alır İNŞALLAH ALLAH katında AMİN

herkes ölüsünü övmek ister

ama benim ablam gerçekten bambaşkaydı ya

hem iman doluydu hem de iyilikle dolu bir kalbi vardı

sürekli herkese iyilik ederdi

kendisi hastayken bile hasta olanlara yardım ederdi

acılar içinde de olsa namaz kılardı

oruç bile tuttu hastayken zar zor ikna ettik artık oruç tutma diye

ben aslında ablam öldüğü için ağlamıyorum

onun çektiği acılar için ağlıyorum

onu çok üzdükleri için ağlıyorum

yoksa ölmesini istedim ben de bunu isteye isteye niye ağlayım

niye bencillik edeyim o acılar içinde yaşamaya devam mı etseydi sırf ben ölüm acısı çekmeyeyim diye?

huzura kavuştu inşAllah

ben onun çektiklerine ağlıyorum

onun güzel gözleri aklıma geliyor ağlıyorum

ne mutlu ablana ki ALLAH yolunda ALLAH inancıyla ölmüş buna sevinmelisin canım
ibadetlerini yaparak ALLAH a layık bir kul olarak geçirmiş hayatını çok şükür

Haklısın canım dediklerin doğru öyle yapıcam bu yıl artık

Canım bi sen cvp vermedın soruma senınde fikrini almak ıstıyorum sence doğum gününde hediyeyi yollamalı mıyım ?

ay canım kafam allak bullak oldu ya vereyim hemen
bence senin ona bu dönemde yapacağın en büyük hediye destek olmak ve ona karşı empati kurmak yanında olmak destek aısından canım
inan onun gözü hediye falan görmez İNŞALLAH iyileşince babası o zaman geçmiş doğum gününü kutlar ve hediyeni de verirsin bence

ne mutlu ablana ki ALLAH yolunda ALLAH inancıyla ölmüş buna sevinmelisin canım
ibadetlerini yaparak ALLAH a layık bir kul olarak geçirmiş hayatını çok şükür

evet canım çok şükür ya yoksa nasıl dayanırdım

Allah'a şükür ben ablamla yanyana namaz kıldım

zaten kelime i şahadetini getirdi ablam hem de uzun uzun getirdi

sonra bi yere baktı sürekli annem sordu kızım nereye bakıyorsun gideceğin yere mi dedi

o da evet anne dedi çok güzel

melekler yanımda çok güzeller dedi..

ben Allah tan daha ne isteyeyim

bu arada şeytan imanını istemek için gelmiş ablam imanını vermemiş kovmuş şeytanı..

Canım toparla kendini dediğim gibi Allahın işine kimse karışamaz ablan emınım cennette suan ve cok mutluu bi gün hepimiz oraya gidicez hastalığıda verende Allah alanda Allah..

Sağol balım hepiniz hemen hemen aynı şeyleri söyledınız mantıklı olanda böyle yapmam gerçekten cok teşekkürler hepinize...

ne güzel işte bak ablan güzel bir şekilde ölmüş kelime i şehadetini bile getirmiş çok şükür
o sizi izliyor görüyor her yaptığınızı ablan her zaman sizinle aslında

ne güzel işte bak ablan güzel bir şekilde ölmüş kelime i şehadetini bile getirmiş çok şükür
o sizi izliyor görüyor her yaptığınızı ablan her zaman sizinle aslında

İnşAllah canım ya

Bu arada beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kızlar

Baya ağladım ama şimdi duruldum

Sağol balım hepiniz hemen hemen aynı şeyleri söyledınız mantıklı olanda böyle yapmam gerçekten cok teşekkürler hepinize...

konuyu değiştirmek gibi olucak ama güldüreyim azıcık sizi bercdestecim de artık daha fazla üzülmesin tatlım
kızlar sevgilime iki ay önce atkı örmeye başladım hala bitiremedim ya bitmiyor bir türlü kış bitti hala daha yapıyorum bitmiyor
çocuğun doğum günü 4 ocak geçti çoktan ona da söyledim örücem diye ama hala bitmiyor ya veremedim bir türlü

eheh alemsin kız

gece gündüz ör de bitir bari

ben bi işe başlarsam onu bitirmeden başka bir iş yapamıyorum o yüzden örgülerim kısa sürüyor

deli gibi gece gündüz örüyorum çünkü

kız ıkı ayda bı atkıyı öremedın mı
ben XXXL süeteri 3 haftada ördüm mari

Son düzenleme:

Gülümsettın ya beni Allahta seni güldürsün :) bende ördüm benımkine atkı ve bere aylar öncesınden başlamıştım örmeye yetişmişti ama hergün örüyodum durmadan zor gerçekten yaa bide ben atkıyı şal gibi kalın yapmışım farketmedennn off teyzem dalga geçmişti omuzlarına falan sararda üşümez bari diye :))

eheh alemsin kız

gece gündüz ör de bitir bari

ben bi işe başlarsam onu bitirmeden başka bir iş yapamıyorum o yüzden örgülerim kısa sürüyor

deli gibi gece gündüz örüyorum çünkü

ya slında çoktan biterdi de işim çıktı sürekli
bir de şimdi özeniyorum çok özene bezene örmeye çalışıyorum bi bakıyorum örneği yanlış olmuş hopp söküyuorum gene başlıyoruum böyle böyle ilerlemedi bir türlü öfff neden bitmiyorr yaa bişiye çok özenince böyle oluyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…