- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.461
Canım hoşgeldin öncelikle :) eğer birbirinizi bırakmazsanız, sevginiz gerçek ve sağlamsa inşallah görürsün neden görmeyesin :) bak Sedulu ne diyor 9 yıl olmuş dile kolay iki sevenin yıllarca ayrı durması zor
Aynen canım bu topikte gerçekten öyle fazla tartışma olmadı diye hatırlıyorum hala haberleşiyoruz kopmadık tamamen :) bende paylaşırımmm hiç paylaşmaz mıyımmm cok heyecanlıyım dereyi görmeden paçaları sıvıyorum ama olsun
Bunları kaaç kez soruyorum bende bi bilsen
Zaman su gibi geçsin istiyorum; dünya beni ona kavuşturmak için dönsün
Ya heyecan yapma dicem de yani olmaz ki ben bile düşündükçe heycanlanıyorum ki bizim evlilik muhabbeti 1.5 senedir dilimizde dolanıyor sadece adım atmak için doğru zamanı bekliyorduk.
Aileler sürekli nişan yapalım diyordu.
Şimdi askerlik süreci önümüzden kalkıyor. En büyük engel buydu. Bunun bittiğini bilmek bile heyecanlandırıyor.
Kız milletiyiz heyecan bizde
o zaman dönmüyor işte dönmüyor off off . kim bilir hayat bize neler getirecek kim bilir :
Kız bizim 9 sene değil ki
9 seneden beri tanıyorum ben onu
Sevgili olma durumu anca 3 yıl öncesine nasip oldu ama doğru zaman buymuş demek ki
Ne güzell şimdiden tebrik edeyim ben siz bu aşkla nikah dairesine koşabilirsiniz cidden
aa ben 9 sene deyince öyle sandım önceden söylemişsindir ama yorgunluktan kafa mı kaldı
Teşekkür ederim canım
Ya çok garip bizim olayımız birbirimizi tamamlıyoruz. İkimizde aynı değiliz bu farklar birleşince çok hoş bi karışım oluyor.
Bu yaşıma kadar sevgilimi aramışım da dibimdeymiş meğer doğru zaman gelmeden görememişim
Bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama biz uzakta olduğumuz için yokluğuna alıştım sanki kesinlikle dayanamıyorum ama alışıyor insan mecburiyetlerden dolayı işte en son 4 ay önce görüşmüştük bilmiyorum ne zaman görücem tekrar dünyamın yüzünü..
Bizde sevgilimle doğduğumdan beri aynı ortamlardaydık hep akrabalar aileler falan ama hiç aklıma gelmemişti bi gün hayatımın aşkı olacağı şimdi iyi ki diyorum iyi ki biz tam aksi çok benziyoruz ama
Neden bilmiyorum ama son zamanlarda yakın çevremde falan çok duyuyorum.
Genellikle hep dibimizde buluyoruz aşkı diye..
Bir de hep en beklenmedik anlarda geliyor gerçek aşk sanki
kaç yıldır birliktesiniz canım evlenmeniz için önünüzde ne gibi engeller varki uzaklık çok zordur çok bilirim yaşadım .. hatta 7 gün sonra 2 ay daha yaşayacağım bunu .. of düşündükçe valla afakanlar basıyor beni
Evet buna da katılıyorum.
Benim dibimde ve en beklenmedik anımda oldu herşey
haha süpeeer, çok heveslendim şimdi. berceste, sen biliyorsundur o zaman bu işlerin ortalama fiyatını? tabi araba modelinden modeline fark vardır ama.. nette bakındım fiyatlara bulamadım :/ bir de 60 model bentley çok az yerde varmış, düğün arabası kiralayanlarda bulunuyormuş genelde.
Ayiptir soylemesi ama ben ferrariyi 15 dakika kiraladim o da 170 lira
Napayim param ancak ona yetti
Ama o 15 dakika saatlere degerdi yani
O 10 dakika da sevgilim 340 km hiz yapti uctu resmen uctuuuu
Sen gunluk kiralayacaksan ohoo isin zor para biriktir
Kulusturleri bilmem gerci bu ferrariydi sonucta pahali bi araba
Eski modellerede iyi bir para isterler öyle sanıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?