- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.501
Şimdi bu lapa lapa kar yağışında sevgiliyle film izlemek vardı battaniyeyi alıp. ohh
ayy sormaaaa..biz ne zamandır film ızlemıyoruz yaa offf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bu lapa lapa kar yağışında sevgiliyle film izlemek vardı battaniyeyi alıp. ohh
sevgili kitabi yap canim
8 subat bizim tanisma yildonumumuz biz 4. Yilimizi 8 subatta kutlayacagiz
14 subati kutlamayacagiz yani ben sevgili kitabi yaptim 4. Yilimiz icin
Albumlerime girip bakabilirsin
yaa onlar çok hoş, çok beğeniyorum. yapmaya üşenmezsen ve sevgilinde severse yapabilirsin aslında. ama biraz kız hediyesi gibi sanki..
gerçi ben tam bi odun olarak, sevgilim bana aşk kavanozu yapsa "üf bu ne gay gibi işler yapmışsın hiç mi vaktine acımadın" derdim, ben ona yapsam o da benle 1 sene dalga geçerdi herhalde. ooofffff odun bir çift olmakta çok zor :) hediye krizi ötesindeyim.
ah çekmez miii al benden de o kadar .. zaten kılo aldım ıyıce moralım sıfır boğazımı da tutamıyorum takılı kaldım 55 kıloda,benımkı de dun moralımı bozdu zaten popom kocaman olmusta bılmem nepsikolojım bozuldu yaaaa halbukı kılolu durmuyorum ama nedense popo ve bacak bolgem yaglı bıraz işte hafıf selulıt olustu
( kola cıps cıkolatadan vazgecemıyorum gecelerı yemek yemeyı kesemıyorum
bi ara ewde pilates yapıyordum bayagı sıkılasma hıssedıyodum onu da bıraktım ıkı haftadır gene selulıtler cıkmaya basladı
Erkekler dolgun popo severler aslında ama :) benımde aynen senin gibi kalçalarım dolgun bi de bacaklarım ince değil ama bu durumdan ben cok memnunum çıta gibide güzel durmuyor o zamanda çok zayıfsın azcık kilo al derdiii :)
Burda kar yağmıyor maalesef canım karı özledim cidden ben :)
aynen dusuncelerımız aynı bende balıketlıyım hiç bizamanda çırpı gıbı olmak ıstemezdım hiç öyle seven erkek de duymadım çata çata istisna bi erkege çattım![]()
Burda kar yağmıyor maalesef canım karı özledim cidden ben :)
Balıketi falan konusunca aklıma teyzemin söylediği saçmalık geldi :)) kuzenım var çok zayıf 43 kilo falan neyse o kısa şort falan giyiyodu benımde hosuma gitti bende alıcam dedim teyzem ne dedi sence 'sen giyme dikkat çekersin günah hem' bende dedim teyze kuranda 'zayıflar gösterişsizler açık giyinirse günah değil ama gösterişliler giyerse günah mı yazıyo ' dedim sustu kaldı![]()
haha ne guzel demişsin haketmiş
antalya mı canım
Nerde yaşıyodun kuzum ? ben güneşli havaları seviyorum yaa o zaman neşe doluyo içimee :)
Evet canım :) ee nişan hazırlıkları nasıl gidiyo ? aranız nasıl bakalım :)
Antalyada canım. Yıllardır Konyada yaşıyordum 4 ay önce buraya taşıntım baya bi hava değişimi oldu
iyi gidiyo valla canm ev bakmaya basladık işte şimdiden
işte onumuzdekı hata bıze gelıcek bızımkılerle tanısmaya cok heyecanlıııı sonrakı ayda yuzuk ınsallahhh![]()
Önce tanışma sonra nişan hazırlıkları, sonra ev bakma vs olmuyo mu canım ben öyle biliyodum çevremdede evlenenler hep öyle yaptı ondan şaşırdım :44: iyi olmanıza sevindimmm :))
canım onun memleketı uzak oldugu ıcın evı nışandan once tutmamız lazım sımdı kaldıgı ev kucuk akrabalarını ağırlayamaz ondan acele edıyor,zaten sımdı tutulmasa 2-3 ay sonra yıne tutulcak hazıranda olcak cnku dugun ınsallah o yuzden sımdıden cıksın aradan daha ıyı
Antalyada yaşamak için neler vermezdim yaa cok seviyorum sıcak yerleriii :))