• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis allah acil şifalar versin cnım geçmiş olsun...
Ayrıca verem aşılmıcak bi hastalık değildir... Hatta korkulcak bi hastalık değildir...
Ama allah korusun yazmak bile istemem inşallah o şey çıkmaz.
İnşallah tez zamanda iyileşir...

Çok sağol Düşçüm içimi ferahlattın biraz olsun..Evet tıp gerçekten ilerledi amin inşallah iyileşir..Buarada geçende telden okumustum evlenebilirim gibilerinden yazmıştın hayırlısı olsun şimdiden inş cok mutlu olursun :)

Çok sağol Düşçüm içimi ferahlattın biraz olsun..Evet tıp gerçekten ilerledi amin inşallah iyileşir..Buarada geçende telden okumustum evlenebilirim gibilerinden yazmıştın hayırlısı olsun şimdiden inş cok mutlu olursun :)

Amin canım darısı hepimizin başına :)
Ayrıca hepiniz içinizi ferah tutun moral verin birbirinize..

bizde 4 bucuk yıldır beraberiz.ben 93 lüyüm bitanem 89 lu.Asker yolu bekliyorum.1 yılım var daha ... İnşallah askerden gelince oda iş bulunca evliliğe yavas yavas adım atıcaz ...

Hoşgeldin Gizemcim aramıza :) Allah kavuştursun zordur asker yolu beklemek..

Benim kuzenim gitmiş teyzem ve eniştem ile :)
Kuzen , yerin dibine girdim babamın yanında bel altı muhabbetlerinde dedi :)

Evet doğru demiş anneyle babayla gidilmesini tavsiye etmem :) Ama süper adam yaa hayatın gerçeklerinden bahsediyor esprilerinde :)

Amin canım darısı hepimizin başına :)
Ayrıca hepiniz içinizi ferah tutun moral verin birbirinize..

Elimden geldiğince moral vermeye yanında oldugumu hissettirmeye çalıştım..Ne kadar başarılı oldum bilemiyorum sonuçta baba ne desem ona boş gelmiştir.Şimdi uyuyor yarın yorucu stresli bi gün bekliyor onları parça alınacakmış..

Hoşbuldukk :) evet zor çaresiz bekliyorum :)

Ben kısa dönem bekledim uzun dönem eminim cok daha zordur ama günler geçiyor bi bakmışsın gelmiş.Tabi aynı yerde ve devamlı görüşüyorsanız dahada zor gelir biz ayrı şehirlerde oldugumuzdan pek farketmemişti tel hariç.

3 yıl uzaktan yuruttuk.1 bucuk yıldır yanyanaydık her gunn.. baya zor oluyo tabı.gunler aylar yıllar... bıtsınde gelsın mutlu yuvamızı kuralım.Bunun hayalını kurarak gecıyor gunler... Tam bir gurbetteyiz.Kıbrıs'ta birtanem ...

Ben kısa dönem bekledim uzun dönem eminim cok daha zordur ama günler geçiyor bi bakmışsın gelmiş.Tabi aynı yerde ve devamlı görüşüyorsanız dahada zor gelir biz ayrı şehirlerde oldugumuzdan pek farketmemişti tel hariç.

3 yıl uzaktan yuruttuk.1 bucuk yıldır yanyanaydık her gunn.. baya zor oluyo tabı.gunler aylar yıllar... bıtsınde gelsın mutlu yuvamızı kuralım.Bunun hayalını kurarak gecıyor gunler... Tam bir gurbetteyiz.Kıbrıs'ta birtanem ...

İnsallah canım önemli olan birbirinize sevginizin ilk günkü gibi taze olması gerisi vız gelir askerlikle biter, işlerde bulunur, sözlerde yapılır.Tek sorununuz zaman olsun akıp gidiyor nasıl olsa :)

kızlarrrr aşk yuvamızı tutmuş bulunmaktayız tam ıstedıgım gb oldu darısı herrrrrkkeesın basınaaaa:16:

canm kırası 1200 dubleks 250metrekare sıfır canm,yok ıcıne masrafa gerek yok yenı esya alıncak ıste bı

ınsallah canım :16:

Ooo hurremcim hayirli ugurlu olsun

Dubleks ve 250 metre kare demek waaaaaay :51:

Kac oda var acaba ailemle oturdugum evimiz de dubleks

Kac metrekare bilmiyorum ama 4 oda 2 salon 2 mutfak

Temizligi zor haberin olsun :1:

Ooo hurremcim hayirli ugurlu olsun

Dubleks ve 250 metre kare demek waaaaaay :51:

Kac oda var acaba ailemle oturdugum evimiz de dubleks

Kac metrekare bilmiyorum ama 4 oda 2 salon 2 mutfak

Temizligi zor haberin olsun :1:

canım 4+1 bızım kı , 2 salon cok fazla gercekten sız içini nasıl doldurdunuz:P
bızımkınde tek mutfak 3 banyo ve bır tanede alaturka tuolet var tatlım...

temızlık olayı benı de düşündürüyor valla sorma:ssz:

canım 4+1 bızım kı , 2 salon cok fazla gercekten sız içini nasıl doldurdunuz:P
bızımkınde tek mutfak 3 banyo ve bır tanede alaturka tuolet var tatlım...

temızlık olayı benı de düşündürüyor valla sorma:ssz:

eheh valla ust kattaki salonda somine var piyano var

Somineyi yakiyoruz ben piyano caliyorum annem babam beni dinliyor filan :)

Canim dubleks ev tuttuysa mustakbel kocan sana, temizlige de yardimci tutar yanina

Sıkıntı cekmeZsin :1:

Kizlar aklima takilan bir sey var bunu sizinle paylasmak istiyorum:44:

Cimrilik mi ediyorum, istismar mi ediliyorum?

