- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #25.041
canım sen o gun de ararsın ama o gunku şartlara gore konusursun sadece doğum gunun ıcın aramıs olmak yerıne moralını babasını sorarsın, keşke bu doğum gununu çok daha huzurlu geçirebilseydın ınsallah bır dahakı dogum gununde baban annen hep bırlıkte kutlarız felan dersın bılemedım o sekılde bı konusma yapabılrsın mesela:26:Evet haklısın canımm daha sonra yollarım daha önümüzde yıllar var zaten..peki ne demeliyim doğum günü geldiğinde :26:
Bi an önce ölsem ya cennete gitmek varsa şu an ölsem ya
ne kadar inançlı bir insanmış ALLAH kabul etsin tüm ibadetlerini mükafatını alır İNŞALLAH ALLAH katında AMİN
ne kadar inançlı bir insanmış ALLAH kabul etsin tüm ibadetlerini mükafatını alır İNŞALLAH ALLAH katında AMİN
herkes ölüsünü övmek ister
ama benim ablam gerçekten bambaşkaydı ya
hem iman doluydu hem de iyilikle dolu bir kalbi vardı
sürekli herkese iyilik ederdi
kendisi hastayken bile hasta olanlara yardım ederdi
acılar içinde de olsa namaz kılardı
oruç bile tuttu hastayken zar zor ikna ettik artık oruç tutma diye
canım sen o gun de ararsın ama o gunku şartlara gore konusursun sadece doğum gunun ıcın aramıs olmak yerıne moralını babasını sorarsın, keşke bu doğum gununu çok daha huzurlu geçirebilseydın ınsallah bır dahakı dogum gununde baban annen hep bırlıkte kutlarız felan dersın bılemedım o sekılde bı konusma yapabılrsın mesela:26:
canım oyle soyleme Allah ın mutlaka bır bıldıgı vardır onun o kadar ömrü varmıs belkı ölmeseydi basına kotu seyler gelıcektı Rabbim kararlamıstır,yazmıstır hayırlısını.. o bır melek oldu oyle dusun..
Canım bi sen cvp vermedın soruma senınde fikrini almak ıstıyorum sence doğum gününde hediyeyi yollamalı mıyım ?
ne mutlu ablana ki ALLAH yolunda ALLAH inancıyla ölmüş buna sevinmelisin canım
ibadetlerini yaparak ALLAH a layık bir kul olarak geçirmiş hayatını çok şükür
ben aslında ablam öldüğü için ağlamıyorum
onun çektiği acılar için ağlıyorum
onu çok üzdükleri için ağlıyorum
yoksa ölmesini istedim ben de bunu isteye isteye niye ağlayım
niye bencillik edeyim o acılar içinde yaşamaya devam mı etseydi sırf ben ölüm acısı çekmeyeyim diye?
huzura kavuştu inşAllah
ben onun çektiklerine ağlıyorum
onun güzel gözleri aklıma geliyor ağlıyorum
ay canım kafam allak bullak oldu ya vereyim hemen
bence senin ona bu dönemde yapacağın en büyük hediye destek olmak ve ona karşı empati kurmak yanında olmak destek aısından canım
inan onun gözü hediye falan görmez İNŞALLAH iyileşince babası o zaman geçmiş doğum gününü kutlar ve hediyeni de verirsin bence
evet canım çok şükür ya yoksa nasıl dayanırdım
Allah'a şükür ben ablamla yanyana namaz kıldım
zaten kelime i şahadetini getirdi ablam hem de uzun uzun getirdi
sonra bi yere baktı sürekli annem sordu kızım nereye bakıyorsun gideceğin yere mi dedi
o da evet anne dedi çok güzel
melekler yanımda çok güzeller dedi..
ben Allah tan daha ne isteyeyim
bu arada şeytan imanını istemek için gelmiş ablam imanını vermemiş kovmuş şeytanı..
ne güzel işte bak ablan güzel bir şekilde ölmüş kelime i şehadetini bile getirmiş çok şükür
o sizi izliyor görüyor her yaptığınızı ablan her zaman sizinle aslında
Sağol balım hepiniz hemen hemen aynı şeyleri söyledınız mantıklı olanda böyle yapmam gerçekten cok teşekkürler hepinize...
konuyu değiştirmek gibi olucak ama güldüreyim azıcık sizi bercdestecim de artık daha fazla üzülmesin tatlım
kızlar sevgilime iki ay önce atkı örmeye başladım hala bitiremedim ya bitmiyor bir türlü kış bitti hala daha yapıyorum bitmiyor
çocuğun doğum günü 4 ocak geçti çoktan ona da söyledim örücem diye ama hala bitmiyor ya veremedim bir türlü
konuyu değiştirmek gibi olucak ama güldüreyim azıcık sizi bercdestecim de artık daha fazla üzülmesin tatlım
kızlar sevgilime iki ay önce atkı örmeye başladım hala bitiremedim ya bitmiyor bir türlü kış bitti hala daha yapıyorum bitmiyor
çocuğun doğum günü 4 ocak geçti çoktan ona da söyledim örücem diye ama hala bitmiyor ya veremedim bir türlü
kız ıkı ayda bı atkıyı öremedın mı
ben XXXL süeter ordum 3 haftada mari
eheh alemsin kız
gece gündüz ör de bitir bari
ben bi işe başlarsam onu bitirmeden başka bir iş yapamıyorum o yüzden örgülerim kısa sürüyor
deli gibi gece gündüz örüyorum çünkü
xxxl mıvalla benımkide spora falanda gidiyo boyda var kazak örsem bende öyle örerim heraldeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?