• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar cok uzgunum bır akrabamız rahım kanserı olmus dua edın lutfen:((
inşallah sıcrama yapmamıstır henuz bır sey bellı deıl ama kanser hucresı cıkmıs amelıyat sonucu:14:

İNŞALLAH canım sıçramamıştır RABBİM yar ve yardımcısı olsun o akrabanızın acil Şifalar versin İNŞALLAH tez günde iyileşir AMİN:(

Son düzenleme:
Kızlar şuan sırası mı bilmiyorum ama malum benımkinin doğum günü gelliyo 28 ocakta hediyesini ısmarladım parfüm seti aldım cok begendıgım bi kokunun..Annem diyo bence yollama al ama daha sonra yollarsın şuanda onun dogum günü düşünüp kutlayacak hali mi var diyo ama belki mutlu olur azda olsa sizce ne yapayım :26:

Kızlar şuan sırası mı bilmiyorum ama malum benımkinin doğum günü gelliyo 28 ocakta hediyesini ısmarladım parfüm seti aldım cok begendıgım bi kokunun..Annem diyo bence yollama al ama daha sonra yollarsın şuanda onun dogum günü düşünüp kutlayacak hali mi var diyo ama belki mutlu olur azda olsa sizce ne yapayım :26:

tatlım

Yollama hediyeyi..

ben de aynı duyguları yaşadığım için sana en iyi aklı ben verebilirim sanırım

tatlım

Yollama hediyeyi..

ben de aynı duyguları yaşadığım için sana en iyi aklı ben verebilirim sanırım

Param olsa yanına giderdimm ama yanına gitsemde zararım olur faydam olmaz çalışıyo zaten bide üzgünler benı karşılamaası ilgilenmesi sonra bırakması lazımmm cok zor uzak olmak aynı yerde olsaydık hep yanında olurdumm :14:

Param olsa yanına giderdimm ama yanına gitsemde zararım olur faydam olmaz çalışıyo zaten bide üzgünler benı karşılamaası ilgilenmesi sonra bırakması lazımmm cok zor uzak olmak aynı yerde olsaydık hep yanında olurdumm :14:

belli bi süre geçtikten sonra bence ev ziyaretine git canım

onları güldür espiriler yap

yollama canım annen gıbı dusunuyorum, bir araya geldıgınızde verırsın.suan sızın gundemınız buna uygun değil.doğum gunu hedıyesı dogun gunu kutlaması bılmem ne bunları suan gozu gormez zaten.

ablamın saçları döküldüğünde ben de saçımı kazıtacaktım

ablam karşı çıkmıştı

yanımda çirkin çirkin mi dolaşacaksın diye

kısmetimizi kapatma demişti

ay benim gülüm ya

saçların dökülürken bile aynaya bakıp bakıp gülüyordun kahkahalar atıyordun

yaşamayı sen benden daha çok hakediyordun

her şeyi sen benden daha çok hakediyordun

Allah benim canımı bin defa alaydı da sen yaşasaydın

elim kolum kopsaydı da sen yaşasaydın

Evet bende istiyorum gitmek şubatta falan bakalım :(

Ben ablamı göremiyordum çoğu zaman

Odasına almıyorlardı enfeksiyon kapmasın diye

Ona çok hasret kaldım çok

Ona sarılamadım

İncitirim diye dokunamadım

Hasta olur diye yaklaşamadım

O güzel kokusunu koklayamadım

Vefat etti, bedenine dokunamadım, sarılamadım,

Yine ya incitirsem diye korktum

Yine sarılamadım, yine sarılamadım, ellerini bile tutamadım, ya incitircem diye

Babam mezara koyarken bile incitmekten korktu.. sıkı sıkı tutamadı ya incitirsem diye..

ablam karşı çıkmıştı

ay benim gülüm ya

tatlım seni çok iyi anlıyorum kolay değil ama lütfen isyan etme RABBİM ona o kadar ömür biçmiş sorgulayamayız ki
cennette buluşursunuz İNŞALLAH diğer tarafta ailenle beraber RABBİM bundan sonra ahireette ayırmasın sizleri melek ablanla canımm
içim parçalandı gerçekten ya tekrar diyorum RABBİM çokk sabırlar versin :43:

yollama canım annen gıbı dusunuyorum, bir araya geldıgınızde verırsın.suan sızın gundemınız buna uygun değil.doğum gunu hedıyesı dogun gunu kutlaması bılmem ne bunları suan gozu gormez zaten.

Evet haklısın canımm daha sonra yollarım daha önümüzde yıllar var zaten..peki ne demeliyim doğum günü geldiğinde :26:

ablam karşı çıkmıştı

ay benim gülüm ya

canım öyle deme Allahın takdiri o öyle uygun görmüş :5:

tatlım seni çok iyi anlıyorum kolay değil ama lütfen isyan etme RABBİM ona o kadar ömür biçmiş sorgulayamayız ki
cennette buluşursunuz İNŞALLAH diğer tarafta ailenle beraber RABBİM bundan sonra ahireette ayırmasın sizleri melek ablanla canımm
içim parçalandı gerçekten ya tekrar diyorum RABBİM çokk sabırlar versin :43:

Bi an önce ölsem ya cennete gitmek varsa şu an ölsem ya

Ablam cenneti böyle kazandıysa

Ben cennetin kapısına bile yaklaşamam heralde

Ben onun kadar güçlü değilim

Onun kadar şükreden bi kul değilim

Onun kadar imanlı bi kul değilim

Hepimiz isyan ettik

Bir tek '' o '' isyan etmedi

Back