• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sevgili kitabi yap canim

8 subat bizim tanisma yildonumumuz biz 4. Yilimizi 8 subatta kutlayacagiz

14 subati kutlamayacagiz yani ben sevgili kitabi yaptim 4. Yilimiz icin

Albumlerime girip bakabilirsin

Baktım canım seninkine çok güzel olmuş oda olabilir değişik yani güzel bi karar vermem lazım :)

yaa onlar çok hoş, çok beğeniyorum. yapmaya üşenmezsen ve sevgilinde severse yapabilirsin aslında. ama biraz kız hediyesi gibi sanki..

gerçi ben tam bi odun olarak, sevgilim bana aşk kavanozu yapsa "üf bu ne gay gibi işler yapmışsın hiç mi vaktine acımadın" derdim, ben ona yapsam o da benle 1 sene dalga geçerdi herhalde. ooofffff odun bir çift olmakta çok zor :) hediye krizi ötesindeyim.

Yok canım üşünmemde sevgilimde beğenir sanırım sürekli el emeği bişeyler yap bana diyordu bende klasik şeyler yaptım bugüne kadar.
Biz severiz böyle şeyleri öyle çok romantik bi çift değiliz aslında ama :)

ah çekmez miii al benden de o kadar .. zaten kılo aldım ıyıce moralım sıfır boğazımı da tutamıyorum takılı kaldım 55 kıloda,benımkı de dun moralımı bozdu zaten popom kocaman olmusta bılmem ne:5: psikolojım bozuldu yaaaa halbukı kılolu durmuyorum ama nedense popo ve bacak bolgem yaglı bıraz işte hafıf selulıt olustu:((
kola cıps cıkolatadan vazgecemıyorum gecelerı yemek yemeyı kesemıyorum:( bi ara ewde pilates yapıyordum bayagı sıkılasma hıssedıyodum onu da bıraktım ıkı haftadır gene selulıtler cıkmaya basladı

Erkekler dolgun popo severler aslında ama :) benımde aynen senin gibi kalçalarım dolgun bi de bacaklarım ince değil ama bu durumdan ben cok memnunum çıta gibide güzel durmuyor o zamanda çok zayıfsın azcık kilo al derdiii :)

Erkekler dolgun popo severler aslında ama :) benımde aynen senin gibi kalçalarım dolgun bi de bacaklarım ince değil ama bu durumdan ben cok memnunum çıta gibide güzel durmuyor o zamanda çok zayıfsın azcık kilo al derdiii :)

aynen dusuncelerımız aynı bende balıketlıyım hiç bizamanda çırpı gıbı olmak ıstemezdım hiç öyle seven erkek de duymadım çata çata istisna bi erkege çattım:37:

aynen dusuncelerımız aynı bende balıketlıyım hiç bizamanda çırpı gıbı olmak ıstemezdım hiç öyle seven erkek de duymadım çata çata istisna bi erkege çattım:37:

Balıketi falan konusunca aklıma teyzemin söylediği saçmalık geldi :)) kuzenım var çok zayıf 43 kilo falan neyse o kısa şort falan giyiyodu benımde hosuma gitti bende alıcam dedim teyzem ne dedi sence 'sen giyme dikkat çekersin günah hem' bende dedim teyze kuranda 'zayıflar gösterişsizler açık giyinirse günah değil ama gösterişliler giyerse günah mı yazıyo ' dedim sustu kaldı :9:

Balıketi falan konusunca aklıma teyzemin söylediği saçmalık geldi :)) kuzenım var çok zayıf 43 kilo falan neyse o kısa şort falan giyiyodu benımde hosuma gitti bende alıcam dedim teyzem ne dedi sence 'sen giyme dikkat çekersin günah hem' bende dedim teyze kuranda 'zayıflar gösterişsizler açık giyinirse günah değil ama gösterişliler giyerse günah mı yazıyo ' dedim sustu kaldı :9:

haha ne guzel demişsin haketmiş

iyi gidiyo valla canm ev bakmaya basladık işte şimdiden:1:
işte onumuzdekı hata bıze gelıcek bızımkılerle tanısmaya cok heyecanlıııı sonrakı ayda yuzuk ınsallahhh:16:

Önce tanışma sonra nişan hazırlıkları, sonra ev bakma vs olmuyo mu canım ben öyle biliyodum çevremdede evlenenler hep öyle yaptı ondan şaşırdım :44: iyi olmanıza sevindimmm :))

Önce tanışma sonra nişan hazırlıkları, sonra ev bakma vs olmuyo mu canım ben öyle biliyodum çevremdede evlenenler hep öyle yaptı ondan şaşırdım :44: iyi olmanıza sevindimmm :))

canım onun memleketı uzak oldugu ıcın evı nışandan once tutmamız lazım sımdı kaldıgı ev kucuk akrabalarını ağırlayamaz ondan acele edıyor,zaten sımdı tutulmasa 2-3 ay sonra yıne tutulcak hazıranda olcak cnku dugun ınsallah o yuzden sımdıden cıksın aradan daha ıyı

canım onun memleketı uzak oldugu ıcın evı nışandan once tutmamız lazım sımdı kaldıgı ev kucuk akrabalarını ağırlayamaz ondan acele edıyor,zaten sımdı tutulmasa 2-3 ay sonra yıne tutulcak hazıranda olcak cnku dugun ınsallah o yuzden sımdıden cıksın aradan daha ıyı

Anladım canımm :)

bugün erkek arkadaşım beni annesine anlatmış aslında önceden de bilyordu az çok benden konu açılmış tesadüfen .
Telefonunda resimlerimizi görmüş begenmiş beni kimdir nedir diye sormuş . erkek arkadaşım anlatmış herşeyi. babamı annemi onların durumunu ayrı olduklarını
Anneside demiş ki. ayrılmışlarsa napalım oglum sorun değil bizim parada pulda da gözümüz yok iyi olsun hanım olsun yeter demiş abinden öncemi evleneceksin diye gülmüş
Ya askere gidince seni beklemesse vs. demiş. benim kide beklemesse kendi bilir ama öyle bir kız değil annem demiş . sonra bana bunu anlattı şaşırdım tabi.
Görseniz annesini şeker gibi kızlar hiç öyle kötü değiller ama ne biliyim benim içim bir tuaf. ya daha önümzde çoook zaman var işi yok henüz napacağına karar vermiş değil iş kurmaya karar verse işini kuracak edecek sonra askerlik polis olmaya karar verirse 2 sene polislik okuyacak yani daha çok . bilmiyorum nasıl olacağız biz ben daha önce hiç uzun bir ilişki yaşamamıştım tuaf geliyor bazen insana böyle . BU foruma kayıt olmadan önce onun mükemmel biri olduğunu sanki ondan başka bir erkek olmadığını benim için gönderilmiş eşinin benzeri olmadğını düşünüyordum çünkü erkekleri hep üç kağıtcı oyuncu düzenbaz bildiğim için yani karşıma çıkanlar hep öyledi önceleri. tabi burda uzun süreli ilişkileri okuyunca görünce bir tek bende olmadığını anladım böyle bir insanın ne biliyim hislerim bu aralar yoğun yoğun değil. bilmiyorum ki ne olur ne biter buraya yazmak istedim içimden geçenleri..

Back