Benim ilkokuldan beri tanidigim samimi oldugum bir arkadasim var

Maddi durumlArinin kotu oldugunu soyluyor

Bizim se durumumuz iyi Allaha sukur, ben de bonkor bi insanimdir

Ben bu arkadasima sık sık borc veririm (borcunu odetmem yani pek borc sayilmaz karsiliksiz borc diyelim)

Neyse son gunlerde bu gozume batmaya basladi

Bi borc istediginde mesela sevgilisine hediye almis o ay parasi bitmis para gonderir misin dedi

Tamam dedim ne kadar lazim? (Hani 20-30 yeter diyecek saniyorum)

80 lira yeter dedi :53:

Ben de dedim ki o kadar para verecek durumum yok benim de 40 lira gonderey dedim biraz israr etti ama 40 gonderdim

Ondan sonraa arkadaslariyla yemege gitmis hesap fazla gelmis parasiz kalmislar benden para istiyor bu sefer de 60 lira :53:

Ben de 30 gonderdim.. Ve bunun gibi daha cok ornek

En son dun para istedi ben de gondermedim :(

Zaten kredi kartimi atm de unutmusum, gidip alacak vaktim yok, bankada sira bekleyecek vaktim yok

İsrar etti bankadan kartini al diye en sonunda biraz atari koydum "derslerim cok yogun gidip bankada sira bekleyemem" dedim :20:

Kizlar siz ne dusunuyorsunuz?

Maddi durumumuz yok diyor ama kendilerine ait evleri var iki sene once aldilAr

Bir de telefonu blackberry

Cimrilik mi ediyorum uff kafam karisik :14:

Kizlar aklima takilan bir sey var bunu sizinle paylasmak istiyorum:44:

Cimrilik mi ediyorum, istismar mi ediliyorum?

Benim ilkokuldan beri tanidigim samimi oldugum bir arkadasim var

Maddi durumlArinin kotu oldugunu soyluyor

Bizim se durumumuz iyi Allaha sukur, ben de bonkor bi insanimdir

Ben bu arkadasima sık sık borc veririm (borcunu odetmem yani pek borc sayilmaz karsiliksiz borc diyelim)

Neyse son gunlerde bu gozume batmaya basladi

Bi borc istediginde mesela sevgilisine hediye almis o ay parasi bitmis para gonderir misin dedi

Tamam dedim ne kadar lazim? (Hani 20-30 yeter diyecek saniyorum)

80 lira yeter dedi :53:

Ben de dedim ki o kadar para verecek durumum yok benim de 40 lira gonderey dedim biraz israr etti ama 40 gonderdim

Ondan sonraa arkadaslariyla yemege gitmis hesap fazla gelmis parasiz kalmislar benden para istiyor bu sefer de 60 lira :53:

Ben de 30 gonderdim.. Ve bunun gibi daha cok ornek

En son dun para istedi ben de gondermedim :(

Zaten kredi kartimi atm de unutmusum, gidip alacak vaktim yok, bankada sira bekleyecek vaktim yok

İsrar etti bankadan kartini al diye en sonunda biraz atari koydum "derslerim cok yogun gidip bankada sira bekleyemem" dedim :20:

Kizlar siz ne dusunuyorsunuz?

Maddi durumumuz yok diyor ama kendilerine ait evleri var iki sene once aldilAr

Bir de telefonu blackberry

Cimrilik mi ediyorum uff kafam karisik :14:

Kuzum kız resmen seni kullanıyor hala anlamadın mı ? Bidaha gönderme benimde ihtiyaclarım var ailem para basmıyor de bence araya mesafe koy. Bu lafların cok daha ağırlarını haketmiş ama neyse..

eheh valla ust kattaki salonda somine var piyano var

Somineyi yakiyoruz ben piyano caliyorum annem babam beni dinliyor filan :)

Canim dubleks ev tuttuysa mustakbel kocan sana, temizlige de yardimci tutar yanina

Sıkıntı cekmeZsin :1:

bizimkinde de şömine var kız cok romantık:16:
buatrada arkadasına bıdaha para yollama

Semiramis gecmis olsun kuzum sonuclardan bizi haberdar et :18:

Sağol canım..Fatihler hastanedeler şuanda babasından parça alınıyor.Sonuçlar ne zaman alınır bilmem.Bana şuanda en çok koyan şey elim kolum bağlı mesajla, telefonla ona destek olmaya çalışmak..Ne olurdu sanki aynı yerde olsaydık şuanda onun yanıbaşında babasının çıkmasını bekleseydik :43:

Sağol canım..Fatihler hastanedeler şuanda babasından parça alınıyor.Sonuçlar ne zaman alınır bilmem.Bana şuanda en çok koyan şey elim kolum bağlı mesajla, telefonla ona destek olmaya çalışmak..Ne olurdu sanki aynı yerde olsaydık şuanda onun yanıbaşında babasının çıkmasını bekleseydik :43:

evet canım boyle uzak sehırlerde olmak bu gıbı durumlarda cok kotu gercekten ıstedıgın zaman yanında olamıyorsun:(
inşallah sonuc ıyı olur kotu bır sey cıkmaz..

evet canım boyle uzak sehırlerde olmak bu gıbı durumlarda cok kotu gercekten ıstedıgın zaman yanında olamıyorsun:(
inşallah sonuc ıyı olur kotu bır sey cıkmaz..

İnşallah kuzum :( Bugün dışarı çıkmam gerekiyor dün kendime bişey almıştım olmadı, değiştirmem gerek.Bu durumda Fatihe her zamanki gibi msj atıp haber vermeli miyim ? Yoksa o ne düşünüyo ben ne düşünüyorum kasap et, koyun can derdinde derler ya öyle düşünür mü :26:

Back