- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.441
Ben geldim nerdesiniz kızlar :124:
Sınavlar bol sallamasyonlu oldu göle maya çaldım misali ya tutarsa diyorum
Hoşgeldin canım :) napıyosun bakalım :) ben çalışmıştım baya ama sonuçlar nasıl olacak bilmiyorum bana göre iyiydi
Hoşbulduk canım
Ya ben çok çalışmadım bi üniteleri okudum o kadar ekstra soru çözdüğüm falan yok
Zaten nokta atış soruları da fos çıkmış diyorlar almadığım için bilmiyorum
Amaaaan çokta fifi
Bi sınav biter diğeri gelir
Önemli olan benim yavrum gelecek
Az kalmıştır artıkk :) Sana söylerken inanmıyordun ne çabuk geçti dmi :) Önemli olan kalplerin birlikte olması herşey gelip geçiyor :)
Ya çabuk geçti gibi de gelmiyor ne bileyim
Şimdi ona hediye hazırlayarak oyalıyorum kendimi
Hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık çok koydu bize
Ben iki hafta görmediğimde atlayıp yanına giderdim 5 aydır bunu yapamıyorum
Baya bi aşk doluyuz ikimizde gelince nikah dairesine koşmazsak iyidir
Aaa doğru siz her istediğinizde görüşüyordunuz o yüzden sana dahada zor gelir.Benim durumumu biliyosun çokta fark etmemişti o yüzden anlamamıştım nasıl bittiğini :) ne hediye hazırlıyosun :)
Sacma degil super fikir
Ben sevgilime dogum gununde ferrari kiralamistim
Sevincten havalara ucmustu o kadar mutlu oldu ki babasini dayisini filan arayip herkese anlatmisti askim benim
Uzak olsak bu kadar koymazdı heralde
Sevgili kitabı yaptım parfüm cüzdan ve anahtarlık aldım.
Bunları içine koymak için kutu aldım.
Kutuyu da taşıması için şık bir karton poşet tarzında bişi aldım.
O karton poşet çok hoş ama yatağının üzerine koyucam o gelmeden önce
ayy ne güzel şeylerr hazırlamışsın eminim bayılacakk :)) sevgilim geçen yıl bana yaptırmıştı sevgili kitabı çok anlamlı oluyor cok beğenmiştim :)
Sevgili kitabını ben kendim hazırladım.
Hem siteden aldım hem de başka photoshoplar yaparak sayfalar oluşturdum.
Bir de ona özel komik bi foto hazırladım bu hafta içi bastırcam. Şimdiden sabırsızlanıyorum
ah ah kim bilir ne heyecanlısındırr :)) bi kavuşacaksınız bidaha hiç ayrılmayacaksınız inşallah
Amin canım amin
Allah bir de evlenmeyi nasip etse onunla başka bir şey istemem
O günlerde gelecek elbet :) Sabahın 6 sında kalktım hala uykum yok yaa
Yaş oldu 24 e birbirimizi 9 senedir de tanıyoruz olsun artık bişiler
Ya benimde uykum yok hatta film izlicem birazdan
O günler geldiğinde fotolarını bana gösterme sana cok fena trip atıcam
Hangi filmi izleyeceksin bakalımm :) bende dün aksam bir erkek bir kadın çıktı mı bilmiyorum ama ona bakıcam eğer çıktıysa yeni bölüm :)
bende o günleri görebilecekmiyim acaba ..
Benimde nişanlığım olacak mı bende çeyiz düzecekmiyim . günlerce gezmekten yorulacakmıyım böyle.. resimler ekleyebilecekmiyim buraya . müjdeyi yazabilecekmiyim ..
Gelin olacabilecek miyim .. of of burda bazı evlenenleri gördükçe çok hevesleniyorum ama daha o kadar uzun zaman varki aslında ..
bende o günleri görebilecekmiyim acaba ..
Benimde nişanlığım olacak mı bende çeyiz düzecekmiyim . günlerce gezmekten yorulacakmıyım böyle.. resimler ekleyebilecekmiyim buraya . müjdeyi yazabilecekmiyim ..
Gelin olacabilecek miyim .. of of burda bazı evlenenleri gördükçe çok hevesleniyorum ama daha o kadar uzun zaman varki aslında ..
Canım hoşgeldin öncelikle :) eğer birbirinizi bırakmazsanız, sevginiz gerçek ve sağlamsa inşallah görürsün neden görmeyesin :) bak Sedulu ne diyor 9 yıl olmuş dile kolay iki sevenin yıllarca ayrı durması zor
Anam kız ayıpsın onca şey paylaştık burda
Sizinle foto paylaşmıcam da kimle paylaşcam
Sanaldan dost olur mu demek yanlış oluyor işte ne güzel kavga etmeden sohbet ediyoruz şurda.
İsteme nişan düğün tüm fotoları paylaşıcam burdan o günler geldiğindeİnşallah çabuk gelir
Aynı şekilde sizlerden de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?