- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.021
güzeller güzelimin fotosunu koydum canım
canım ben göremiyorum fotoyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzeller güzelimin fotosunu koydum canım
Ne kadar içten güzel dualar ediyosun canım benım ya cok cok sağol..Kanserden bi sürü düzelen insan tanıyorum çevremde inşallah babasıda düzelecek![]()
selam kızlar cok uzgunum bır akrabamız rahım kanserı olmus dua edın lutfen(
inşallah sıcrama yapmamıstır henuz bır sey bellı deıl ama kanser hucresı cıkmıs amelıyat sonucu![]()
canım ben göremiyorum fotoyu
Kızlar şuan sırası mı bilmiyorum ama malum benımkinin doğum günü gelliyo 28 ocakta hediyesini ısmarladım parfüm seti aldım cok begendıgım bi kokunun..Annem diyo bence yollama al ama daha sonra yollarsın şuanda onun dogum günü düşünüp kutlayacak hali mi var diyo ama belki mutlu olur azda olsa sizce ne yapayım :26:
tatlım
Yollama hediyeyi..
ben de aynı duyguları yaşadığım için sana en iyi aklı ben verebilirim sanırım
Param olsa yanına giderdimm ama yanına gitsemde zararım olur faydam olmaz çalışıyo zaten bide üzgünler benı karşılamaası ilgilenmesi sonra bırakması lazımmm cok zor uzak olmak aynı yerde olsaydık hep yanında olurdumm![]()
Kızlar şuan sırası mı bilmiyorum ama malum benımkinin doğum günü gelliyo 28 ocakta hediyesini ısmarladım parfüm seti aldım cok begendıgım bi kokunun..Annem diyo bence yollama al ama daha sonra yollarsın şuanda onun dogum günü düşünüp kutlayacak hali mi var diyo ama belki mutlu olur azda olsa sizce ne yapayım :26:
belli bi süre geçtikten sonra bence ev ziyaretine git canım
onları güldür espiriler yap
Evet bende istiyorum gitmek şubatta falan bakalım![]()
ablamın saçları döküldüğünde ben de saçımı kazıtacaktım
ablam karşı çıkmıştı
yanımda çirkin çirkin mi dolaşacaksın diye
kısmetimizi kapatma demişti
ay benim gülüm ya
saçların dökülürken bile aynaya bakıp bakıp gülüyordun kahkahalar atıyordun
yaşamayı sen benden daha çok hakediyordun
her şeyi sen benden daha çok hakediyordun
Allah benim canımı bin defa alaydı da sen yaşasaydın
elim kolum kopsaydı da sen yaşasaydın
yollama canım annen gıbı dusunuyorum, bir araya geldıgınızde verırsın.suan sızın gundemınız buna uygun değil.doğum gunu hedıyesı dogun gunu kutlaması bılmem ne bunları suan gozu gormez zaten.
ablamın saçları döküldüğünde ben de saçımı kazıtacaktım
ablam karşı çıkmıştı
yanımda çirkin çirkin mi dolaşacaksın diye
kısmetimizi kapatma demişti
ay benim gülüm ya
saçların dökülürken bile aynaya bakıp bakıp gülüyordun kahkahalar atıyordun
yaşamayı sen benden daha çok hakediyordun
her şeyi sen benden daha çok hakediyordun
Allah benim canımı bin defa alaydı da sen yaşasaydın
elim kolum kopsaydı da sen yaşasaydın
tatlım seni çok iyi anlıyorum kolay değil ama lütfen isyan etme RABBİM ona o kadar ömür biçmiş sorgulayamayız ki
cennette buluşursunuz İNŞALLAH diğer tarafta ailenle beraber RABBİM bundan sonra ahireette ayırmasın sizleri melek ablanla canımm
içim parçalandı gerçekten ya tekrar diyorum RABBİM çokk sabırlar versin![]()
Bir de ablam namaz kılarken olmayan saçlarını örterdi yine de ya
Kıyamam ben ona tülbenti de ne çok yakışırdı meleğime