Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ooooooww

Ben 170 liraya iyi kiralamisim o zaman

360 liraydi da iste bikac saatlik bi kampanya vardi onu gordum bikac saat icinde basvuranlara 170 liraydi

Ben de 170 e kiraladim gitti

Sevgilim porche arabaya da bindi ferrari ya inda hediye olaraktac Bikac dakika

İyi denk gelmis bize hevesimizi aldik sonucta

Ben hala bir şey bulamadım kızlar çok kararsızım bu konularda napsam ki :26:
Aşk kavonuzunu hep yapmak istemişimdir acaba ondan mı yapsam.

Son düzenleme:
Ben hala bir şey bulamadım kızlar çok kararsızım bu konularda napsam ki :26:
Aşk kavonuzunu hep yapmak istemişimdir acaba ondan mı yapsam.

sevgili kitabi yap canim

8 subat bizim tanisma yildonumumuz biz 4. Yilimizi 8 subatta kutlayacagiz

14 subati kutlamayacagiz yani ben sevgili kitabi yaptim 4. Yilimiz icin

Albumlerime girip bakabilirsin

Aşk kavanozu varya bitanem cam bir kavanoz alıyorsun içine kalplerden notlar yazıyorsun içine kurumuş gül yaprakları yada kalpli çikolatalarda koyabilirsin kilit falan oluyor böyle :)

yaa onlar çok hoş, çok beğeniyorum. yapmaya üşenmezsen ve sevgilinde severse yapabilirsin aslında. ama biraz kız hediyesi gibi sanki..

gerçi ben tam bi odun olarak, sevgilim bana aşk kavanozu yapsa "üf bu ne gay gibi işler yapmışsın hiç mi vaktine acımadın" derdim, ben ona yapsam o da benle 1 sene dalga geçerdi herhalde. ooofffff odun bir çift olmakta çok zor :) hediye krizi ötesindeyim.

sevgili kitabi yap canim

8 subat bizim tanisma yildonumumuz biz 4. Yilimizi 8 subatta kutlayacagiz

14 subati kutlamayacagiz yani ben sevgili kitabi yaptim 4. Yilimiz icin

Albumlerime girip bakabilirsin

sevgili kitabın çook tatlı olmuş. böyle bişi yapabilirim belki eğer dalga geçmezse :)

bir siteden fikirlere bakıyordum da, şöyle bir şey gördüm. maddi imkanları yeterli olanlar düşünebilir.

Küçük bir tatil
Eve dev bir dünya haritası alın ve en sevdiği ülkeleri kalplerle işaretleyin. Bir kalbin içine de 'çekmeceye bak' ya da benzeri bir not yazın. Çekmeceye de o ülkeye gitmek için iki tane uçak bileti koyun.

bu fikri çok sevdim :

Birlikte Olduğunuz Tüm Ayları Kutlayın.
Herhangi bir ay dönümünüzde, kaç aydır birlikteyseniz tam o sayıda hediye alın ve hepsini özenle paketleyin veya paketleyin. Bu hediyeler düşük maliyetli fakat onun hoşlanacağı mum, bardak, özel bir kahve, takı, kravat, kitap, film gibi küçük hediyeler olabilir. Bu sürpriz de önemli olan alacağınız hediyelerin sayısının birlikte olduğunuz ay sayısı kadar olmasıdır. Böylece ona birlikte olduğunuz her ayın sizin için önemini anlatmış olursunuz. Ayrıca bu hediyelerin her birine sevgilinize olan duygularınızı anlatacak ufak notlar koyabilirsiniz. Hediyelerinizin sunumunu hepsini bir arada da yapabilirsiniz, eğer sabırlı bir insansanız birer saat ara ile de yapabilirsiniz.

-alıntıdır

4 x 12 = 48 tane hediye alsam mi ki harbiden

bayıdımmm çok güze olmuş.
emeğinize sağık güzelim.

Ben varımmm :)) oh ne iyi etmişsinn lapa lapa kar yağıyor saçlarımı düzleştirecektim vazgeçtim bu havada düz saç mı kalır

canm valla ben banyo yapmaya bıle usenıyorum gıydım ıkı cıft corap bıde patık:)) saclarıda tepeden toplayıverdım ıkı katta hırka gıydım medıne fukarası gıbıyım
nedense cok usuyorum ben yaaa adet gordum ondan mı acaba

Evet ondandır kuzum bende öyle oluyorum bi de canım feci çikolata ve cola çekiyor adet dönemimde :)) bende senin gibiyim valla :)

Şimdi bu lapa lapa kar yağışında sevgiliyle film izlemek vardı battaniyeyi alıp. ohh

Evet ondandır kuzum bende öyle oluyorum bi de canım feci çikolata ve cola çekiyor adet dönemimde :)) bende senin gibiyim valla :)

ah çekmez miii al benden de o kadar .. zaten kılo aldım ıyıce moralım sıfır boğazımı da tutamıyorum takılı kaldım 55 kıloda,benımkı de dun moralımı bozdu zaten popom kocaman olmusta bılmem ne psikolojım bozuldu yaaaa halbukı kılolu durmuyorum ama nedense popo ve bacak bolgem yaglı bıraz işte hafıf selulıt olustu(
kola cıps cıkolatadan vazgecemıyorum gecelerı yemek yemeyı kesemıyorum bi ara ewde pilates yapıyordum bayagı sıkılasma hıssedıyodum onu da bıraktım ıkı haftadır gene selulıtler cıkmaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…