Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hmm daha hazır değil evlılıge anladıgım kadarıyla iş ve askerlık var umarım zaman senın ıcın cabuk gecer canım hakkında hayırlısı olur

Ne güzel bak anlatmış annesinde anlayışla karşılamış benimde durumum çok raklı değil henüz okuyo askerliği var işi var yaş olarak da henüz erkeen bakalım biz ne olucaz

Kizlar bugum sevgilimin babasini gordum

Sonra yanina selam vermeye gittim 5 dk konustuk

Ay adam cok yakısıklı ya gozleri filan cok guzel

Sonra sevgilimi aradim ben senle evlenmekten vazgectim babanla evlenecegim sana cici anne olacagim dedim

kız Allah senı kahretmesın esprıye bak hizaya gel

Benikinin de babası çok yakışıklı, bende ona derim arada çok yakışıklı hala formunu koruyo baban diye

hello bebekler uzun süredir sohbet edemiyorum sizinle özledim valla sohbet etmeyi
nabersiniz ben çok gribim köf köff öksürüyorum boğulucak gibi:2:

Nasıl sinir oluyorum böyle şeylere varya abla abi arkadaş vs iki kişiye karışınca
Anlatmak ister misin ?:26:

Aslında karışmak mı değil mi anlam veremiyorum sonuçta biz ciddi düşünüyoruz ama ablasında sezdiğim bişeyler var.
Birkeresinde mesaj atmıştı onunla mısın ? diye . İlk burda bende sigortalar attı. Onunla mısın nedemek . Benim bir adım var. Sanki kumam olacakmış gibi onunla mısın ne demekse.
İşte buluştuğumuzu bildiği halde her pazar aramalar. Sanki haftanın 6 günü çuvala giriyor.
Sonra biraz aramız açıldı birilerini ayarlamaya çalışmalar.
Sonra facede mesela bir sürü resim var sadece tek olanları beğeniyor.
Doğum gününde mesaj attım sadece düşündüğün için teşekkür ederim yazmış.
Ben aramızda güzellikler olsun istiyorum ama anlam veremediğim birşeyler var.
Mesela hattını değişmiş herkese ben ... numaramı değiştim kaydedin diye otomatik msj atmış mesela . Erkek arkadaşımda gördüm aa ablan numarasını mı değişti dedim evet sana atmadımı dedi yok benim numaramı kaydetmeye tenezzül etmemiş demek ki dedim.
Hayrı ben mi fesatım bir sorun mu var anlamadım.
Yüz yüze bile gelmedik.
Bende erkek arkadaşımı paraladım resmen neden böyle yapıyor diye.
Cidden çok canım sıkıldı artık .

Allah Allah cok ılgınc gercekten kardesıne cok duskun paylasmak mı ıstemıyor acaba cok garıp..

Belki seni istemiyor olabilir saçma tavırlar bunlar bi ablanın yapmaması gerekir bence daha şimdiden başlamış görümceliğe:44: Kaç yaşında ablası ?

Allah Allah cok ılgınc gercekten kardesıne cok duskun paylasmak mı ıstemıyor acaba cok garıp..

Erkek arkadaşım öyle çok düşkün değil ki :S
Erkek arkadaşımda görüyor , çok çekingenmiş ablası öyle diyor bana.
Konuşmuş işte ben ikinizide seviyorum sadece resmiyet kazanmadan çekiniyorum demiş.
Ama ben inanmadım hislerimde yanılmam gibi geliyor.

Belki seni istemiyor olabilir saçma tavırlar bunlar bi ablanın yapmaması gerekir bence daha şimdiden başlamış görümceliğe:44: Kaç yaşında ablası ?

Ablası 88 li bizde 90 lıyız sevgilimle.
Bana istemiyor gibi geliyor.
Ben açığım kendi ilahiyat okudu bu etken olailir diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…